Gönderen Konu: tuzak-tuzağı bozmak  (Okunma sayısı 3125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tungaturan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 174
  • ben TÜRK AZ_Sİ
tuzak-tuzağı bozmak
« : 17 Mayıs 2006 »
selam arkadaşlar
   şu günlerde yeniden hortlatılmış bir sözde ermeni soykırımı oyunuyla karşıkarşıyayız.kendi tarihlerinin karanlık geçmişlerini örtbas etmeye çalışan bazı devletler başka milletlere(yani biz türklere) karşı karalama ve yalan politikası yapmaya başladılar.bu yalan senaryonun en canlı günlerinde size bir tarihçiyi tanıtmak istedim.bu tarihçi Türkiye için çok önemlidir ve zaten Türkiye için öneminden dolayı hep arka planda tutulmaya çalışılmıştır.
     bu tarihçi leon debbağyan'dır.ermenilerin yaşayan en büyük tarihçisidir.debbağyan yaşı itibariyle sözde ermeni soykırımının avrupanın bir yalanı olduğunu bunun sadece bir göç politikası olduğunu söyler.debbağyan'a göre ermeniler birbirlerini öldürmüşlerdir.
      soykırım aslında avrupanın senaryosudur.kendi söylemi şöyle:
     ''  DEBBAĞYAN: SOYKIRIM AVRUPA'NIN SENARYOSU
  TBMM AB Uyum Komisyonu'na bilgi veren Ermeni yazar, 'Gerçeği bilecek kadar yaşlıyım. Soykırım yok. Alpaslan'ı desteklediğimiz için lanetlendik' dedi.  TBMM AB Uyum Komisyonu'nda bilgi veren Ermeni yazarlardan Leon Debbağyan'ın yaptığı konuşma salonda bulunanları duygulandırdı. Debbağyan, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in, '24 Nisan'da ölen Ermeni atalarımı anmak istiyorum' sözlerine sert tepki göstererek, 'Ben gerçeği bilecek kadar yaşlıyım. Soykırım asla olmadı. Mukatele yaşandı.
        ERMENİLER TÜRKMÜŞ!
  AB Uyum Komisyonu'nda konuşan Ermeni tarihçi Dabağyan, Osmanlı hayranı olduğunu belirterek, 'Ermeniler Türkler'in Hristiyan koludur. Osman Gazi vefat ederken bizi vasiyetine yazdı' dedi.  Ermeni tarihçi Levan Panos Dabağyan, gerçekte Ermeni diye bir milletin olmadığını savunarak, 'Ermeniler Türkler'in Hristiyan koludur' dedi. AB Uyum Komisyonu Ermeni soykırım iddilarıyla ilgili hazırlayacağı rapor için tarafları dinlemeyi dün de sürdürdü.
       SOYKIRIM MI? ( DR. ÜMİT DURMAZ )
  Soykırım (génocide) kavramının sözlük anlamını kabaca: ''Bir ırkın yalnızca o ırka ait olması nedeniyle sistemli bir biçimde tümüyle yok edilmesi çabasıdır'' ki, bunun en ''güzel'' örneğini, girmek için can attığımız AB'nin kurucularından Almanya daha 50 yıl önce Yahudileri topluca fırınlayarak vermiştir. Öyle ki, sınıflarda çocukların donları indirilerek, sünnetli olup olmadıklarına bakılmış, sünnetli çocuklar doğrudan ölüm kamplarında soluğu almışlardır. Yalnızca bu bile bize zorla génocide diye kabul ettirmek istedikleri olayların bu tanıma uymadığının açık bir kanıtıdır. Çünkü herkesçe bilindiği gibi göçe zorlanan Ermeni ailelerin pek çoğu çocuklarını Türk ailelerine emanet ederek yola çıkmışlardır. Bu mudur soykırım? ''
     
 

 

 
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.