Gönderen Konu: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK  (Okunma sayısı 10475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GOKTURK

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
Değerli otağ üyeleri

Yeni dünya kendi koşulları ve kendi dinamikleri ile varolmamız gereken bir dünyadır. 50 yıl öncesinin ne ekonomik ne de sosyal koşulları artık yoktur.

Bu otağın amacı nettir. Yeni dünyanın koşullarına tartışarak, biraraya gelerek birlikte hazırlanmak ve yeni politikalar belirleyerek varolma savaşındaki yerimizi güçlendirebilmektir.

Ekonomiden politikaya, dış ilişkilerden  dinamiklere kadar herşeyde bilgilenebilmemiz ve paylaşabilmemiz için emek verilerek hazırlanan bu Otağ bana göre işlevini yerine getirememektedir.

Sebebi de katılan üyelerimizin günlük magazinsel haberlerle, küçük olaylarla, dünya gerçekleri ile bağdaşmayan saçma küçük tartışmalarla vakit kaybetmesi, tartışmaya çalışanları da engellemesidir.

Daha evvel defalarca globalizmin ve yeni dünyanın savaş araçlarının bilgilendirme başlıkları açıldı. Bu başlıkların altında düzgün şeyler yazmak, herkesin bilgilenmesini amaçlama yerine, gerek bir sürü gereksiz ileti ile, gerekse bu başlıkları saçma cevaplarla doldurarak bu tartışmalar adeta engellendi.

Hepinize sesleniyorum. Ana sayfaya dönün ve açılan başlıklar ile en çok cevap verilen başlıklara bir bakın.

Sonrada sorun kendinize. Düzeyli tartışmalar ve başlıklar kaç tane.

Kaçınız izinde olduğunu söylediğiniz Türklerin son BAŞBUĞUNUN, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün istediği gibisiniz. Kaçınız onun gösterdiği hedeflere doğru giden dünya görüşlerine, büyük ufuklara sahipsiniz. Bu hedeflere layık olabilmek için ne yapıyorsunuz?

Bakın bakalım gördüğünüz manzaradan mutlu olabilecekmisiniz?

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE GEL!!!!!!!

Küçük beyinler insanlara, ortalama beyinler olaylarla, büyük beyinler sistemlerle uğraşır. Başbuğunuz sistemlerle oynadı. Yaptıkları ile sadece Türkiye'yi değil, dünyadaki sistemleri değiştirdi.

Sizler en azından olaylarla uğraşın. Yeter artık insanlarla uğraşmayın. Layık olun Başbuğunuza.

Bundan böyle kürt yazısı ve kürt olayı görmek istemiyorum forumda. Türkiye'yi yönetenlerin ermenilerle diplomatik ilişki kuracağı, buna hazılandığı EKONOMİST gibi dergilerde yazılırken, burada yok keko, yok bilmem nereden Türk getirelim, bilmem nereye yerleştirelim saçmalıkları uçuşuyor. Maşalarla uğraşanlar için çok uygun forumlar var. Oralara gidebilirsiniz.

Bize maşalarla değil, maşaları tutan ellerle uğraşacak Türk'ler gerek. Başbuğunun izinden gidecek neferler ve beyinler gerek. Dünyayı sallayabilecek yürekler gerek. BOZKURTLAR gerek.

Ya böyle olun, ya da buyrun başka otağlara.

Bozkurt selamlarımla

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2008 »
Değerli GOKTURK Beğ çok önemli bir hususa değinmiş.
Otağımız,çizgisini hiçbir zaman bozmayan ve TÜRK düşmanlarının her daim kâbusu olmuş bir Otağdır.Ancak son zamanlarda televolevari gündelik haberleri Otağımızda sıklıkla görmeye başladık.Biz Türkçüler,bulunduğumuz çağa entegre olmalıyız.Bu,düzenin adamı olmak değildir.Ancak varolan düzenin gerçeklerinden sıyrılıp ütopik kavramlarda medcezir yapmanın ve hamasî tartışmaların da Türk milliyetçiliğine bir şey kazandırmadığı apaçık ortadadır.

Türkiye'nin tapusu elbette sadece TÜRKLERİN elindedir.Binlerce yıldır sahip olduğumuz toprakların karışını dahi düşmanlara yedirecek değiliz.Milli devletin rejiminin ve mihenk taşı olan kanunlarının bekçisi olmak da bizler için elzemdir.Elbette gayri-Türk unsurlara karşı her daim çelik bir yumruk gibi sağlam duracağız.Ancak bu,Otağda 7-24 küfür edelim anlamına gelmiyor.Onlarca kez tartışılmış konuları temcit pilavı misâli ısıtıp ısıtıp insanların önüne getirmeyi artık bırakalım.Daha ileri hedeflere,daha yaratıcı ve doyurucu zekâ pırıltılarına ihtiyacımız var.

