Gönderen Konu: Türkçü-Turancı İnternet Radyosu..  (Okunma sayısı 8279 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Salur Çerisi

• Türkçü-Turancı
  • **
Türkçü-Turancı İnternet Radyosu..
« : 11 Ağustos 2006 »
Eğer yöneticilerimiz bir sorun görürlerse silsinler... Kendi yapabaildiğimce bir internet radyosu yaptım..Bu radyoyu malum bütün gün kendim çalıştıramam ve çok büyük arşivim de yok.. Yardım edecekler varsa söylesin..

www.turkcu.radyosu.com

Saygılar..

Çevrimdışı Salur Çerisi

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: Türkçü-Turancı İnternet Radyosu..
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2006 »
Türkçü şarkılar ve Türküler dışında makale ve şiir tarzı yazılar da okunabilir bu radyoda..Yapabilecek olanlar söylesinler bi zahmet..Saygılar..

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2006 »
"your firewall blocked access" yazısı ile karşılaşarak dinleyemedim ama dinleyenlerden iyi olduğunu duydum....

Çevrimdışı Salur Çerisi

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2006 »
"your firewall blocked access" yazısı ile karşılaşarak dinleyemedim ama dinleyenlerden iyi olduğunu duydum....

Evet firewall engelleyebiliyor..Ama güvenilir bir servis, emin olabilirsiniz..Saygılar...

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2006 »
Flatcast ücretsiz güzel bir servis.. Ancak ikide bir hata vermesi ya da buna benzer ses olayları çalmama gibi durumlar olabiliyor.

Bu işi ciddi olarak düşünüyorsanız vede imkanınız varsa radyo web alanı satan host şirketleri var. Oralardan bir hesap açtırarak daha profesyonelce yapabilirsiniz. Ancak  normal web alanı ücretlerinden daha da pahalıdır..

Birde yönlendirme hizmeti almak için illaki yonlendir.coma başvurmanız gerekmez. Daha hızlı ve reklamsız olanı var. www.tr.cx
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Salur Çerisi

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2006 »
Bilgileriniz için teşekkür ederim..

Ben şimdi sadece nabız yoklamak istiyorum..Eğer ilgi olursa, birileri program yapmak isterse sonra ciddiye neden dönmesin..Ama önce görmek lazım..Saygılar..

Çevrimdışı Salur Çerisi

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2006 »
Bir arkadaşımızın deneme yayını yaptığı Türkçü radyoyu dinlemek için: www.radyogokturk.com

Radyo şimdilik deneme yayınında, sadece müzik var.Daha sonralarda sözlü programlar, şiir dinletileri vb. olacak...Bekleriz..

Radyo Göktürk: www.radyogokturk.com

Çevrimdışı Baybiçe

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #7 : 01 Ekim 2006 »
Türkçü, Turancı radyo da diğer Türkçü yayın organları gibi, davamız açısından çok önemli ve gereklidir. Turancı radyoların yokluğu çok büyük bir eksikliktir, bu tarz radyolarımızın aktif yayına başlaması ve çoğalmasını dilerim.
TTK
Vatan ne Türkiyedir Türklere ne Türkistan;
Vatan büyük ve müebbed bir ülkedir: TURAN!
...................................

Türkler, bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır.