Gönderen Konu: Fransızlardan Çirkin Kampanya  (Okunma sayısı 3800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kayserili_Türkmen

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
Fransızlardan Çirkin Kampanya
« : 21 Temmuz 2007 »
Hazal UNGAN / DIŞ HABERLER
Fransızlardan çirkin kampanya Bugünlerde elinize bir euro'luk banknot geçer de üzerindeki Avrupa haritasında Türkiye’nin kırmızı kalemle çizildiğini görürseniz şaşırmayın. Türkiye’nın AB üyeliğine karşı çıkan bir Fransız grup, dolaşımdaki tüm paralarda Türkiye’yi çizerek büyük çaplı bir propaganda başlatma peşinde.

Başını Fransızların çektiği bir internet sitesi, Türkiye’nin AB üyeliğine karşı tuhaf bir kampanya başlattı. Türkiye’nin “coğrafi, sosyolojik, tarihi, kültürel ve dini” özellikleriyle Avrupa’dan çok farklı olduğunu iddia eden Fransızlar, tüm Avrupalıların, Euro banknotları üstünde yer alan haritada Türkiye’nin üstünü çizmeleri çağrısı yapıyor.



http://www.rayezlaturquie.com/ (Türkiye’nin üstünü çizin) adresinde sekiz dilde yayın yapan grup, basit, açık ve “kin gütmeyen” bu eylemle, zahmetsiz ve masrafsız bir Türkiye karşıtı propaganda yapmanın peşinde.



Banknotların elden ele dolaştığını göz önünde bulunduran Türkiye karşıtları, web siteleri üzerinden ilgili afiş ve çıkartmaları da satışa sunuyor. Gruba göre AB üyesi ülke halklarının büyük çoğunluğu Türkiye’nin üyeliğine karşı. AB liderlerinin demokratik ilkeler gereği Türkiye’nin üyeliğini engellemesi gerektiği sitede iddia ediliyor.

Düştüğümüz duruma bir bakın.Ben kendi adıma girmek istimiyorum AB`ye.TURAN biriğini gerçekleştirecek siyasi bir lider de göremiyorum.Gerçek Türk Milliyetçisi bir siyasi parti kurulması lazım.
ABDULLAH GÜL, KAYSERİLİ DEĞİLDİR.SİİRT GÖÇMENİ VE ARAP KÖKENLİDİR...

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: Fransızlardan Çirkin Kampanya
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2007 »
Türk e kefen biçenin sonu korkunç olur vede olucakta biz geliyoruz.

Ayrıca Toprağım paylaşımın için teşekkürler.Esenler ola

Çevrimdışı Kayserili_Türkmen

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
Ynt: Fransızlardan Çirkin Kampanya
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2007 »
Ben teşekkür ederim.
ABDULLAH GÜL, KAYSERİLİ DEĞİLDİR.SİİRT GÖÇMENİ VE ARAP KÖKENLİDİR...

berke tigin

  • Ziyaretçi
Ynt: Fransızlardan Çirkin Kampanya
« Yanıtla #3 : 21 Temmuz 2007 »
                  Siz asıl banknot Euro ların üzerindeki haritaya bakın....
   Haritada Türkiye'nin sadece Sevr antlaşmasındaki sınırlarıyla var olduğunu görürsünüz.Ayrıca Trakya'nın tamamı Ab ülkeleri ile aynı sınıra dahil ve aynı şekilde taralı olduğunu farkedersiniz.Anadolu ise daha farklı bir yönde taranmış olarak çizilmiştir.Ab manyağı meczuplar duysun!

Çevrimdışı Gökçe Ana

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
Ynt: Fransızlardan Çirkin Kampanya
« Yanıtla #4 : 21 Temmuz 2007 »
Biz onlara bir harita çizeriz ki ...
...............
Harita nasıl çizilirmiş görürler.

Kanuni'nin fermanını tekrardan göndermek lazım ,soysuz fransızlara
Tanrı Türk'ü Korusun...

