Gönderen Konu: YAZICIOĞLU ELİF ŞAFAK'A VERDİ VERİŞTİRDİ!  (Okunma sayısı 6189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Türklük’e hakaret etmek serbestse, ben Türklük’e hakaret edene, bin kere hakaret ederim” dedi ve ekledi..



BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Türklük’e hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan “Baba ve p...” adlı kitabın yazarı, gazeteci Elif Şafak’ı “Kitabında kendi adını soyadını yazmış” şeklindeki eleştirisini bazı çevrelerin çok sert ifade kullandığı yönünde yorumlamasına “Türklük’e hakaret etmek serbestse, ben Türklük’e hakaret edene, bin kere hakaret ederim” şeklinde yanıt verdi.
Yazıcıoğlu, “Eğer Türklük’e hakaret etmek fikir özgürlüğü ise Türklük’e hakaret edenlere hakaret etmek de bin kere fikir özgürlüğüdür” diye ekledi. Yazıcıoğlu’nun sözleri alkışlarla kesildi.

BBP Lideri Partilileriyle İftar Yemeğinde Buluştu
BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, partilileriyle iftar yemeğinde buluştu. Ankara’da Halil İbrahim Sofrası’nda düzenlenen iftar yemeği sonrası basın açıklaması yapan Yazıcıoğlu, hem kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi hem de Kuzey Irak’ta kurulacak yeni federatif yapıya dikkat çekti.

Başbakan Mahkemeyi Etkiledi
Yazıcıoğlu, Elif Şafak’ın Türklük’e hakaret iddiasıyla yargılandığı mahkemeyi Başbakan Erdoğan’ın etkilediğini savunduğu konuşmasında, Başbakan Erdoğan’ın gece yarıları Elif Şafak’ın beraat etmesi için gayret gösterdiğini ileri sürdü ve sabah da Elif Şafak’ı tebrik ettiğini söyledi.
Elif Şafak meselesinde bunu söylediği zaman bazı çevrelerin kendisini çok sert ifade kullandığı yönünde eleştirdiğini anımsatan Yazıcıoğlu’nun, "Türklük’e hakaret etmek serbestse, ben Türklük’e hakaret edene, bin kere hakaret ederim” sözleri alkışlarla kesildi.
Yazıcıoğlu, “Eğer Türklük’e hakaret etmek fikir özgürlüğü ise Türklük’e hakaret edenlere hakaret etmek de bin kere fikir özgürlüğüdür” diye ekledi.
Türklük’e, Türk tarihine hakaret etmek ödül aldırıyorsa, titreyip kendimize dönme zamanının geldiğini anımsatan Yazıcıoğlu, Orhan Pamuk’un Nobel Edebiyat Ödülü almasını ise şöyle değerlendirdi: “Kaleminin gücünden mi yoksa Türk tarihine hakaret ederek, ‘1,5 milyon Ermeniyi ve 30 bin Kürt’ü katlettik’ dediği için mi ödül veriyorlar buna bakmak lazım.”
“Türkiye’de Türk Devleti’ne karşı eşkiyalığı romanlaştıranlar, Türk Devleti’ne karşı savaşan eşkıya PKK’yı savunanlar, Batılılar tarafından kucaklanıyorlar” şeklinde konuşan Yazıcıoğlu’nun “Artık Batı hayranlığından ve bu teslimiyet ruhundan dönelim. Korkaklık ve acziyeti bırakalım. AB hayal tünelini terk edelim. Balkanlarda, Kafkaslarda ve Ortadoğu’da, yani Türk-İslam coğrafyasında Türk milletinin önderliğinde yeniden Türk-İslam medeniyetine dönelim” sözleri alkışlar ve ıslıklarla karşılandı.

Irak’taki Yeni Federatif Yapının Hedefi Türkiye
Öte yandan; Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Kuzey Irak’ta kurulacak yeni federatif yapının asıl hedefinin Türkiye olduğuna dikkat çekti.
Yazıcıoğlu, “Dün Irak’taki kukla meclis, federatif yapı ile ilgili karar aldı. Irak’ı Şii Irak, Sünni Irak ve Kürt Irak diye üçe bölecekler. Bu yeni federatif yapının hedefi Türkiye’dir. Bu yapı, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) bir parçasıdır. BOP da Ortadoğu’da yeni bölünmeler ve yeni haritalar anlamına gelir ve Türkiye’den de toprak tavizi istemektedir"diye konuştu.

