Gönderen Konu: Memelerden kim faydalanacak.  (Okunma sayısı 2156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Memelerden kim faydalanacak.
« : 10 Haziran 2016 »
Türk Milletinin Milli Kabe'sidir Anıtkabir.Başbuğ Atatürk'ü yad etmek Milli ibadettir diyorum.Neden mi ?Başbuğ Atatürk Acun'a yıldırım'lar kasırgalar yaratarak Acun'a Türklük dehşeti saçmıştır.Başbuğ Atatürk'ü inkar etmek ! Türk milletini inkar etmektir.

Türk Milletinin üstünde oynanan büyük oyun Başbuğ Atatürk'ün Tanrı Dağlarına ugurlanması ile başladı.Sevr'in Mimarları Tengrikut Atatürk'ün tanımadıgı antlaşmayı karşımıza 70 senelik süreçte İkiz yasalar olarak çıkarıyor.Bu sözleşmelerin içeriğinden Türk milletinin hiç haberi olmuyor.Türk Milleti kişisel menfaatleri , Milli menfaat'ten önde tutuyor.

İkiz Sözleşmeler ; İlk olarak Birleşmiş Milletler'in 16 Aralık 1966 tarihli kararıyla kabul edilerek  imzaya açılıyor, Türkiye tarafından 37 yıldır onaylanmıyor !, fakat bu sözleşmeler, AMarikanın'nin Irak'a saldırdığı, Bir milyon putperest  müslümanın öldürüldüğü, soykırımın başlatıldığı ve Irak'ı işgal ederek parçaladığı koşullarda,  Meclis'e sevk ediliyor. Hükümet, birinci sözleşmeyi, AMarika'nin Irak'a askerî harekatının öncesine rastlayan 23 Aralık 2002 günü, ikinci sözleşmeyi ise AMarika' nin Bağdat'a girmesinden hemen sonra, 25 Nisan 2003 günü Meclis Başkanlığı'na veriyor. Bu zamanlama, BOP Eşbaşkanıyım, AMerika müslümanları katletse de, bizim müteffikimizdir ama biz de Müslümanız  diyenlerin, milletimizin dini Taassublarından nemalananların, görevlerini  en iyi yaptıklarının göstergesidir.

Bugün, iktidar partisi neden Davalıdır ?, Türklüğe hakareti ortadan kaldıracak 301. Madde neden değiştirilmeye çalışılmaktadır ? Bugün neden Türkiye Büyük Millet Meclisinde yasa komisyonlarında AMerikalılar ve Avrupalılar cirit atmaktadır ? Bu gün neden, Pkk paçavraları ve hain aponun resimleri ile dernekler, partiler veya birtakım insanlar rahatça eylem yapabilmektedir? Bugün, Pkk ve bölücüler Türkiye Cumhuriyetine kafa tutma cesaretlerini, nereden almaktadırlar? Bugün, başta AMerika ve Avrupalılar, Kuzey Irak Kürtleri, Ermeniler, Suriyeliler, Yunanlılar... ülkemizi parçalayan haritalarını en resmi makamlarında nasıl asabilmektedirler ? Bugün, neden halen Pkk nın katlettiği kaçıncı ? şehitlerimizin cenazeleri omuzlarımızdadır ? Bugün neden üniversitelerimizde Pkk-Vatanseverler kavgaları başlatılmıştır? Bugün, Pkk nasıl meclistedir? Gibi soruları pekala çoğaltabiliriz.

Bazen bilmedigimiz öyle yasalar karşımıza çıkar ki Milyonlarca kurşun ve roket atardan daha bir etkilidir.İkiz yasaları bilmiyorsak Türkiye’de olan biteni anlamakta güçlük çekebiliriz.Anlamak için bermuda şeytan üçgeni Akp , Mhp ve Chp'in Mecliste sundugu yasaları ne oldugunu   Türk milleti olarak idrak etmek gerekmektedir.İkiz yasa dedikleri Uyum yasa'sı Lozan Antlaşmasını delip geçen bir yasadır.Burada duralım!!! İkiz yasaları ele alan makaley'i ele almadan önce "Anıtkabir Türk Milletinin Milli Kabesidir ! Başbuğ Atatürk'ü yad etmek Milli ibadettir " dememin anlamı şudur.İkinci Bir Sevr'i tanımayacak Başbuğ yoktur.Konumuza dönelim.

Akp'in önünde hazır ve Meclise sunulan, Chp tarafından Meclisten Sakıncası yok diyerek geçirilen, Mhp Tarafından Aynen kabul edilmelidir diyerek ikiz yasaları imzalyan İktidar ve Muhalefetin Türkiye Cumhuriyeti Topraklarını Ucurma attıgı yasaları görelim.

Maddeleri okuyacak olursak ne denli tehlikeli ve ihanet kokan bir yasa olduğunu anlamış oluruz. Maddeler şöyle:

1. Bütün halklar kendi kaderlerini tayin hakkına sahiptir. Bu hak vasıtasıyla halklar kendi siyasal statülerini serbestçe tayin edebilir ve ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmelerini serbestçe sürdürebilirler.

2. Bütün halklar, doğal kaynakları ve zenginlikleri üzerinde kendi yararına serbestçe tasarrufta bulunabilir. Bir halk sahip olduğu maddi kaynaklardan hiçbir koşulda yoksun bırakılamaz.

3. Bu sözleşmeye taraf bütün devletler, kendi kaderini tayin hakkının gerçekleştirilmesi için çaba gösterir ve Birleşmiş Milletler şartının hükümlerine uygun olarak bu hakka saygı gösterir. denmektedir.

Üstelik, bu sözleşmeleri onaylayan TBMM’nin daha sonra bu sözleşmelerin içeriğini değiştirme olanağı da yoktur.Bu yasa'yı Tanımayacak bir Başbuğ'da yoktur.Alın size hedef 2023 !

Tengri Biz Menen

 :asker: :prbay :asker:

 

 
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..