Örnek verecek olursak ;
*Artık Turan'ın yönetim şekli ne olmalıdır gibi anlamsız ve amaçsız bir başlıkta yazı görmek istemiyorum.Turan,bir bilgisayarın arkasından bir adet klavye ve on parmak ile kurulmuyor.Elin oğlunun ürettiği bilgisayarla,elin oğlunun sağladığı internetle Turan'ı kurmayı bırakın,saat bile kurulmaz.Turan,elbette romantik bir fikir değil,gerçek bir ülkü yüreklerde yanan bir oddur.Ancak daha gerçekleşmemiş bir birliğin yönetim şeklini tartışınca eminim dışarıdan ziyaretçi olarak gelen okurlar bu duruma tebessüm ediyorlardır.
*Magazinsel haberleri Otağa taşımak ve şu futbolcu kürt,şu şarkıcı çerkez yorumlarından ziyade Türk Kültürü ve Türk Tarihi bölümlerinde yeni haberler,yeni yorumlar,yeni fikirler görmek istiyorum.
*En çok üzerinde durduğumuz konulardan birisini yine burada tekrarlamaktan utansam da belirtmek durumundayım.Türkçe'yi doğru düzgün yazamayan,cümle sonlarına nokta koymayı,noktadan sonra büyük harfle başlamayı bilmeyenler lütfen üye olmasınlar.Bu basit bilgiler İlkolulda öğretiliyor.İletideki harflerin tamamını da büyük yazmak forum dilinde küfretmek ve bağırmak anlamına geldiği için bu alışkanlığı da terkedin.Bu kadar çok takip edilen Türkçü bir Otağın mensupları da Türkçe'yi ve imlâ kurallarını bilmiyorlarsa durum vahim bir hâl almış demektir.

Esenliker.

TTK

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2008 »
Degerli Göktürk,
Degerli Ilteris6,

Tesbit ve uyarilariniz yerindedir,katilmamak mümkün degil.

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 74
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2008 »
Çok uzun süredir bahsetmek istediğim, etrafımdakilerle konuştuğum bir konu. Bunun yapılmasıda Türklük için ve gelişmek için büyük bir gereksinimdir. Sayfada ki ilk mesajım ve böyle bir uyanışa ve uyarılışa gereksinim duyulduğu için üzgünüm, ancak böyle bir uyarının sonunda yapıldığı içinde mutluyum.
Sayın GökTürk;
Ben açizane yorumlarımla yanınızdayım. Saygılar

Çevrimdışı savasansahin

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2008 »
Teşkilatlanmak gerekkk!! 

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 74
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2008 »
Teşkilatlanmak gerekkk!! 
Arkadaşım;
Ciddiyet taşıyan konular hakkında adam akıllı düşünüp tartışalım, yeni fikirler, yeni çözümler üretelim deniyor. Sende teşkilatlanmak gerek diyorsun.
Acaba teşkilatla ne yapacağını söyler misin?

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #6 : 25 Mayıs 2008 »
GOKTURK ve ilteris6 kandaşlarım;

Yazmış olduğunuz her kelime de haklısınız.Uyarılarınıza en iyi şekilde uyacağım.

Esen kalmanız dileğiyle...

TTK!!!
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2008 »

Çevrimdışı NTürk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 158
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2008 »
Bence çok önemli noktalara değinmişsiniz.Bu konuda kendi adıma elimden geleni yaparım.

Tanrı Türk'ü korusun.
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!

Çevrimdışı Otsukarcı

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
Ynt: YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2008 »
Yönetim çok güzel bir konuya değinmiş. Otağda kendini yetiştirmiş, Türk'ün geçmişten gelen bütün birikimlerini geleceğe aktaracak, geçmişteki Türk büyüklerini ve yaptıklarını adı gibi bilecek, gelişen ve değişen dünyada ekonomisini, siyasetini, kültürünü, töresini koruyup ve kollayacak Türkçülere ihtiyacımız var.

Türkçülük kürt düşmanlığıyla bitmez. Fakat içinde Türklük ateşi olup yeteri kadar bilgiye sahip olamayan kandaşlarımız ne olacak. Biz bu kandaşlarımıza "sen bilgisizsin aramızda işin yok" mu dememiz lazım.

Siyasette birebir gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Akp nin bu kadar oy alması, birebir insanları karşısına alarak vatandaşa "bak ben senin yanındayım, diğerleri sana gazeteden, televizyondan dergiden ulaşmaya çalışıyor" diyerek vatandaşın sofrasından bağdaş kurup yemek yemesidir. Ben hiçbir Türk'ün bir torba kömüre, bir çuval pirince tamah edecek kadar şahsiyetsiz olduğunu düşünmüyorum.

Eğer bir kişi Türklük yolunda yürümek isterse, onun yüreğinde Türklük ateşi vardır. Bu ateşi söndürmek de büyütmek de kendini yetiştirmiş kandaşlarımızın yön vermesine bağlı.

Bir orduda general de olacak, binbaşı da, yüzbaşı da, er de olacak.

Bu otağa fitne fesat çıkarmak isteyenler hariç, üye olan herkeste  Türklük ateşi vardır diye düşünüyorum.

Yorum kandaşlarımın.

Saygılar.