Gönderen Konu: büyük savaş  (Okunma sayısı 3085 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
büyük savaş
« : 12 Ekim 2006 »
     ah atalarım.keşke o gün yani ermenilerin düşmanla bir olup bizi arkamızdan vurdukları,yıllardır kolları kanatları altında yaşadıkları yüce Türk milletine o büyük ihaneti yaptıkları gün,bugün atalarım katledildi diyecek tek bir ermeni kalmayıncaya kadar katliam yapsaydınız.keşke tek bir tohum bırakmayana kadar onları yok etseydiniz.
     o günden artakalan bu tohumlar bugün cani avrupayı da arkalarına alarak Türk'ün şerefli geçmişine kara çalmaya çalışmaktalar.ama bir gün yazdıkları bu iftira tarih kitaplarının tek birini bile bırakmadan kendileriyle birlikte yakacak olan torunlarınız var.''titrediğimde ve kendime geldiğimde'' yolum en batıya kadar uzanacak.ve geçtiğim yerlerde yazdıkları yalanları doğrulayacağım.ve o doğruyu yazacak tek bir el kalmayıncaya kadar savaşacağım.ilk atalarım gibi.ve ondan sonra Tanrı gönül rahatlığıyla kıyameti koparabilir.

Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
Ynt: büyük savaş
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2006 »
     ah atalarım.keşke o gün yani ermenilerin düşmanla bir olup bizi arkamızdan vurdukları,yıllardır kolları kanatları altında yaşadıkları yüce Türk milletine o büyük ihaneti yaptıkları gün,bugün atalarım katledildi diyecek tek bir ermeni kalmayıncaya kadar katliam yapsaydınız.keşke tek bir tohum bırakmayana kadar onları yok etseydiniz.
     o günden artakalan bu tohumlar bugün cani avrupayı da arkalarına alarak Türk'ün şerefli geçmişine kara çalmaya çalışmaktalar.ama bir gün yazdıkları bu iftira tarih kitaplarının tek birini bile bırakmadan kendileriyle birlikte yakacak olan torunlarınız var.''titrediğimde ve kendime geldiğimde'' yolum en batıya kadar uzanacak.ve geçtiğim yerlerde yazdıkları yalanları doğrulayacağım.ve o doğruyu yazacak tek bir el kalmayıncaya kadar savaşacağım.ilk atalarım gibi.ve ondan sonra Tanrı gönül rahatlığıyla kıyameti koparabilir.

Yazdıklarınızın her harfine, her bir sözcüğüne gönülden katılmaktayım sevgili kandaşım. Duygularınızı paylaşıyorum. Şu anda o kadar sinirliyim ki ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Moralim çok bozuk, sinirlerim aşırı gergin. Ve bu yapılanları hazmedemiyorum. Hazmetmek de istemiyorum. Bu adiliğin hesabını o kansız köpeklerden sormak istiyorum. Yeter artık!

Ama bir savaş çıkarsa, atalarımın yaptığı gibi yapmayacağım. Kanıbozuk sürüsü aman dilese bile canını alacağım.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2006 »
          Türk vicdanı taşıyıp da buna kızmamak mümkün değil.ama birgün er ya da geç bir şekilde bunun hesabını verecekler.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı mete

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2006 »
Bunları öldürsen alıp hapse atıyolar, şimdi bunlara laf söyleyenide içeri atacaklar, yakında bunları rüyanda görmekte yasak derler. Halen AB ye girelim demesinler diye bunu yapıyor şerefsizler. Baktılar Gül beyefendi kapılarından ayrılmıyor, Amerika , ingiltere bastırıyor alın diye dediler en iyisi Türkün istemiyeceği ortam hazırlayalım tamamdır, Aha harbiden tamamdır şimdi alsınlar AB yi soksunlar ermenin müsait bi yerine. And olsunki bir gün bu herifleri gerçekten katledeceğiz, geçen seferde fransızlar ve ruslar yüzünden gümbürtüye gittiler, yine aynı tekerrür ama olsun biz yine bunların soyunu sopunu bir güzel .....
bu adamlarla en iyi mücadeleyi, örtülü ödenek bünyesindeki teşkilatlanma halleder. ermeni asala örgütüne uygulanan sistem artı bunları (ermeni süryani ve kürdoları) avrupada sağduyulu vatandaş statüsünden çıkarıp bunları karalayıcı faaliyetlerin içerisinde gösterip (uyuşturucu, silah kaçakçısı kadın pazarlayıcı, sübyancı vs.vs..) oy için yanaşan politikacıların bunlardan elinin çekilmesine sebep vermek gerekir.
Hiç bir bok yapamıyoruz madem bunu yapalım. fransız itleri sadece oy ve millet vekili kazanabilmek için bu yasaya evet dediler, ama bunların isimleri uyuşturucu işine veya sübyancılığa çıkmış olsa hangi bir tanesi siyaset meydanına çıkabilir ki.