Gönderen Konu: papaz hizmetkarları  (Okunma sayısı 3520 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
papaz hizmetkarları
« : 23 Ağustos 2006 »
            papaz yandaşı erdoğanın bir an önce bu yandaşlığa son vermesi gerekmektedir.onun ve onu destekleyen bilinçli ya da bilinçsiz bütün ırkdaşların desteklerinmi hemen çekmeleri vatan ve boyun borçlarıdır.yunan yuvası fener bilmem ne patrikhanesine hizmet etmeye devam etmesi halinde erdoğan bu memlekete en büyük ihaneti yapmış olacaktır.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: papaz hizmetkarları
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2006 »
Papaza can kurban.Erdoğan ve sözde din kardeşlerinin (!) yanında papazda kim...

Çevrimdışı ozerkhan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2006 »
fetoş(fettullah gülen) gibi acaba oda vatikan hesabınamı çalışıyor?
Kürşadın narasıyla indik Tanrı dağından.Ruhumuzu kandırdık Orhunun kaynagından.Bu kaynaktan içenlerin yürekleri TÜRK olur.TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!!

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2006 »
fetoş(fettullah gülen) gibi acaba oda vatikan hesabınamı çalışıyor?

ŞÜPHEN Mİ VAR?? BU adını söylediğin şahsın üstadı da rahip frew (rev) e ustadım sivas olaylarından memnunmusunuz,,ustadım şu iş için şu kadar para ve şu adamlar daha uygundur öyleki benim kılık ve kıyafetim bu işlere uygun değildir... v.s ,v.s. bir sürü mektupları vardır..
             kaldı ki ustadı it olanın kendisi ne olur bunda şüpheye düşmeye ne hacet vardır??

EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı ozerkhan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2006 »
şüphem yok tabi.tayip bey AB anayasasını bilmem kaçıncı papanın heykeli altında imzaladı tabi çakalı abdullahla beraber.
Kürşadın narasıyla indik Tanrı dağından.Ruhumuzu kandırdık Orhunun kaynagından.Bu kaynaktan içenlerin yürekleri TÜRK olur.TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!!