Gönderen Konu: ERDOGANIN YEMİNİ!!!(TAMAMİYLE GERÇEKTİR)  (Okunma sayısı 3740 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteber

• Ziyaretçi
Tayyip erdoganın gerçek yüzü:1980'lı yıllarda arşivlenen kuran kursunda ettigi bilinen ve Trabzon tire askeri arşivinde mevcut bulunan ATATÜRK hakkında ki ünlü yemin...!!işte o yemin:

''Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim.Türkiye dinsiz,laik bi memleket haline gelmiştir.Hayatımı Mustafa Kemal dinsizligi ile savaşa adayacagıma ,Türkiyeyi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edecegime ,Kemal paşa zamanıda çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyecegime,kısa zamanında ümmet esasına dayanan,şeriat devletinin kurulması için çalışacagıma dinim Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim.!!''

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: ERDOGANIN YEMİNİ!!!(TAMAMİYLE GERÇEKTİR)
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2006 »
Milletin din iman denilince aklı başından gidiyor.Devir bunların devri.Atatürkün dediği gibi "fikri hür,vijdanı hür" nesiller yetişmedikçe daha Tayyipos gibileri çok çıkar...Ben Tayyiposa kızmıyorum,herkes Türk olacak diye birşey yok,kanı sağlam olacak diye birşeyde yok ama böyle biri nasıl Türk milletini yönetir???Bu millet nasıl böyle kansızların peşinden koşar?Milletini bırakırda ümmetçilik hayalleri kurar?İşte burasını anlayamadım gitti.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2006 »
   Antalya'dali Türk Kurultayı'nda RTE 'nin çizdiği tablo ve 'Türkçe konuşan ülkeler topluluğu kuralım ' önerisi , ünlü Ankara Valisi Nevzat Tandoğan'ın sözlerini aklıma getirdi 'Bu memlekete komünizm gerekiyorsa ve komünizm iyi bir şeyse onu da biz getiririz.'sözlerini aklıma getirdi.
    Malum AKP islamcıların partisi...ABD ve İsrail'e karşı çıkışlarıyla Amerika karşıtı kitlelerin önderi...
    Aynı zamanda ABD 'nin yakın ittifakı ve Müslüman ülkelere önerdiği 'ılımlı islamcı' modeli.
    Ve de AB ye yönelik mücadelesinin lideri...

Şimdi de TÜRKÇÜ

İç politika keyifli iş !Oy sahibi her vatandaşa bir başka mavi boncuk uzatmak için yeni bir senaryo üretmek zevkli bir uğraş olsa gerek.Bu ağa takılanlar olabilir.
    Ama dış politika daha zorlu bir alan.Dışardaki balıklar içerdeki kadar küçük olmadığı için ağa takılmıyor, hatta bazen onu yırtıveriyor.  (alıntı Hakan Aksay)

Ne dersiniz ırkdaşlarım seçim yaklaşıyor, yarın RTE yakasına bir ATATÜRK rozeti de takar mı?

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2006 »
             O gün Mustafa Kemal'e ihanet etmiş.bugün de o yemine ihanet ediyor.çünkü bugün rum papazlarının duasını etmeye başladı.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı bduran

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2006 »
Trabzonda gerçek yüzü Antalyada takkiye.Hayatı takkiye ile geçmiş.Nankörlüğün hainliğin vatan satmanın ,Türklüğü küçük düşürmenin adı tekkiye.......