Daha dün kapımıza köpek olarak bile bağlamadığımız fransız sürüngenlerinin kralı fransuva'ya Türk Hakanı Kanuni'nin yazdığı mektup:

Alıntı
"Ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah’ın yeryüzündeki gölgesi Akdeniz'in ve Karadeniz'in ve Rumeli'nin ve Anadolu'nun ve Azerbaycan’ın ve Şam’ın ve Halep'in ve Mısır’ın ve Mekke ve Medine'nin ve Kudüs’ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı Sultan Bayezid Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sultan Süleyman Han’ım.

Sen ki Fransa vilayetinin Kralı Fransuva'sın.

Hükümdarların sığındığı kapıma elcinizle mektup gönderip, ülkenizi düşman istila edip, şu anda hapiste olduğunuzu bildirip, kurtuluşunuz konusunda bizden yardım talep ediyorsunuz.

Söylediğiniz her şey dünyayı idare eden tahtımızın ayaklarına arz olunmuştur. Her şeyden haberdar oldum. Yenilmek ve hapsolunmak hayret edilecek bir şey değildir. Gönlünüzü hoş tutup üzülmeyesiniz.

Böyle bir durumda atalarımız düşmanları mağlup etmek ve ülkeler fethetmek için seferden geri kalmamışlardır. Biz de atalarımızın yolundayız ve daima memleketler ve alınmaz kaleler fetheylemekteyiz. Gece gündüz daima atimiz eyerlenmiş ve kılıcımız belimizde kuşatılmıştır. Yüce Allah hayırlara bağışlasın. Allah’ın istediği ne ise olur. Bundan başka haberleri gönderdiğiniz adamınızdan öğrenesiniz. Böyle biliniz."

( Bu mektup fransuva'nın Alman şarklen'e 1525 de yenilip ,esir düşmesi üzerine yazılmıştır.)

Çevrimdışı Gökçe Ana

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
Ynt: Fransızlardan Çirkin Kampanya
« Yanıtla #5 : 21 Temmuz 2007 »
Kendini bilmez fransız sürüngenleri !!!

Biz ki ,Roma-Cermen İmparatoru Şarlken'e esir düşen Kralınız Fransuva'yi esaretten kurtaran Kanuni Sultan Süleyman'ız ,Türk'üz ; sizler ki, başınız darda düştüğünde bizden yardım isteyen Fransuvanın torunları ,fransızlarsınız.
Bunu böyle bilip ;velinimetiniz olan Türk Milletine nankörlük etmeyin.

Kanunî Sultan Süleyman'ın Fransa'da etkisi öylesine büyüktü ki; Kanunî Fransa'da dansı yasakladığında, bu yasak onun ölümünden sonra dahî ,yüz yıl boyunca ,devam etti.

Tanrı Türk'ü Korusun


Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Fransızlardan Çirkin Kampanya
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2007 »
 II.Dünya Savaşında kendi ülkesini 2 haftada Almanlara savaşmadan teslim eden, Alman işgali esnasında karılarını ve kızlarını Alman askerlerine pazarlayan; Atsız Ata'nın deyimiyle Kelt-Latin-Cermen(Alman) melezi olan, Türklerden Adana'da, Antep'te, Kahramanmaraş'ta, Şanlıurfa'da unutmayacakları tokatlar yiyen, adi soysuz bir milletten, ancak böyle şerefsizlik eden kahpe dölleri çıkar.

 Herkes Damarlarındaki kanın gereğini yapar. Sizde aşağılık melez kanınızın gereği neyse onu yapıyorsunuz.

 TTK


 

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı HORASAN SANÇARI

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 13
Ynt: Fransızlardan Çirkin Kampanya
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2007 »
Bu milletin hiç bir bireyi kendini bilmiyor ki bu tür açıklamalar yapabiliyor! Daha TÜRK lerin kim olduklarını bilmiyor olmalılar heralde...