TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI > TÜRKÇÜLÜK

GERÇEK TURANCI KİMMİŞ, KİM TURANCI DEĞİLMİŞ?!(OKUYUVERİN)

<< < (22/24) > >>

turania_25:

--- Alıntı yapılan: ATA-TÜRKÇÜ - 04 Ağustos 2013 ---Zaten Türkeş'in bir hain olduğunu hepimiz biliyorduk...

--- Alıntı sonu ---
Hain olarak damgaladığınız Türkeş'in hainliklerini(!) maddeler halinde belirtebilir misiniz?

ülkü-:
Evet çünkü örnek olarak, Erzurum'da miting yaptı mı kalabalık oluyordu, onlara da Türk milleti diyordu, öyle ifadeleri olmuş olabilir ama çoğunlukla Türk kimliğini kullanmıştır..

HÜLEGÜ HAN:
 :asker:Hain  derken Türkeşin Atsız ata ile olan fikir ayrılığını kastediyor

ülkü-:

--- Alıntı yapılan: HÜLEGÜ HAN - 20 Mayıs 2016 --- :asker:Hain  derken Türkeşin Atsız ata ile olan fikir ayrılığını kastediyor

--- Alıntı sonu ---
aynen

Sencer Atmaca:
Toy'unuza yeni katılan Alp olarak haddim olmayarak bir kaç yorumlamada bulunmak isterim.Keza kalemim keskindir , kişilere baglı degil Törelerim ile fikir beyan ederim.Töre aleyhine hareket eden babam dahil olsa eleştirme hakkını kendimde bulurum.Töre konuşunca Han susar ! düşüncesi ve Töre'lerimin bana verdigi yetkiye dayanarak yorumlamada bulunacagım.Ülkücü(kalas) soydaşlarımın tek sorunu kalıplaşmış düşüncelerden ileri gidememesinden ibarettir.Kalıplaşmış düşüncelerin tek sorumlusu Türkeştir.Ülkücülerin menopoz dönemini en iyi analizi  1969 kongresini gözden geçirmektir.

1969 Kongresini hilal bıyıklılar yerine Kalpaklı Sarkık bıyıklı  börüler kazansa idi ,şuanda  kürt,  ermeni nede siyasal islamcılık sorunu olacaktı.Hepimizin bildigi gibi Türk milletini Dejenere eden tek ideoloji arap emperyalizmidir. Şüphe götürmez bir gerçektir.

Adana kongresinden başarılı olarak çıkan Türkeş ve avanesinin ilk icraatleri ! Türk İslam Sünni sentezini savunmalarıdır.Osmanlı ermenisi Levon Panosun fikri ile  Bozkurdu reddedip üç hilali benimsedileri Türklüge ve ongunlarımıza vurulmuş en büyük darbedir.Türk milliyetçiligi yerine,Sünni İslam ağırlıklı bir fikir oluşturdular,Kanımzı aksa da zafer İslamın ! sloganı ürettiler,Türkçülüğü bırakıp ümmetçiliğe başladılar. Sünni olmayanlar dışlandı yada Sünnileştirilerek partiye alındı,Hristiyan, Musevi, Budist, Şii, Şamanist ve Alevi Türkleri dışladılar,Türk Milliyetçisi değil, Nizam-ı Alem davası güddüler.Türk milliyetçilerini otobüslere doldurarak menzil şehinden  helallik istetdiler.En önemlisi Türk milliyetçiligin Orjin sembolü olan  Hayatta yegane fahri servetim Türk olarak dünyaya gelmiş olmamdır diyen tarihin en büyük Türkçüsü Bozkurt Atatürk’e ve eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ne saldırdılar..

Herşey Türk için , Türke göredir düşünce ve fikir üretecekleri bir gençlik yerine   ; Türk Milliyetçiliginin içini boşaltarak Eli tesbihli ,Bağnaz bir gençlik meydana getirdiler.



Kam davulları yeniden çalacak , Altay'lardan Anadoluya büyük Türkeli kurulacak..

Tengri Biz Menen..


 :asker: :prbay :asker:









Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git