Gönderen Konu: hrant dink'in CENAZE TÖRENİNDEKİ SORU İŞARETLERİ  (Okunma sayısı 4597 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EFE

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 206
Öldürülmesinden yaklaşık 1 saat sonra dev bir Hrant Dink afişi sanki hazır tutuluyormuş gibi, Agos gazetesinin önüne asıldı!

Onca telaş ve kaos içinde, birileri gidip, 1 saat içinde afiş mi yaptırmışlardı? Bir sürü pankart, döviz ve Hrant Dink afişi nerden çıkarılmıştı? Sanki birileri bu olayların gelişeceğini biliyordu ve her türlü materyel daha önceden sağlanmıştı ve bir-iki saat içinde ' matem-bilinç hali örgütlenmesine' geçilmişti 'şaşkınlık bilinç halinden' , hiç bir Kemalist aydının katledilmesinde görülmemiş olduğu gibi!

Taksim ve Şişli'de 5000'e yakın kişi 2-3 saat içinde toplandı! Sloganlar sanki önceden hazırlanmış gibi, hep bir ağızdan tekrarlanıyordu:

Hepimiz Hrant Dinkiz, Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Kürdüz,

Yaşasın Halkların Kardeşliği

Katil Devlet! Hesap verecek!

Katil Türk Devleti! Katil Türkler!

'Derin' den Vurulduk!

Hrant Dink olmak, aynı zamanda Ermeni veya Kürt veya Kürtçü olmayı da paralelinde getiriyordu! İçlerinde bir kişi yoktu, ' Biz Türküz, Biz Ermeniyiz' diyen!

Benzer operasyonu daha önce görmüştük, Yahudiler de aynı yöntemi kullanmışlardı, 2. Dünya Savaşından sonra! Tüm New York, ayağa kalkmıştı, 'Hepimiz Yahudiyiz !' diye. Bu aynı zamanda Yahudi soykırımının kabulü ve İsrail Devletinin ilanıydı ve 3 yıl sonra İsrail devleti, Filistinliler kandırılarak kuruldu!

Kimdi bu kadar kısa sürede organize olup, Şişliyi dolduranlar? Böyle bir olayı bekliyorlar mıydı! Ellerindeki dövizleri, Hrant Dink'in Dev posterlerini daha önceden hazırlamışlar mıydı? Nasıl 3-5 saat içinde organize bir eyleme dönüştü Güvercinli Cuma Gecesi?

ÖDP, DTP, DHKP-C, Kürtçü ayrılıkçılar tüm diğer bölücü ve parçalayıcı sol fraksiyonlar ve AKP de elemanlarını sokağa dökmüştü. Hepsi ortak nefretlerini kusuyorlardı Türklere karşı:

Katil Türkler, Katil Türk Devleti!

Hepimiz Hrant Dinkiz, Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Kürtüz!

Derin Türk Devleti Hrant Dink'i öldürdü!

Katil Derin Devlet!

Devlet önce kendi taşlarının altını temizlesin! Onu Devlet öldürdü!

Türk Mütareke basını da tüm koldan destek veriyordu bu eyleme, dünya basınıyla birlikte. Türkler Ermenileri 1915'te kesmişlerdi, şimdi de kesiyorlardı!

Üstelik gelişmekte olan hızlı bir milliyetçi tepki refleksini gören H. gazetesi, bunu bloke edebilmek için sözde bir anket başlattı, sözde 463 bin kişinin yanıtladığı: Halkın sözde '% 52'sinin 'Biz Ermeniyiz' sloganına HAYIR, sözde % 47'sinin ise EVET dediğini açıklayarak, Türk halkına karşı yürütülmekte olan psikolojik harp operasyonunu devam ettirdi ve sloganı nerdeyse haklı çıkardı !

Mütareke medyası bizi öylesine aptal yerine koyuyordu ki, sanki biz bilmiyorduk ' Asp.net ' yazılımlarında bu tip IP-seçici anketlerle istendiği zaman nasıl oynanabildiğini ve anket sisteminin aslında ne kadar sağlıksız olduğunu, istenen sonucun çok kolay çıkarılabileceğini! Türk halkını ikiye bölme operasyonunu başarıyla yerine getiriyordu, Ulusalcılara ve TSK'ya düşman Mütareke basınımız! Türk halkı % 52- %47 ikiye bölünmüştü, başabaş, savaştırabilirdik artık onları !

Bir tek Türk bayrağı taşınmayan eylemde, Yunan, PKK, Kürdistan, Ermenistan bayrakları açılıyordu ve bazılarına polis müdahale etmek zorunda kalıyordu!

Havaya yükselen güvercinler adeta haykırıyordu:

Bugün Şişli'ye Türkler ve Türk bayrağı giremez!

Halbuki burası Türkiye Cumhuriyetiydi! O bayrakta sembolize edilen kızıl şehit kanları sayesinde, bu güruh bağımsızca sokaklarda çığlık atıp, Türklüğe küfredebiliyordu!

Hiç kimse bir psikolojik harp operasyon denemesinin gerçekleştirilmekte olduğunun farkında değildi. Aslında sokağa dökülen iyi niyetli, barışsever, mazlumdan yana olan Türkler bir süre sonra benzer Kadife Devrim Operasyonları ile ülkelerinin birdenbire aynı Yugoslavya, Rusya örneğinde olduğu gibi parçalanacağını, tüm aile fertlerini bir içsavaşta yitirebileceklerini, yıllarca aç ve sefalet içinde yaşayabileceklerini hayallerinin ucuna bile getiremiyorlardı.

