Gönderen Konu: Türkiye kimseye biat etmeyecek  (Okunma sayısı 2367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Türkiye kimseye biat etmeyecek
« : 06 Haziran 2008 »
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, görev süresi sona ererken, daha önceki konuşmalarında olduğu gibi, yine doğrudan ABD’ye mesaj verdi; “Teröre karşı mücadelede destek vermiyorlarsa gölge etmesinler başka ihsan istemez” dedi.
Büyükanıt, “Bazı Batılı stratejistlerce savunulan ‘medeniyetler çatışması’ ve ‘Haçlı seferleri’ gibi kavramların kullanılmasına, kalıcı bölgesel istikrar adına son verilmelidir. Bu konular gündemden düşürülmelidir. Çağ dışı düşüncelerdir” diye de TSK’nın küresel olaylara nereden baktığını gösterdi.
Büyükanıt, “Türkiye Cumhuriyeti’nin önüne birtakım sıfatlar takmaya çalışanların olduğunu görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin yasal organları buna asla izin vermeyecektir. Üzülerek ifade ediyorum, bu tür yaklaşımlar hepimizin ortak paydası olan demokrasi kavramının içine konularak Türkiye’ye dayatılmaya çalışılmaktadır. Hem Avrupa’nın hem de Orta Doğu’nun bir parçası olan Türkiye, laik yapısıyla İslam dünyasının tek örneğidir. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet, geleceğimizin tek gerçeğidir ve bunu hiçbir güç değiştiremeyecektir. Cumhuriyetimizi ve onun temel ilkelerini hiçbir güç kendisine biat ettiremeyecektir”  derken de yine ABD’yi kastetti.
Hatta daha sonra sorulan “Cumhuriyet’in başına sıfatlar takılıyor derken ılımlı İslâmı mı kastettiniz?” sorusuna “Evet” cevabını verdi ve ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile yaptığı görüşmede kendisini uyardığını ve “Ilımlı İslam deme” dediğini de söyledi.

Ordumuz var oldukça,devlemiz, TÜRK budunu var olacaktır.Buradan iç ve dış yağılara sesleniyorum.
beyhude uğraşıyorsunuz.Sadece kinimizi kamçılıyorsunuz. TTK
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Türkiye kimseye biat etmeyecek
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2008 »
Memleketini inanc tüccarlarinin sefil vicdanlarina terk eden,koyun sürüsü´nün,iste böyle dinini´degistirip,kurallarinida cizerler!!
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.