Türkçü Turancı Otağ
GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: Kurtkaya - 31 Aralık 2007
-
Çalışan kadın kocasını aldatır?!
Başlık ne kadar iğrenç ve ürpertici değil mi?
Bu sözler bir din adamına(!), İstanbul Beylikdüzü'ndeki Fatih Sultan Mehmet Camii imamına ait.
Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii İmamı Hasan Hakyemez cuma vaazında çalışan kadınların eşlerini aldatacağını söyleyerek onur ve namusuyla ekmeğinin peşinde koşup, aile bütçesine katkı yapan milyonlarca Türk kadınına karşı telafisi mümkün olmayan bir hakarette bulundu.
Bunlar din değil, kin ve fesat adamlarıdır. Cenneti anaların ayakları altında gören bir dinin, İslam'ın, din görevlisinin bu mantığı ne İslam'la, ne Atatürk'ün kurduğu ve kadınlara, layıkı oldukları, onurlarını bütün dünya milletlerinden daha önce veren Cumuriyet felsefesiyle ve ne de Türk ahlak ve töresiyle bağdaşır hiç bir yanı yoktur.
Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii İmamı Hasan Hakyemez'in din adamı(!) sıfatıyla sarfettiği bu sözleri şiddetle kınıyor, başta bağlı olduğu Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere, müftülükleri ve Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.
-
Böyle ucubeler kimlerden cesaret alarak böyle vaazlar verebiliyorlar acaba?
-
Bu imamın kanında kesin bir bozukluk var!!!
Buna gövdemi basarım!
Haysiyetsiz herifteki densizliğe bakın!
Vay çöl devesi, devşirme, vay!
Yüzde yüz bu ırızı kırğın anası babasını, karısı da kendisini aldatmış olmalı ki, tecrübelerinden hareketle, böyle bir zırvada bulunmuş.
Diyecek çok şey var ama.... yutkunup geçiyorum. İmam efendi(!) anlamıştır(?)
Dilerim, hakettiği en ağır cezaya çarptırılarak, görevden el çektirilir.
Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana...
Saygılarımla.
Çağrıbey
-
Tipik aşağılık pislik yobaz.
-
Rahmetli dedem,köyün ileri gelenlerinden ve dini alimlerindendi.Yıl 1957,köyümüze okul yeni gelmiş ve köylüler telaşa düşmüşlerdir.Kızlar okula gönderilecek mi?Köylüler bir akşam toplanıp dedemin yanına gelirler ve sorarlar ''Halil Hocam,dinimizde kızların okullara gitmesi var mıdır?Orada erkeklerde var haram değil midir?'' diye.Dedem,annemi çağırır ve şöyle seslenir;'' Kızım,yarın ilçeye gidip fotoğrafını çektirelim de,okula kayıdını yaptıralım'' ve daha sonra köy ahalisine seslenir ''Hiç bir şey evladınızın okuma-yazma bilmesinden değerli değildir;dinimizde kızlar okula gitmez diye bir şey yoktur!''.Annem köyümüzün ilk kız çocuk mezunlarındandır.
Dedem,din alimiydi ve cahil değildi.Bundan her zaman gurur duyarım ve annemin bana söylediği;dedemin şu sözünü asla unutmam ''Hacc'a gidip Araplara para yedireceğime köyümdeki iki fakiri doyururum,daha çok sevaba girerim.''.
Belirtmek istediğim şudur;dedem ilkokul mezunu bile olmayan,hoca-çocuk ilişkisi ile yetişmiş bir Türk'tür,bu bahsedilen adamsa arap hurafeleriyle beyni yıkanmış birisidir.
Esen olsun.
-
Soysuz bedevi aşığı, devşirme enik...
Türk kadınlarına dil uzatmak sizin haddiniz değil, örümcek beyinli yobaz parazitler...
Bütün Türk düşmanı gerici itler ! Hepinizin sonu; aşağıda resmi bulunan BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne ve YÜCE TÜRK MİLLETİ'ne isyan eden kürtçü yobaz kürt saİT gibi olacak !
(http://img404.imageshack.us/img404/7286/kurdsait8mz.jpg)
-
Değerli Kardeşlerim;
Buyurun sepetten bir hıyar daha..
Hoca efendi;
Kocasını aldatan 30 kadın varsa,karısını aldatan 300 erkek var. Sen bu şekilde paraya ihtiyacı olana mani olacağına, erkeklere günahını anlat, orada olanlar yapmasın.
Bu vesileyle yeni yılın bütün Türk milleti için başarılı, huzurlu, mutlu ve güzel geçmesini diliyorum. Saygılarımla
-
Çalışan kadın aldatır ha?
Başlığı görünce kanım dondu, buz kestim.
Ulan densiz deyyus herif! Çalışmayan kadın mı var?
Dünyanın en ağır işlerini yapan, hemen hemen günlerinin tamamı evine, eşine ve çocuklarına bakmakla geçen, elleri öpülesi, kadınlarımıza karşı bu densizlik niye?
Senin gibi din adamlarının, gerçek ve samimi din adamlarını tenzih ederim, Allah bin türlü belasını versin.
