Gönderen Konu: Ökün !  (Okunma sayısı 1667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Ökün !
« : 09 Haziran 2016 »
Başbuğ Atatürk’ün ;Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır. sözünün temelinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün çok yönlü saldırılar yaşamakta ve O’nun emaneti hem içten,hem dıştan büyük yaralar almaktadır.

Türkiye, yaşadığı yönetim zaafiyeti  ve Akp'in  binbir çeşit kumpasları yüzünden  yeni bir tuzak,  yeni bir karanlık oyunlarla Türk Milleti  muhatap edilmektedir.  AMerika  dayatmaları karşısında hipnoz edilmiş Devlet politikamız , attıkları her adımda düşman güçlere tavizler vermekte, onların hedefine yardımcı alanlar açılmaktadır.Akp'nin  Açılım (K)irliği Akp taslaklarının her geçen gün  kabulü ile birlikte içimizdeki taşeronlar, ülkenin milli çehresini değiştirme yolunda pervasızca ilerlemektedirler.

Akp  çatısı altında toplanan şer güçlerin sahte tebessümlerini samimiyet sanan Türk Milleti , bugüne kadar milli konulardaki hep taviz vermiş'tir. Türk kelimesini ağzına almayan ve Türklüğü öcü gibi gören bu zihniyetin Türkiyelilik gibi ucube tasarımlar peşinden koşması da,Cumhuriyeti yok sayması gelinen  noktadaki, sinsi çaba ve gayretlere ışık tutmaktadır. Düşmanı tanıdığımız vakit, yok edilmesi kolaydır.

 İktidara geldikleri günden bu yana AMerika , Ab ve Rum lobisi gibi çalışarak Türk Milletinin binlerce yıllık Ongunlarını unutturularak tek hedefi Türk ırkını yok emek için programlanmış iktidar; gün'demi takip sonucu başarıya ulaştıklarını görmekteyiz.

AMerika  ve İsrail’in milli, dini ve ekonomik menfaatlerini beslemeye yönelik oluşturulan Akp  Projesi Suriye  ve Irak işgali ile kanlı bir başlangıç yapmıştır. Bu proje içinde yıllardır tasarlanan Kürdistan yapılanması da Irak işgali sonrası, aynı menfaatlere hizmet eden İllegal  terör örgütlerinin hortlamasına Muhalefet'in kayıtsızlığı ve vurdumduymazlığı arasında güç kazanmıştır.

Türk milleti,yaşadıkları ve yaşayacakları ile Akp iktidarı tarafından tarihinde görülmemiş iç ve dış politika beceriksizliği, basiretsizliği ile girdiği karanlık ilişkiler yüzünden tehlikeli bir yola sürüklenmiştir.Yaşadığımız bölgede emperyalist hesapları olan ve bu uğurda her türlü aracı kullanması bilen güçlerin oltasına yakalanmış Akp,Batı’nın emrivakileri karşısında Türkiye’yi ve milli davalarımızı, kendini kurtarmak ve iktidarının devamı adına yem olarak sunmaktadır.

Kaldı ki bizim, milletin kendi değerlerine yabancılaşmış olarak bakması Emperyalizmin dümen suyundan beslenen Akp iktidarına güç kazandırmaktadır.Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti düşünülemeyecek kadar tehlike altındadır.Gaflet uykusundan uyanamayan Türk Milleti yok olma eşigine gelmiştir.

Ökün ! Destansı Budun .Devşirmeler seni devşirmeden aklını başına devşir.Başbuğ Atatürk'ü görmek yüzünü görmek degildir.Beklenen kudret damarlarınızda ki asil kanda Mevcuttur sözlerini yok olmadan bir daha düşünmek Budun ve Ulus Otağ'ının lehinedir.

Tengri Biz Menen

 :asker:  :prbay :asker:




Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..