Gönderen Konu: Elif Şafak Davasında Jet Beraat Kararı!..  (Okunma sayısı 8865 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aslanonur

• Ziyaretçi
Ynt: Elif Şafak Davasında Jet Beraat Kararı!..
« Yanıtla #10 : 30 Eylül 2006 »
Bu karıya ve Orhan Pamuk şerefsizine özgürlük nedir diye sorsak ne cevap verecekler acaba.

Tempo dergisi Orhan Pamuk'un söyleşisini Türkçe'ye çevirmiş.
"Türkiye için gerçekten öldürücü felaket,demokrasinin gelişememesidir.Benim için gerçekten önemli olan bu.Avrupa Birliği benim için Türkiye bir demokrasi oldukça önemli.Faşist gruplar tarafından linç edilmek tehlikesi olmadan ya da hapse düşmeden,istediğim her şeyi düşünebilmek istiyorum"
diyor it.

Elif Şafak ise konuşmasında Türk Milliyetçilerini Ermeni Irkçılara benzetiyor.Söyleşisinde Türk Milliyetçilerini düşünemeyen,sorgulayamayan,düşüncelerini beğenmediklerini linç eden yaratıklar gibi halka anlatıyor.

Ve bu iki şerefsizde yaptıkları her söyleşide Türk milliyetçilerinden ve kemalistlerden destek aldığını belirtiyor.Zaten bu ve bunlar gibi Avrupa Piçlerine destek verenden değil milliyetçi Türk bile olamaz.Yine burada halkı milliyetçilerin iki yüzlü olduğunu düşünmeye itiyorlar.

Bunlar daha özgürlük ne demek onu bilmiyorlar.Özgürlük her istediğini yapmak her istediğini yazmaksa hay Türkiye'nin vay dünyanın haline

Çevrimdışı bduran

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2006 »
Türke hakaret moda oldu.Komşusu ile kavga eden  küfürden ceza giyerken Türk kimliğine hakaret edenler tek celsede beraat ediyor.Ne yaman çelişki...

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #12 : 03 Ekim 2006 »
Buram buram para kokuyor.Orhan pamuk olsun bu kadın olsun çeşitli avrupa fonlarından para alıp kitap yazıyor.Yine aynı avrupa tarafından reklamı yapılıp çok satanlar listesine girmesi sağlanıyor.