Gönderen Konu: AMAÇ, VATANA İHANET ETMEK...  (Okunma sayısı 3787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
AMAÇ, VATANA İHANET ETMEK...
« : 02 Aralık 2006 »
GANDAŞLARIM BU KONUYU BİRLİKTE BİRAZ KAFA YORALIM....

VATAN HAİNLİĞİ: terör,vergi kaçakçılığı,bilgi kaçakçılığı,milli serveti yok etme,devlet sırlarını ifaşa etme,toplumsal değerlerin yıpratılması,ülkesinin çıkarlarını gözetmemek,----(DEVAMINI SİZ EKLEYİN)---

BU KONUYU DN AKŞAM fenerbahçe futbol takımının maçını izler iken halen üzerimden atamadığım sinir boşalmasına sebeb olanlar ve bu konudan uzaklaşmış olmamız nedeniyle yazıyorum...
   Olay neydi???ilk başta ekranlarda p..ç kurularının terör bayrağı ardında---freedom for kurdistane...kürdistanın özgürlüğü için....ulen o.çocukları ne zaman bir millet oldunuzda ve nereden türedinizde??? hayvanlara hakaret etmiyeceğim...bu picler için,,asıl hakareti onlara değil bizim dediğimiz şerefsizlere ediyorum...
          KİM BU DEDİĞİM DAHA BÜYÜK ŞEREFSİZLER....
BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YEDİKTEN SONRA,BU MİLLETTEN ALINAN VERGİLERLE AİLESİNE BAKANLARA VE BU YÜCE MİLLETE KARŞI GÖREVLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRMEYENLEREDİR....

EY HAT --EY HAK----Nerede bu barolar,,? nerede avukatlar,,,? nerede savcılar,,,? nerede bürokratlar,,,? HESABIMI SORARIM ARKADAŞ HAKKIMI ARARIM,,,NEREDE??VATANIYYE İHANETİYYE,,?NEREDE?? MİSAK-I MİLLİYE,,,? DEVLETLER ARASI HUKUK İŞLERİNİ AÇILACAK DAVALARI TAKİPÇİSİ OLACAK ÖZGÜR BİZİM DEDİĞİMİZ HERGÜN PARA VERİP ALDIĞIMIZ GAZETELER NEREDE,,???? SÖZDE AYDIN DEDİĞİMİZ TOPLUMU AYDINLATIP BİLGİ IŞIĞI İLE DONATACAK OLANLAR NEREDE,,????

NİÇİN Birileri bu ülkenin onuru ve çıkarları için yurtdışı medeniyyet satıcılarına yaptıklarının hesabını sormuyor,,???hiç bir ALLAHIN KULU BU heriflerin yasalarını takip etmiyor--bilmiyor da burada millete boş keseden laf ebeliği yaparak mevki makam ediniyorlar,,??stad güvenliği giriş yapan taraftarlara arama yapmıyormu tüm dünyada o zaman gidelim onların ülkesinde stadlarda bombalarla dolaşalım sıkıldıkmı patlatalım..olurmu sizce,,??? pkk denilen medeniyyetin YÜCE TÜRK TOPLUMUNA HEDİYYESİ,kendilerinin maşası piçler grubu....bunların silahlarının kaynakları olan üretici ülkelere,,vede finansörlüğünü yapanlara niçin en ağır cezalar seviyyesinde dava açılmıyor,,,??*

EVET ARKADAŞLAR DAHA SORULACAK SORU ÇOK DİĞERLERİNİ SİZLER SORGULAYINIZ DİYE BOŞ VE EKSİK BIRAKIYORUM.....ADALET DENİLEN KAVRAM TÜRKÜN KAFASINI EZİP DİĞER uzuvları serbest bırakmak ise BEN BÖYLE BİR ADALET TANIMIYORUM....KAYDIMMI VAR BU DÜNYADA ALLAHTAN BAŞKA KİM VARSA BENİ SORGULAMAYA GÜCÜ YETECEK BUYURSUN GELSİN....EFE'nin NE OLDUĞUNU GÖRSÜNLER....EY HAT ---EY HAK SORUYORUM VARMI BU ŞEKİLDE BİR REZALET...VARMI BUNLARDAN DAHA BÜYÜK İHANET,,,?????????
        SABIR DELİ GÖNÜL AZ DAHA SABIR....DOĞACAKTIR HAKKIN VAAD ETTİĞİ GÜNLER ÇOK YAKIN.....
ATALARIM ÖZÜR DİLEMEĞE DAHİ YÜZÜM YOK...KEMİKLERİNİZİ SIZLATMAKTAYIZ...BU GAFLETTEN KURTULMAMIZ İÇİN BİZE TANRI KATINDA DUA EDİN....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı Otsukarcı

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: AMAÇ, VATANA İHANET ETMEK...
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2006 »
          Güneydoğuda belediye başkanlığı yapan vatan haini kanıbozuklar, kürtçe yazılım programından tutun federasyon istemeye kadar işi ileri götürdüler. Hatta apo piçiyle devletin masaya oturmasını isteyen kansızlara hükümet yetkilileri  "efendim Türkiye!de kürt sorunu var çözmemiz lazım" diyerek yol açtılar.

AB ve ABD nin akp'nin yumuşak karnı olduğunu bilen kansızlar, sıkıştıkları anda hükümete bir uyarı göndertiyorlar. ABD den soluklanıp, AB den beslenen akp, tek bir talimatıyla görevden alabileceği kanıbozuk kürt başkanları el üstünde tutuyor.

ABD ve AB den beslenen akp kanını da bu kanıbozuklardan almış. Kürt saidin torununu genel başkan yardımcısı yaptığına göre..!!

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2006 »
Allahım sabır
artık gerçekten sabrım tükendi

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2006 »
Özelleştirmelerle bazı avanak aptal kafalar(kapitalitasyoncular) yabancı sermaye girerse ülkede huzur olur sanan gerzekler ver kurtul politikalarının para etmediğini bir parça çıkta olsa anlamaya başladılar ama neye yarar giden gitti..Diyecekler ki;biz ne yaptıysak memleket için yaptık....Allah Allah nasılda karılarını pazarladıkları gibi memleketi pazarladılar da sonunda abilerinden şamarı yiyince efendim bunlar döneklik yapıyor diyorlar...ulen d100 sen memeleketine hainlik ettin..SEN TÜRK MİLLETİNİ REZİL ETTİN ELİN ÜÇ PARA ETMEZ BOYNUZLULARINA KALKMIŞSIN MASALLAR DOKUYORSUN BENDE KERİZİM YİYECEM????BİZ Kİ DEDELERİMİZ GELEN YABANCILARA NASIL DAVRANDI,,,KENDİSİNDEN BİR TANE TAŞ İSTEYEN ELÇİYE MEMLEKETİN EN DEĞERSİZ PARÇASINI VERMEYİ DAHİ KABUL ETMEYEN BİR NESLİN DEVAMI İKEN BU YÜCE MİLLETİ SÜSLÜ YALANLARLA UYUTTUNUZ YETMEDİMİ??ATATÜRK ANAYASASINA NE OLDU EY KANDAŞLARIM SORARIM KİMLER YOK ETTİ,,,LAF BAŞI GELDİMİ ONUN BUNUN FİNANSÖRLÜĞÜNDE YOLLARA DÖKÜLENLER NEREDE,,,

LAF DİNDEN AÇILINCA AHKAM KESEN DİĞER SÖZDE ÇOK MÜSLÜMAN GERZEKLER NEREDE,,,NİÇİN SORGULAMIYORLAR KENDİ YAPTIKLARINA,,,KUR'AN-I KERİM DEĞİLMİ Kİ ; ONLARA GÜVENMEYİNİZ DİYE BİZİ UYARAN DA GİDİP KENDİLERİNİ SATTIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ BU MİLLETİ UYUTUP SATTIRIYORLAR????

KANDAŞLAR SORULACAK HESAP ÇOK...SORAN YOK,,MEMLEKETTE ADAM ÖLDÜRMEYE BAŞLASAK NE OLUR BİLİYORMUSUNUZ....
     KAYIT DIŞI NÜFUS LA BU ÜLKE 92,5 MİLYON KELLE BU SAYIDAN ANCAK 25 MİLYONU KALIR SAF TEMİZ VE GÜZEL BİR TÜRKİYE İÇİN....OYUNU SATANI,EL ALEMİN KARISINA KIZINA YAN GÖZLE BAKANI,,VATANINA İHANET EDENİ VELHASIL HEPİSİDE AYNI KANI SÜTÜ BOZUK KAHPE KASIGINDAN ÇIKMA D100LER BİR FARKLARI YOK,,,

DEĞNEĞİ TUTTUM ELİM BOK OLDU..DİĞER UCUNDAN TUTTUM DİĞER ELİM BOK OLDU...DİYE BİR ATASÖZÜ VARDIR....O MİSAL AZ DAHA SABIR VARDIR YARATANINDA BİR BİLDİĞİ...

UNUTMAYALIM TÜRKLÜĞÜNE İNANAN,TÜRKLÜĞÜNE SADIK BİR TÜRK...ON BİNLERLE EŞİT TUTULAMAZ....ÖYLE İSE SAYILAR BİZİ ASLA BAĞLAMAZ..ZAMAN BİRLİK VEDE DİRLİK ZAMANIDIR...

ARGO SAYILAN SÖZLER KULLANDIĞIM İÇİN ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı esasturk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2006 »
ben sadece tek bir yapamamiz gerektigini savunuyorum