GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

YGS kopya Skandalı - Ali Demir ÖSYM

<< < (2/5) > >>

Almıla:
Başbakan ÖSYM'yi protesto eden öğrencilere "ben de sizin karşınıza beş bin, on bin kişi(!) çıkartırım" diyerek gözdağı verdi.
Tayyip Erdoğan, ülkenin başbakanımı yoksa Kurtlar Vadisinin Polat Alemdarı mı belli değil.
Haksızlığa uğradıkları kesin olan öğrencilere, bu haksızlığın üzerine gitmesi gereken başbakanın, hak arayışı için gösteri yapan öğrencileri karşılarına binlerce militan dikmekle tehdit etmesi bile memlekette neler olup, neler döndüğünün en bariz göstergesidir.
Başbakanın yaptığı, suçunu bastırmak için, çirkef ve kargaşa çıkartmaktan başka bir şey değildir.
Hani yavuz hırsız ev sahibine baskın çıkarmış ya, öyle oluyor.

TTKvY

Üçoklu Börü Kam:
KONUYU İZLEYEN SAYIN KONUKLAR!

Bu konun başındaki ilk iletide yer alan resimlerin üzerine sağ tıklayarak "resmi farklı kaydet" seçeneğiyle, resimleri kendi kişisel bilgisayarınıza, kaydedebilirsiniz.

Kaydettiğiniz bu resimleri olabildiğince çok kişiye ulaştırarak veya:  https://www.hunturk.net/forum/index.php?action=post;topic=3988.0;num_replies=5  adresini bildirerek gençlerimize karşı yapılan bu haysiyetsizliğin belgesinden bütün Türkiyeyi haberdar etmek suretiyle, hem haksızlığa karşı duruşunuzu ve hem de AKP eliyle fetullahçı yapılanmanın, ÖSYM gibi çok önemli bir kurumumuzda bile, ne denli korkunç işler yaptığını ortaya koyabilirsiniz.

Bizler, elimizden geleni, bu kadarıyla yapabiliyoruz.

Sizler de gerekeni yaparsanız, sınav iptal edilecek, kimsenin yaptığı yanına kalmayacak ve böylelikle de iki milyona yakın gencimizin hakkı bir avuç fetullahçı yapılanmaya peşkeş çekilmeyecektir.

Bu olay çok büyük bir skandaldır.

Buna benzer bir olay başka bir ülkede meydana gelseydi; yer yerinden oynar, iktidarlar alaşağı olurdu.

Öyleyse haksızlığa, yolsuzluğa ve fetullahçı yapılanmaya karşı duyarlı ol!

Kaderini ve geleceğinini başkalarının insafına(!) bırakma!!!

Saygılarımızla...

tungatonyukuk:
Polis Sınavlarını,YGS,KPSS sınavlarında Fetullahçı egemenliğine son vermek için şikayetlerimizi çoğaltalım,paylaşım yapalım.

TTK

Çağrıbey:
Mod medyan nedir bilir misiniz arkadaşlar?
Şöyle bir araştırın bakalım karşınıza neler çıkacak?


Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana...

Saygılarımla.

Çağrıbey.

Ali Talip Çatalyürek:
Cemaatlerin saçmalıklarından bıktık artık, ben geçen sene polislik sınavından elendim, eminim oradada kopya sıkandalı vardır. Bunlar malesef askeriyeyede girmeye çalışıyorlar, babam emekli Hava ast.subay ve bu Ygs sıkandalı için , '' Cemmatçilere verdiler soruları,yada bu kopya sistemiyle önceden haber oldular, Askeri Meslek Yüksek Okulları ( Hava ast. Kara ast. Deniz ast. Jandarma ast.) bu okullara giriş için ilk sınav Ygsde ' belirlenen puanı geçmek yeterli ve bu kopya sayesinde bu şerefsizler bu okullara elllerini kollarını sallayarak girecekler. ''   
yorum size kalmış andalar...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git