Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: [Hun Türk] - 17 Temmuz 2006

Başlık: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: [Hun Türk] - 17 Temmuz 2006
Soysuz enikler yine azdı 7 askerimiz  Siirt'te şehit oldu. Sabah ta Van'ın Çaldıran ilçesinde bir polisimizi şehit ettiler.


RTE'de biz barışçıl yollarla çözmek istiyorduk olmadı mesajı veriyor...!

Şehitlerimizin ruhları şad olsun.. Kanları yerde kalmıyacaktır.
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 17 Temmuz 2006
Aziz şehidlerimiz!

Ruhunuz şad olsun.

Emin olun öcünüz alınacaktır.

TTK
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: Yavuz Han - 17 Temmuz 2006
Ruhları Şad olsun...Ateş düştüğü yeri yakar Allah ailelerine sabırlar versin.

Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 17 Temmuz 2006
Sayın Albay soydaşım;

Yüreklerde hissedilmeyen intikam ''Ülkü''yü köreltir.

Bizde bu hissi kendimizi kandırarak değil, ona motive olarak değerlendiriyoruz.

Kendimizi rahatlamadığımız apaçık bellidir.Elim kolum bağlıyken ne yapmamızı bekliyordunuz?

Madem ki ruh halimizi anladınız, o halde silah altına alın ki, bizde dağlarda hislerimizin realitesini uygulayalım!..

Esenlikler, saygılar...
TTK
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: blsahin2005 - 17 Temmuz 2006
Yine yüreğimizde ateş, Yine gözümüzde yaş,
ülkesi ve milleti için canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz
Ruhunuz şad olsun.

Bir kaç katil köpeğin öldürülmesi bir şey değiştirmiyor, bin katili gebertsen bir şehit etmez, tanklarımız, jetlerimiz pas tutmaya başladı, kontak açmak için ne bekleniyor?
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: Yavuz Han - 17 Temmuz 2006
Akan her damla kanda şuanki Hükümetin büyük payı vardır.Bir terörle mücadele yasasını çıkaramadılar.Toplanıp konuşmaları için 2 günde 13 şehit vermemiz gerekiyordu tabi!
Toplanıp boş konuşmalarıda Millet'in tepkisinden çekindikleri için başka birşey değil!Safi göz boyama...
Hepsi vatana ihanet suçundan yargı önüne çıkmalıdır.Asıl bu yaptıkları yanlarına kalırsa Şehitlerimizin kanı yerde kalacaktır.

Bu arada pek sayın Cumhurbaşkanımız Terörle Mücadele Yasasında değişiklik öngören bir yasayı 15 gündür inceliyormuş.Ne yorum yapayım şimdi?!
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: alparslan_3115 - 17 Temmuz 2006
bu akan kanların hesabı elbet birgün sorulacak
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: metinuzun - 17 Temmuz 2006
KÖKLERI KAZINMAZSA BU PIS MAHLUKLARIN,SEHITLERIMIZ RAHAT ETMEYECEKLERDIR MEZARLARINDA.

BU GÖREV'DE BIZE DÜSÜYOR KANDASLARIM,ZAMAN YAKLASDI AZ KALDI.
KÖKÜNÜ TEMIZLEYECEGIZ BU DÜNYA DISI MAHLUKLARIN.

SAYGILARIMLA ESEN KALINIZ

TANRI TÜRKÜ KORUSUN
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: almila_13 - 17 Temmuz 2006
Ruhları şad olsun...
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: aslanargun - 17 Temmuz 2006
Ruhları şad olsun, Tanrım şehit erlerimizin ailelerine sabır versin.
Bu tür haber duymaktan usandık artık! Yine de medya liboşları ortaya dökülüp "TÜRK k.rd kardeştir" derlerse hiç şaşmam! Bu k.rd eniklerini haklama zamanı geldi artık!

