GANDAŞLARIM BU KONUYU BİRLİKTE BİRAZ KAFA YORALIM....
VATAN HAİNLİĞİ: terör,vergi kaçakçılığı,bilgi kaçakçılığı,milli serveti yok etme,devlet sırlarını ifaşa etme,toplumsal değerlerin yıpratılması,ülkesinin çıkarlarını gözetmemek,----(DEVAMINI SİZ EKLEYİN)---
BU KONUYU DN AKŞAM fenerbahçe futbol takımının maçını izler iken halen üzerimden atamadığım sinir boşalmasına sebeb olanlar ve bu konudan uzaklaşmış olmamız nedeniyle yazıyorum...
Olay neydi???ilk başta ekranlarda p..ç kurularının terör bayrağı ardında---freedom for kurdistane...kürdistanın özgürlüğü için....ulen o.çocukları ne zaman bir millet oldunuzda ve nereden türedinizde??? hayvanlara hakaret etmiyeceğim...bu picler için,,asıl hakareti onlara değil bizim dediğimiz şerefsizlere ediyorum...
KİM BU DEDİĞİM DAHA BÜYÜK ŞEREFSİZLER....
BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YEDİKTEN SONRA,BU MİLLETTEN ALINAN VERGİLERLE AİLESİNE BAKANLARA VE BU YÜCE MİLLETE KARŞI GÖREVLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRMEYENLEREDİR....
EY HAT --EY HAK----Nerede bu barolar,,? nerede avukatlar,,,? nerede savcılar,,,? nerede bürokratlar,,,? HESABIMI SORARIM ARKADAŞ HAKKIMI ARARIM,,,NEREDE??VATANIYYE İHANETİYYE,,?NEREDE?? MİSAK-I MİLLİYE,,,? DEVLETLER ARASI HUKUK İŞLERİNİ AÇILACAK DAVALARI TAKİPÇİSİ OLACAK ÖZGÜR BİZİM DEDİĞİMİZ HERGÜN PARA VERİP ALDIĞIMIZ GAZETELER NEREDE,,?
SÖZDE AYDIN DEDİĞİMİZ TOPLUMU AYDINLATIP BİLGİ IŞIĞI İLE DONATACAK OLANLAR NEREDE,,?
NİÇİN Birileri bu ülkenin onuru ve çıkarları için yurtdışı medeniyyet satıcılarına yaptıklarının hesabını sormuyor,,???hiç bir ALLAHIN KULU BU heriflerin yasalarını takip etmiyor--bilmiyor da burada millete boş keseden laf ebeliği yaparak mevki makam ediniyorlar,,??stad güvenliği giriş yapan taraftarlara arama yapmıyormu tüm dünyada o zaman gidelim onların ülkesinde stadlarda bombalarla dolaşalım sıkıldıkmı patlatalım..olurmu sizce,,??? pkk denilen medeniyyetin YÜCE TÜRK TOPLUMUNA HEDİYYESİ,kendilerinin maşası piçler grubu....bunların silahlarının kaynakları olan üretici ülkelere,,vede finansörlüğünü yapanlara niçin en ağır cezalar seviyyesinde dava açılmıyor,,,??*
EVET ARKADAŞLAR DAHA SORULACAK SORU ÇOK DİĞERLERİNİ SİZLER SORGULAYINIZ DİYE BOŞ VE EKSİK BIRAKIYORUM.....ADALET DENİLEN KAVRAM TÜRKÜN KAFASINI EZİP DİĞER uzuvları serbest bırakmak ise BEN BÖYLE BİR ADALET TANIMIYORUM....KAYDIMMI VAR BU DÜNYADA ALLAHTAN BAŞKA KİM VARSA BENİ SORGULAMAYA GÜCÜ YETECEK BUYURSUN GELSİN....EFE'nin NE OLDUĞUNU GÖRSÜNLER....EY HAT ---EY HAK SORUYORUM VARMI BU ŞEKİLDE BİR REZALET...VARMI BUNLARDAN DAHA BÜYÜK İHANET,,,?
??
SABIR DELİ GÖNÜL AZ DAHA SABIR....DOĞACAKTIR HAKKIN VAAD ETTİĞİ GÜNLER ÇOK YAKIN.....
ATALARIM ÖZÜR DİLEMEĞE DAHİ YÜZÜM YOK...KEMİKLERİNİZİ SIZLATMAKTAYIZ...BU GAFLETTEN KURTULMAMIZ İÇİN BİZE TANRI KATINDA DUA EDİN....