Gönderen Konu: Kobani bahane, provokasyon şahane!  (Okunma sayısı 14097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Ynt: Kobani bahane, provokasyon şahane!
« Yanıtla #20 : 26 Eylül 2020 »
Şimdi yine farklı ısıtıyorlar. Artık alıştık sonradan bazı noktaların üstüne gidilmesine de.. Geç kalınmış olması ayrı bir tartışma konusu, aynı diğer başlıklarda olduğu gibi.

Ancak; CHP'nin bitmek, tükenmek bilmeyen, "Hardcore Aşk" yaşadığı PKK'dan neden vaz geçemiyor. İçinde ki o sözüm ona ulusalcı tabaka sessiz bu tür konularda. Dikkat edin sırf AKP'ye sözde muhalefetlik adına Kürt Ayaklanmalarına psikolojik kalkan görevini yapıp olayı romantikleşme peşindeler. Özellikle Youtube gibi plâtformlarda aşırı derece Fettulahçı yapımlarla beraber hareket etmektedirler.

 "Kürt Ayaklanma" provasının yıl dönümleri fazla. PKK savunucusu olmak için, fazla genç Özgür Özel aşırı heyacan içinde. İnsanın mide bulantısı bunları gördükçe kabarmakta. Bunlarla aynı oksijeni kullanıyor olmamız bile bunlar için ayrı bir şans.

Oksijen ısrafı sadece..


Kendini uydurulmuş düşünce sistemi, Atatürkçülük/Kemalist düşüncede olduğunu sanan Türk Gençleri! *

Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün son noktası!

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!


* ATATÜRKÇÜLÜK MESELESİ-I

* ATATÜRKÇÜLÜK EDEBİYATI-II
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2226
Ynt: Kobani bahane, provokasyon şahane!
« Yanıtla #21 : 27 Eylül 2020 »

Ancak; CHP'nin bitmek, tükenmek bilmeyen, "Hardcore Aşk" yaşadığı PKK'dan neden vaz geçemiyor.


Baykal'a yapılan kaset operasyonuyla KILIÇTAROĞLU ve ekibine teslim edilen CHP'nin izlemesi gereken politika kürtçülük merkezli olarak kurgulanmıştı. Çünkü AÇILIM SÜRECİ adlı kürtlere özerklik verilmesi sonucuna varacak süreç ve bunlarla eş zamanlı olarak çıkartılan BÜYÜKSEHIR YASASI tümüyle fetö kurgusudur.
Yani şu anki CHP yönetimi fetö operasyonlarının sonunda oluşmuş bir fetö meyvesidir. CHP yönetimi buna itiraz eder ancak gerçek bundan ibarettir.
Kılıçtaroğlu parti üst yönetimini, hdp-pkk yöneticilerini aratmayacak kadar kürtçü kürtlere doldurmuștur. CHP nin kürt aşkını böyle okumak gerekir.


Dikkat edin sırf AKP'ye sözde muhalefetlik adına Kürt Ayaklanmalarına psikolojik kalkan görevini yapıp olayı romantikleşme peşindeler.


Bir şeyin aslı ile benzeri çok farklı şeylerdir. Çoğu insanımız işte bu noktada ciddi bir yanılgıya düşüyor.
Muhalefet etmekle, muhalefet ediyormuş gibi görünmek tam da CHP yi tanımlayan gerçek resmin ifadesidir.
CHP gerçekten muhalefet etmiş olsaydı bu gün akp'si adlı bir parti, bırakın iktidarda olmayı, esamisi bile unutulmuş olurdu.
Türkiye'de tezgahlanan kurguya göre akp'si iktidar, chp'si ana muhalefet mhp'si de koltuk değneği ya da stepne durumundadır.
Yönetim iktidar ve muhalefet olarak siyasi konjonktürde bir bütündür. Chp'si nin yaptığı muhalefet bütünüyle kayıkçı kavgasından ibarettir.
İktidar muhalefetten, muhalefet iktidardan beslenerek varlıklarını muhafaza ediyor.
Türkiye'de sorun iktidar veya muhalefet sorunu değildir.
Sorun sistem sorunudur.
Sorun kuruluş  çizgisinden uzaklaşmak suretiyle bizi var eden değerlerinden mahrum kalma sorunudur.
Sorun Türk Milletinin bekasıdır.

Ortalık yerde sergilenen tiyatrolarla "cambaza bak cambaza" oyunuyla millet görmesi gerekeni değil, gösterileni görmekte ve bu kısır döngü içerisinde kaçınılmaz sonunu hazırlamaktadır.
Sayet bir mucize olup da gidişat tersyüz edilmezse bunun sonu felakettir, yok oluştur!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!