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!
Başlık: Şehit cenazesinde bakan çelengi parçalandı!
Gönderen: Yavuz Han - 17 Temmuz 2006
(http://img127.imageshack.us/img127/6983/tepki2an3.jpg)

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit olan 7 erden Mustafa Akmansoy'un cenaze töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve AKP hükümetine tepki gösteren vatandaşlar, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve İzmir Valisi Oğuz Kaan Köksal'ın gönderdiği çelenkleri parçaladı. Evliliklerinin yıldönümünde şehit olan eşinin tabutunu Türk bayrağıyla karşılayan Zeliha Akmansoy, “Şehit olursam benim için ağlama, dimdik ayakta dur demişti. Onun sevgisini ve acısını sonsuza kadar kalbimde yaşayacağım'' dedi.

Tören boyunca metanetini koruyan baba Veli Akmansoy ise, oğlunun tabutunun subay yerine asker arkadaşınca getirilmesine tepki gösterdi.

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Dağdüşü Köyü dağlık bölgesinde devriye görevi yapan askerler, burada kalabalık bir terörist grubuyla sıcak temas sağlamıştı. Gece yaşanan çatışma sırasında 1 köy korucusu ve 7 er ve erbaş şehit olmuştu. Gece yarısı uçakla Adnan Menderes Havalimanı'a getirilen şehit Jandarma Komando erlerden Mustafa Akmansoy'un cenazesi Hatay Askeri Hastanesi'ne konuldu.
EŞİNİ TÜRK BAYRAĞIYLA KARŞILADI


abah saatlerinde yakınları tarafından Askeri hastane morgundan alınan şehit Mustafa Akmansoy'un cenazesi, Kemalpaşa İlçesine bağlı Ulucak Beldesi'ne götürüldü. Belde girişinde Türk bayraklarıyla toplanan kalabalık, İzmir Ankara karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Belde içerisinden sloganlarla götürülen Akmansoy'un cenazesi, daha sonra evinin bulunduğu sokaktan geçirildi. Bu sırada Zelha Akmansoy, evlilik yıldönümünlerinde şehit olan eşinin tabutunun bulunduğu ambulansı Türk bayrağıyla karşıladı. Eşinin kalbinde yaşamaya devam edeceğini söyleyen Zeliha Akmansoy, “Şehit olursa bana ağlamamamı söylemişti. Onun acısını ve sevgisini hep kalbimde yaşayacağım'' dedi. Eşinin gönderdiği son mektubu da elinden düşürmeyen Zeliha Akmansoy, “Bana bir gün döneceğim ve sonsuza kadar ayrılmayacağımızı yazmıştı. Artık onsuz kaldım. Bana bu büyük acıyı yaşatanlardan intikamın biran önce alınmasını istiyorum'' dedi. Anne Meryem Akmansoy ise, PKK için artık birilerinin beklenmemesini istedi.

ÇELENK PARÇALANDI

Şehit erin cenazesinin Ulucak Beldesi belediye binası önünde konulmasının ardından kalabalığın tepkisi daha da arttı. Yaklaşık 3 bin kişilik kalabalık içinden, sık sık Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümeti aleyhine ‘Başbakan istifa’, ‘Katil PKK, işbirlikçi AKP’ gibi sloganlar atıldı. Tören boyunca terörü lanetleyen kalabalık, gerilimin artmasıyla törene katılan Vali Oğuz Kaan Köksal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şükrü Dinçol'un gözleri önünde İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun ve Oğuz Kaan Köksal'ın gönderdiği çelenkleri parçaladı. Jandarmanın devreye girmesiyle kalabalık uzaklaştırılırken bakanın ve valinin parçalanan isimleri korumalarca yerden kaldırıldı. Bu olanları törene katılan AKP İzmir Milletvekili İsmail Katmerci ve İl Başkanı Ali Aşlık sessizce izledi.

Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yahya Kazık'ın Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitleri şiirinden mısralar okuduğu törende Vali Oğuz Kağan Köksal da yanına şehit erin babası Veli Akmansoy ve kardeşi Süleyman Akmansoy'u alarak konuştu. Türk topraklarının her karışında şehit kanın olduğunu söyleyen Vali Köksal, “Mustafa da ataları gibi bu ülke için can verdi. Bundan böyle bu ülkedeki herkesin evladı. En mertebeye çıktı'' dedi.

