Gönderen Konu: Bakan’dan dehşete düşüren 'şeref' gafı  (Okunma sayısı 4052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Bakan’dan dehşete düşüren 'şeref' gafı

Bütçe görüşmeleri sırasında BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan’ın Uludere olayıyla ilgili olarak “Yürekli, şerefli bir asker arıyorum orduda. Roboski katliamının emrini hangi siyasi verdi?” sözleri, Meclis’te büyük tepkiye neden oldu.
 
 
Kaplan’a cevap veren
Bakan’dan büyük gaf!
BDP’li Hassip kaplan’ın “Şerefli asker arıyorum”  hakaretine cevap veren İsmet Yılmaz, subayların görevinde kaldığı sürece şerefli olduğunu söyledi.
BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan’ın Uludere olayıyla ilgili “Yürekli, şerefli bir asker arıyorum orduda. Roboski katliamının emrini hangi siyasi verdi?” sözleri, TBMM Genel Kurulu’nda tepkiye neden oldu. Milli Savunma Bakanlığı bütçesi üzerinde konuşan BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, 58 general, amiralin tutuklu olduğunu belirterek, “TSK’nın yüzde 60’ı terörist olarak yargılanıyor. Kardeşim siz ne yaptınız TSK’ya soruyorum? Kara Kuvvetleri Komutanlığı 3 K, 5 K’ya karşı kasım kasım kasılan Kasımpaşa kabadayısı bir Başbakan’a onun hükümetini devirmeye kalkıyor, ne haddinize, Obama’ya sırtını yaslayan bir Başbakan bütün generalleri esas duruşa çeker böyle” derken, “Bugün Sayın Bakan’ın arkasında oturan rütbelilerin, üniformalıların yarın ne olacağı, hayatı garanti değildir” diye konuştu.


                                       Aslinda bakanin burada gaf maf yaptigi yok . Yenicag yanlis degerlendiriyor . Bakanin demek istedigi  görev sinirlari icinde kaldiklari sürece serefliler. Sadece sinirlari cümlesini kullanmiyor . Kullansa bu sefer Ergenekon ve Balyoz masalina siyasi mesaj vermek durumuna düsecek . O nedenle görevlerinde kaldiklari sürece demekle yetiniyor . Bakana ve A.K. Partisine göre AKP ye boyun egip itaat eden askerler serefli , muhalefet eden askerler serefsiz . Asil serefsizin kendileri oldugu gercegini inkar ederek , kutlu askerimizin icine nifak sokarak , seref payesi dagitmak alcakliginda bulunuyorlar . Bunun neresi gaf ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Bakan’dan dehşete düşüren 'şeref' gafı
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2012 »
Kaplan ve sakık ikilisi Türk'e, Türkiye'ye ve Orduya saldırmada patavatsızca şerefsizce, alçakca birbiriyle yarış ederlerken Meclis çatısı altında kendilerine görev verilen Vatan evlatları(!) kuzu kuzu seyrediyorlar Milletimizin yüreğini şöyle bir kaç yumruklada olsa soğutacak birileri yokmu diye düşünüyoruz.

MHP Bahçeli sayesinde sus pus, CHP yi geçtik, Akp de hiç mi Vatan Millet sevdalısı yok! hani kağıttan kaplana! sakıga bir kaç tane vursunlar demiyoruz pek beklediğimizde yok, lakin en azından gizli kapılar ardında  bdp lilere neler konuşması gerektiğini fısıldayan akp yöneticilerine karşı tepki olsun diye istifa gibi bir meziyeti düşünmelerini beklerdik.

Sorunun kaynağı belli: Bu gün bir haberde: Ülkenin Başbakan yardımcısı B. Arınç bey birisinin anısını dinlemişde şöyle diyor: "Ben olsaydım dağa çıkardım" Siz öyle derseniz sayın arınç, Sayın Türkiye Cumhuriyetinin Başbakan yardımcısı(!) kaplanın ve diğerlerinin ağızlarından yellenmesi normal, suçluyu ve ..... uzaklarda aramaya gerek yok.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: Bakan’dan dehşete düşüren 'şeref' gafı
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2012 »
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın canlı yayında 'Ben de olsam dağa çıkardım' diyerek BDP milletvekili Gülten Kışanak'a destek vermesi üzerine, Kışanak; "Sayın Arınç sadece benimle değil KCK tutukluları, köyleri boşaltılanlar ve cezaevlerinde mağdur edilenlerle de empati kurmalı" dedi.

Arınç bey Gültenin dediği Empatiyi diliyle ifade etse  bu seferde pkk teröristleri için empati kurun diyeceklerdir terör adım adım nasıl mazur gösterilmeye çalışılıyor

  Ağlak Arınç şirin görünmeye çalışıyor, Taviz vere vere, yarında başınıza  çıkarlar zaten çıkmışlarda bu seferde başınıza pislerler memnun olursunuz.


TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Bakan’dan dehşete düşüren 'şeref' gafı
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2012 »




Motun Andam merak ettim Almanyada  B. Yardımcısı çıkıp 30 yıldır başlarına bela olan teröristleri mazur göstermeye çalışsa ne olur acaba!!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Bakan’dan dehşete düşüren 'şeref' gafı
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2012 »
Ilk defa Özcan Yeniceri´nin dogru bir sözüne tanik oldum . Yahu arkadas elestiriyorlarda , söyledikleri ile yaptiklari birbirini tutmuyor , o yüzden ciddiye almamak lazim bu adamlari . Andam Almanyada böyle birsey olsa , sadece basbakan yardimcisi degil , hükümetde istifa etmek zorunda kalir.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Akbudun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 22
  • Bozkurtlar ulusun Tanrı Türk'ü Korusun
Ynt: Bakan’dan dehşete düşüren 'şeref' gafı
« Yanıtla #5 : 18 Aralık 2012 »
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: 'Ben de olsam dağa çıkardım'
Dervişin fikri neyse zikri odur. İçinden geçenleri söylemiş kür döküntüsü arınç. Soyu kuruyasıca soysuzun dedeleri zaten dağda değil miydi. Menemen'de Kubilay'ı şehit eden soysuzların elebaşısı arınç denen kürdün dedesi değil miydi?
Biz bu soysuzların secerelerini de çetelelerini de tutuyor ve unutmuyoruz. Şimdilik yaptığımız büyük hesap gününü beklemek. Ne diyelim, bizleri bu soysuzlarla sınayan Tanrı bize sabır da versin.
Kök Tenğri Türk'ü Korusun!!!
Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz;
Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı Dağına.
Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin
Değişilir topu da bir sokak kaltağına.