İran-Suriye-Türkiye Üçgeninde Sözde Kürdistan
Son zamanlarda Pentagon kaynaklı haritaların yayınlandığını hatırlatan Yazıcıoğlu, “İran Suriye ve Türkiye üçgeninde sözde Kürdistan çıkarıyorlar, Ağrı dağını Ermenilere veriyorlar” dedi ve AB’nin, Türkiye’yi azınlıklar ülkesi haline getirmek istediğini belirtti.

Apo’nun Kuyruğu Yağ Bağladı
“Apo’yu adaya bıraktılar, sultan gibi besiye çektiler, kuyruğu yağ bağladı, adamın keyfi yerinde. Adadan PKK’yı idare etmeye kalkışıyor. Şehidin hakkı hukuku unutuldu” şeklinde konuşan Yazıcıoğlu, AKP iktidarının “Kürt sorunu vardır” diyerek terör örgütüne umut verdiğini belirtti.

PKK Kürt Vatandaşımızın Temsilcisi Olamaz
Terör örgütü PKK’nın Kürt vatandaşlarımızın temsilcisi olamayacağını belirten Yazıcıoğlu, PKK’yı “PKK bir eşkiyadır, PKK Batı’nın maşasıdır ve ABD’nin BOP’ta kullandığı bir paçavradır” şeklinde nitelendirdi.
Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde PKK’ya “Dağda dolaşacaklarına düz ovada siyaset yapsınlar” çağrısında bulunan, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın sözlerini “Herhalde birileri iktidar ortağı olabilirsiniz dedi ki, PKK’ya sıcak mesajlar gönderiyor” şeklinde değerlendirdi.

Kürt ve PKK Aynı Değil
"Bazı siyasilerin Kürt’le PKK’yı aynı görerek, PKK’ya sıcak mesajlar vermesini Kürt kardeşlerimizin hoşuna gideceğini zannedenler aldanıyorlar. Kürt-Türkmen kardeştir bizi bölen kalleştir. Vatanımız, devletimiz birdir. Kız alıyor, kız veriyoruz. Asırlardır beraberiz, neden ısrarla karışmış kaynaşmış kardeşlerimizi Kürt-Türkmen diye bölüyorlar? Kürtler kardeşlerimizdir. PKK, devletin, vatanın Kürt’üyle, Türkmen’iyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle bu milletin düşmanıdır” şeklinde konuşan Yazıcıoğlu, tek yolun PKK’nın şartsız Türk Devleti’ne teslim olması olduğunu belirtti. Yazıcıoğlu, şöyle devam etti: “Eşkiyayla pazarlığa oturulmaz, eşkiyayla karşılıklı silah bırakılıp, ateşkes ilan edilmez. Eşkıya, eşkiyadır, terör örgütü terör örgütüdür ve hak ettiği gibi konuşulur.”

Yeni Moda
Türkiye’de son günlerde yeni bir modanın başladığını ifade eden Yazıcıoğlu, “Af getireceklermiş, PKK gelip siyaset yapacakmış” diyerek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Asla parçalanamaz. Buna kimsenin gücü yetmez” diye konuştu..

Heveslenmeyin Biz Buradayız
Her gün şehit verdiğimizi ama kimsenin umurunda olmadığını belirten Yazıcıoğlu, “Tarihte Ermeniler, Ruslarla, İngilizlerle ve Fransızlarla işbirliği yaparak, o işgalcilerin verdiği elbiseleri giyerek, o silahları kullanarak, kadınlara tecavüz ederek Türk katliamı yaptılar. Batılı emperyalistlerin gözünde en iyi Türk ölü Türk’tür. Onların gözünde Anadolu mutlaka Türksüzleştirilecektir. Bu yüzyıllardır süren bir kin ve idealdir” dedi ve “Kendimizi kandırmayalım” uyarısında bulundu. “Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olur” diyen Yazıcıoğlu, “Kimse heveslenmesin biz buradayız” dedi.
“Bayrak düştüğü yerden kaldırılır, yitik kaybedildiği yerde aranır. Bizim Avrupa, ABD kapısında bir işimiz yok. Yeniden kendi değerlerimize dönelim” çağrısında bulunan Yazıcıoğlu, başka yol olmadığını söyledi.