HÜKÜMET İSTİFA' SLOGANLARI


SİİRT'in Eruh ilçesi yakınlarında PKK'lı teröristlerin şehit ettiği 7 askerden 20 yaşındaki Piyade Komando Er Sedat Akça, Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde düzenlenen askeri törenle Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine katılan yaklaşık 5 bin kişi, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Ya Allah, Bismillah, Allahü Ekber’, ‘Kana kan, intikam’, ‘Hükümet istifa’ diye slogan attı.

Şehit er Akça için düzenlenen törene, şehit askerin ailesi, Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Ergin Saygun, üst düzey askeri yetkililer, CHP Grup Başkanvekili Ali Topuz, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, çeşitli siyasi parti yöneticileri, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün katıldı. Törene gelenler, şehit er Akça’nın babası Salih, annesi Seyyide, kardeşleri Murat, Ferhat ve Ayşegül Akça’ya başsağlığı diledi. Cenazeye katılmak üzere Polatlı'ya gelen Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene gelmezken, sadece Yeni Cami'deki cenaze namazına katıldı. Cenaze töreninde konuşan Topçu ve Füze Okulu Öğretim Başkanlığı Plan Program Şube Müdürü Albay Eyüp Tanyeli, şehit er Akça’nın vatanı bölmek isteyen yasa dışı güçlerin etkisiz hale getirilmesi için verilen mücadele kapsamında üzerine düşen görevi büyük çaba ile kahramanca yerine getirdiğini söyledi. Albay Tanyeli, şöyle dedi:

“Şehit Er Akça, vatan, cumhuriyet ve vazife uğurunda seve seve hayatını feda edeceğine dair içmiş olduğu kutsal yemine sadık kalma cesaretini göstermiş ve bu uğurda göğsünü siper ederek şahadet mertebesine erişmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri adına ant içiyoruz ki şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak ve intikamları mutlaka alınacaktır. İçerideki ve dışarıdaki hainlere bir kez daha hatırlamak istiyoruz ki; Yüce Atatürk’ün şehit kanlarıyla çizdiği kutsal vatanımızı bölmeye kimsenin gücü asla yetmeyecek. Tek vatan, tek bayrak, tek millet olma kararlılığımız büyük Türk milleti ve onun bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sonsuza kadar yaşatılacaktır.''

Şehit Er Akça’nın cenazesi, tören ardından Merkez Çarşı Camii’ine kılınan cenaze namazından sonra top arabasına konularak kortej eşliğinde bir süre ilerledi. Bu sırada korteji takip eden topluluk ‘Hükümet İstifa’ diye slogan attı. Tören alanında ve kortejin ilerlediği caddelerde dükkan ve evlere Türk bayraklarının asıldı. Şehit Er Akça’nın cenazesi, Polatlı Askeri Mezarlığı’nda askeri törenle toprağa verildi. (dha)

Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: CENGİZKAĞAN - 18 Temmuz 2006
 Kendimize sormalıyız artık zaman gelmedimi diye.üç beş soysuz biraraya gelipte koskoca bir millete bunları yaşatırken,bizler: ki soyumuzun hasletleri bellidir,hala gazeteleri okuyup ah çekmekten başka bir şey yapmıyoruz.
       EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN!
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: Turk_aze - 18 Temmuz 2006
hesabı falan sorulmayacak bu işlerin.her şehit cenazesinde millet slogan atıp,bayrak açacak ve 1 bilmedin 2 hafta sonrada olay kapanacak.dağ başında bizi öldürmeye yemin etmiş adamla bu tür mücadele edilmez.kanadını,kolunu kırmak lazım.organize bir şekilde saldırmak lazım.
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: TeknikTürk - 20 Temmuz 2006
Aklıma gençliğimde dövüp parklara sokmadığımız kürloşlar geldi.O psikopat haydutlar yumruğu yediğinde nasılda mazlum oluyorlardı?Herhalde bu tür tepkiler vermeye ara vermekle hata yapmışız.
Başlık: Ynt: 7 Askerimiz Şehit..
Gönderen: Turk_aze - 20 Temmuz 2006
bence artık her ilde bu itlere karşı baskı kurmanın zamanı geldi.