Yazıklar olsun sana! içi dışı fitne fesat ve çıfıtlıkla dolu, densiz deyyus...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
-
Imamin yedi ceddine kibrit suyu.Kimse yanilgiya düsmesin,bu görüs,imamin sahsi görüsü degil,akp nin resmi görüsüdür.Bu zihniyetteki,adamlar tarafindan yönetiliyoruz. Kimse cikip,imama tepki göstermiyorsa,görevine son vermiyorsa,bu demektirki,salyali imam,dögru yolda.Gelecek secimlerdeki sloganlari,calisan kadin namussuzdur olursa,kimse sasirmasin.Ulan Tanrinin cezasi,serefsiz oglu serefsizler,hic bir sey üretmeden,hak etmeden,oturduğun yerde kazandığın para,soylu Türk kadininin,maasindan kesilen,vergilerden karsilanmiyormu?TTK
-
Sevgili kardeşlerim;
Cahiller halkımızın gözünün üstüne perde çekmeye çalışıyorlar. Dini insanların gözünü kör eden ve onları yönlendiren bir olgu yapıyorlar. Bunu yapmak isteyen bütün din adamlarını esefle kınıyorum.
-
Hadi böyle densiz,kendini bilmez ucubeler çıkıyor,ırkı kırık diyoruz,yobaz diyoruz.Bizim halkımızın %47 si bunlara nasıl inanıyor benim aklımda onu almıyor...
-
Tanri (allah) bir ayetinde,kahrolasi insan,ne kadar nankörsün,diye sitem etmis.AKP müslümanlarina,bu dünyanin,nimetleri yetmedigi icin,doymaz gözlerini,öbür dünyanin nimetlerine dikmisler,bununda yolunun,akp ye oy vermekten gectigine,iman ettikleri icin,basta rüsvetin cazibesi,biraz hemsericilik milliyetciligi,(oysa adam ben gürcüyüm diye,bagirmaktan,kici yirtildi) Müslüman adam vatanina ihanet etmez saplantisi,sonuc yüzde 47,vatani,vatan hainlerinin,insafina terk ederek,kendi irklarina ihanet etmislerdir. Ne yazikki,bu hainlik,akp ile sinirli kalmamis,sözde milliyetci,mhp,ve diger muhalefet partileride,bu ihanete,ortak olmaktan,utanmamislardir.TTK
-
Böyle itlerin sonu elbet bir gün tekrar dar ağacı olacak.,
TTK
-
Böyle ucubeler kimlerden cesaret alarak böyle vaazlar verebiliyorlar acaba?
kimden cesaret aldıkları gayet ayan beyan ortada çocuklarına çürük raporu alanlar ,devletın malını yakınlarına peşkeş çekenlerdır bunlar bazan boş bakanlar olabilir
-
'Çalışan kadın aldatır' diyen imama ceza talebi
ÖNDER YILMAZ Ankara
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, "Çalışan kadınlar aldatır" diye vaaz verdiği için hakkında soruşturma başlatılan Fatih Sultan Mehmet Camii imamı Hasan Hakyemez'e en ağır cezanın verilmesini istedi. Üskül, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı'yı telefonla arayarak, "O imam artık o görevde kalmamalı" dedi.
Üskül, Hakyemez'in 21 Aralık'ta cuma namazı öncesindeki vaazında "çalışan kadınların kocalarını aldatacağına" ilişkin sözlerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. "Kadınlar adına öfkelendim" diyen Üskül, eşinin de 40 yıldır çalıştığını ve bu sözlerin en ağır hakaret olduğunu belirterek, "Bu anlayıştaki bir kişinin hala devlet memuru olabilmesi büyük bir çelişkidir. Bizim politikalarımıza tamamen ters" dedi.
Üskül, İstanbul Müftüsü Çağrıcı'nın, kendisine imam hakkında soruşturma başlatıldığını söylediğini ve gereken işlemin kamuoyunda tartışma yaratmayacak şekilde yapılacağı sözünü verdiğini vurguladı.
Burda önemli bir ayrinti,serefsiz imamin ceza almasini öneren,serefsizin tahsillisi zafer üskül olmasi,ne kadar ilginc.TTK
-
İmam ın söylediği cümleyi ben tercüme edeyim: `Aslında ben nefsime hakim olamıyorum, kadınları görünce aklım hep cinselliğe gidiyor, en iyisi siz kadınları eve kapatın`.
-
Hepinize katılıyorum, olan şey şudur; Türk Milletinin kadınlarını evlere kapatıp, kara çarşaflar içinde kocalarını bekleyen nesneler haline getirmek. İşe yaramaz halde, hayattan ve ideallerinden koparmak, kendileri gibi asalak ucube haline getirmek.
-
Bu ve bunun gibi düşünenlerin karısı çalışmıyor sebil dağıtıyor.
Başbuğ ATATÜRK kongre salonuna girdiğinde oturanların haremlik selamlık olduğunu görür ve şu sözleri sarf eder
Beyler neden bayanlarla ayrı ayrısınız siz kendinizemi güvenmiyor yoksa Türk kadınının iffetinden şüphenizmi var!