Fedakar Kadrolar İstiyoruz
Arkasına, para, medya, ABD ve İsrail’i alanların iktidara gelme sevdasında aynı yolu takip ettiklerini belirten Yazıcıoğlu, “Sizin paranız varsa, medyanız varsa, arkanızda Amerika ve İsrail gibi güç odaklarınız varsa, bizim de yanımızda milletimiz, arkamızda Allah’ımız var. Biz Türk milletinin inanç ve değerlerine bağlı kalarak, vatan millet devlet ve inançlarımız adına feda olmayı göze alabilecek siyasi kadrolar istiyoruz” dedi ve BBP’nin derin milletin iktidara yürüyen kervanı olduğunu dile getirdi.


ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Bu haberdeki 'Kürd ve Pkk aynı değil' başlığına katılmıyorum.

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı nil

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 149
Bazı konularda sayın M.Yazıcıoğlu'nun düşüncelerine katılmasam da ,son zamanlarda yapılan en aklı başında konuşmalardan birisi.Özellikle E.Şafak hakkında söylediklerine bayıldım.Bir çok insan yorum yaptı ama  konu ile ilgili en çarpıcı ve doğru olan açıklama buydu.Sayın Yazıcıoğlu tam onikiden vurdu.

Çevrimdışı acun_34

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 61

Bu Otağ da böyle bir başlık açılmasına anlam veremedim.

Otağ a katılmadan önce katılımcıların yazdıklarını ,açılan başlıkların açılış amaçlarını ,site
kurallarını okudum ve daha sonra üye olmak için başvuruda bulundum.

Kimmiş bu Muhsin Yazıcıoğlu?
Ne kadar oy potansiyeli var?

Türklük adına yaptığı girişimler , özellikle şu başlık konusu ;
nesini değerlendireyim.

Geçen günlerde doğu perinçek bile Türklük adına Almanya da konuşup duruyordu.
Her ikisinin birbirinden farkı ne ?
Yazıcıoğlu nun nasıl iktidar ortağı olduğu sadece 7 oy karşılığı neler talep ettiğini de unutmadık.

Seçim Türkçüleri bunlar.

Geçiniz.

Saygılar

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Yazıcıoğlu seçimler yaklaştıkça milliyetçi çıkışlar yapar oldu. Bunların görüşleri Mhp'nin sentezci görüşünden de daha ilerdedir. Kuru gürültü yapmaktadırlar. Nil kandaşım "sayın" kelimesini haketmiyorlar. Bu tür seçim propagandalarına aldanmayınız.

Bu tür haberlere yorum yapmaya bile gerek yok. Bu tür başlıklar açmayınız...!
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı nil

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 149
Sayın otağ yöneticimiz , uyarınız için sağolun.3 Kasım süreci başladığı için , siyasetçilerimiz gerçek düşünceleri ile değil, oy kapmak için söylemlerde bulunmaktadırlar.Zaman döneklik zamanıdır, TSK 'ye karşı olanlardan oy almak için TSK ya çamur atacaklar, diğer taraftan ümmetçilerden oy almak için cemaat liderleri ziyaret edecekler, kürtlere de hoş görünmeleri gerekecek.Aslına bakarsanız siyasetçi olmak da zor, kılıktan kılığa giriyorlar.Benim özellikle sentezci ümmetçilerle hiç işim olmaz.Ben yeni oluşumlar olacağı umudundayım.

Çevrimdışı EFE

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 206
Bunları sadece yazıcıoğlu değil her TÜRK söylüyor zaten..B u başlıkta verilmesini anlayamadım..


“TÜRK'ler  Hiçbir milleti taklit etmeyecektir. TÜRK'ler ne Amerikanlaşacak ne batılılaşacak nede araplaşacaktır. O sadece özleşecektir.