Gönderen Konu: Bir başka Alman Hayvanlığı  (Okunma sayısı 3890 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı metinbey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
Bir başka Alman Hayvanlığı
« : 22 Eylül 2006 »
Arkadaşlar haberi aynen aşağıya yapıştırdım..Bakın Alman köpeklerinin ne yaptığını yine bir Alman söylüyor.Biz hala ikiyüzlü hayvanlar imparatorluğuna(ab) girmek için uğraşalım.

-----ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 44 yaşındaki hamile eşi Helga Willke'ye 'zorla düşük yaptırma ve bebeğin ölümüne sebebiyet verme' iddiasıyla gözaltına alınan Alman turist Andreas Willke, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Andreas Willke, Alanya Adliyesi'nde yaklaşık 3 saat süren sorgu ve duruşması sonrası serbest kaldı. Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Andreas Willke, "Baştan beri suçsuz olduğumu söylüyordum. Suçsuz olduğum için Türk adaletine güvendim. Almanya'da Türkler aleyhine olumsuz propagandalar yapılıyor. Ben Türkler'in düşünüldüğü gibi olmadığını adaletinden gördüm. Eşimin sağlık durumunu bilmiyorum ama tedavisinin Almanya'da devam etmesini istiyorum" dedi.

Delillerin yetersizliği ve İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre Alman Andreas Willke'nin yargılanmasına devam edileceği öğrenildi.--------

Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı brakisefal

• Türkçü-Turancı
    • http://www.vatankirim.net/
Ynt: Bir başka Alman Hayvanlığı
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2006 »
ben pek anlayamadım; konunun alman hayranlığıyla ne ilgisi var ?

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2006 »
Alman bir adam , alman olan karısını dövmüş, kadın bebeğini kaybetmiş bize ne?

Çevrimdışı Bozkurt42

• Türkçü-Turancı
  • OTAĞ
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2006 »
brakisefal, kandaş hayranlık değil hayvanlık.
Olay ülkemizde gerçekleşse bile yinede bizi ilgilendirmez. Bunlar gelip geçici bizler kendi işimize bakalım.
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Çevrimdışı metinbey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2006 »
Arkadaşlar,
haberi iyi okuyalım.Türkiye'de beraat eden bir Alman,kendi ülkesinde yani Almanya'da Türkiye hakkında olumsuz propagandalar yapılıyor diyor....

Bu dediği olay ingiltere,fransa veya yunanistanda değil almanya'da yapılıyor..
Yani 1. dünya harbinde yanında savaşa girip yıkıma sürüklendiğimiz Almanya'da...
Yani işçimizi gönderip  sanayiini adam ettiğimiz Almanya'da....
Yani dünyanın en nankör,en aptal ırkının yaşadığı Almanya'da...

Avrupa'da Yunanistan'ı,Fransa'yı baş düşman görmeden önce asıl en büyük düşmanın Almanya olduğunu bilelim...
Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur