Gönderen Konu: 301. maddeye karşı çıkan AB nerede?  (Okunma sayısı 4940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
    Dünyaca  ünlü 93 yaşındaki Sümerolog Prof.Muazzez İlmiye Çığ örtünmenin tek tanrılı dinlere özgü olmadığını anlattığı Vatandaşlık Tepkilerim kitabı nedeniyle yargılanacak.Orhan Pamuk ve Elif Şafak ile aynı maddelerden yargılanan Süümeroloğumuzun davasına ne hikmetse ne AB ne de basın ,satılmış aydınlara gösterdikleri ilgiyi göstermiyorlar.Çünkü M.İlmiye Çığ memleketini kötülemiyor, yurtsever ve Atatürkçü, bilime inanan birisidir.
   Yaşından dolayı AKP 'nin hapis yatmaktan kurtadırdığı, trilyonun hesabının bile sorgulanmadığı Erbakan'a karşılık, 93 yaşındaki M.Hilmiye Çığ'a hapis cezası verilirse şaşırmam.
Şaşırmam çünkü;

Erbakan ne demişti“Ülkenin evlatlarının asırlar boyu mektebe başlarken besmeleyle başladığı halde siz geldiniz bu besmeleyi kaldırdınız. Ne koydunuz yerine? Türküm, doğruyum, çalışkanım. Sen bunu söyleyince öbür taraftanda kürt kökenli bir müslüman evladı ya...! öylemi..  Ben de kürdüm, daha doğruyum, daha çalışkanım deme hakkını kazandı” demişti.
   Oysa ünlü Sümeroloğumuz yaptığı araştırmaların sonucunu bilime dayanarak anlattığı kitabında; bundan 5000 yıl önce Sümerlerde mabet fahişelerin örtündüğünü yazmıştır.Suçu büyüktür, kadınların saçının telini siyaset malzemesi yapanları rahatsız etmiştir.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
Ynt: 301. maddeye karşı çıkan AB nerede?
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2006 »
           erbakan dini kullanarak bu memlekette en büyük vurgunu vuranlardan biridir.besmele taraftarı olması,Türk kelimesinin ona batması ondaki azınlık psikolojisinin sonucudur.(gürcülük)
           yoksa dine bağlılığından savunmamaktadır islamı.çıkarı olduğu için ve en önemlisi Türk düşmanı olduğu için dindar görünmeyi seçmiştir.öğrencisi tayyipin de yapacağı Türklüğe hakareti desteklemektir.bundan başka bir şey beklenmez.dini kullanmanın bir başka örneğini de bu olay teşkil ediyor.
           ayrıca ab 301. maddeye karşı çıkmıyor.ab Türk'e ve Türklüğe karşı çıkıyor.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2006 »
İşin garip yanı, öncülüğünü yaptığı akımın adı "Milli Görüş" ama MİLLİLİK bunu neresinde ben anlayamadım.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2006 »
adamın milliyeti farklı olunca senin benim gibi Türkler birşey anlmıyor tabii.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #4 : 01 Kasım 2006 »
sayın Nil
    ab yok ama beraat var.Çığ beraat etmiş.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Bilge Tonyukuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2006 »
Din simsarları akp'nin desteği ile rahatlar. Yimpaşı görüyorsunuz. Din adı altında para toplayarak neler yaptığını.