Ellerinden çıkacak olan ülkelerinin bu sokaklarında, bir kuşak sonra kız çocuklarının Galataport projeleri yürürlüğe girdiğinde aynı Ukraynalı kadınlar gibi ancak fuhuş ve uyuşturucu ile geçinebileceklerini ve tüm ahlaki veya kültürel değerlerin yitirileceğini, bağımsız bir Türkiye kalmayacağını akılllarına bile getirmiyorlardı!
Ermeni Generallerinin, Amerikan-İsrail istihbarat görevlilerinin katıldığı cenaze töreni, görkemli başladı . Kimilerine göre 50 bin, kimilerine göre de 100 bin kişinin katıldığı 8 km.lik yürüyüşte slogan atılmadı! Slogan atılsaydı, atılacak sloganların hangi boyuta geleceğini ve bir çatışma ortamı doğacağını herkes biliyordu! Ama 2 gün içinde nasıl onbinlerce 5 dilde farklı döviz hazırlanmıştı? Bunu kim finanse etmişti? Nasıl dağıtmışlardı? Tarihte hiç bir Türk mitinginde veya cenazesinde böyle bir organizasyona rastlanılmamıştı!

Bir Kadife Devrim Provasına dönüşmekte olan 'Hrant Dink'in Cenaze Töreni Operasyonu', İstanbul'un sokaklarında 'Cinayet İzlerini Bıraka, Bıraka İlerliyordu!'

Dövizler şöyle diyordu:

Ben Hrantım,

Em Hemü Hrant,

I am Hrant Dink

Hepimiz Ermeniyiz Hepimiz!

Katil 301!

Hepimiz Hrant Dinkiz.

Wir Sind Hrant!

Katil Devlet!

Onbinlerce döviz hazırlanmıştı iki günde, dövizler öylesine akılcı bir biçimde hazırlanmışlardı ki, her bir döviz yuvarlaktı ve siyahtı; kafa hizzasında tutulduğunda bir kişi iki kişi gibi görünüyordu. Yani 20 bin kişi 50 bin kişi gibi görünecekti!

Yürüyüş sırasında çekilen resimlerin yüksel pikselde olanlarını büyüttüğümüzde, usta hazırlanmış bir operasyonun gözden kaçan küçük bir ayrıntısı ile karşı karşıya geliyorduk.

Dövizlerin hedefi medyaya, televizyonlara ve Batıya karşı kişi sayısını fazla göstermekti. Çünkü döviz ve pankartları akıl edenler ve hep bir örnek hazırlayanlar, bir anti-Türk mitingine dönüşecek cenazeye kaç kişinin geleceğini bilmiyorlardı başlangıçta!

Bazı gazeteler ise, topluluğu kalabalık gösterebilmek için, 'Tek Merkezli Psikolojik Harekat Merkezlerinin' verdiği emir üzerine, aynı caddeleri, sokakları kopyala yapıştır taktiği ile insan sayısını resimlerde arttırıyor, geniş açılı yanıltıcı fotoğraflar tüm basın arşivini süslüyordu! 20 bin oluyordu, 50 bin, 50 bin oluyordu 100 bin!

Cenaze korteji sadece bir anti-Türk mitingine dönüşmekle kalmıyor, aynı zamanda binlerce Türk vatandaşına 'Biz Ermeniyiz' dedirtecek düzeyde operasyon başarılı oluyordu!

Niye Ermeniydik? Bir psikopat tetikçi Hrant Dink'i vurdu diye mi? Bu nasıl mantıktı?

Yıllarca bizim diplomatlarımızı katleden Ermeni teröristler yakalanmış mıydı? Bir Ermeni vatandaşı, Hrant Dink ve ailesi de dahil olmak üzere, bir kere bu diplomatların cenaze törenlerinde ' Biz de bugün Türküz ! ' demişler miydi?

Aksine Ermeniler tarafından Türklere karşı sürdürülen düşmanlık tohumları arttırılmamış mıydı? Hrant Dink , arkadaşları ve temsil etmekte olduğu çevre de bu düşmanlığı yıllarca körüklememiş miydi? Sıradan bir cinayet yüzünden neden Ermeni olaydık ki? Onlar hiç Türk olmuşlar mıydı?

Cenazedeki 50 bin – 60 bin kişiden bir tanesi bile eline Türk Bayrağı almıyordu! Sanki bu yürüyüş belli çevrelerce, Türklere ve Türklüğe karşı bir yürüyüşe başarılı bir biçimde dönüştürülüyordu!Yanlarında Türk bayrağı götüren bu bayanların ağzından dinleyelim:

Biz dört bayan mesai saatlerimiz dahilinde toplumsal birlikteliğimize ve kültürel mozaiğimize yöneltilmiş saldırıyı protesto etmek amacıyla Hrant Dink'in cenaze törenine katıldık. Törene giderken ülkemizin birlik ve beraberliğinin en önemli simgesi olarak gördüğümüz bayrağımızı da yanımızda götürdük.

Polis kontrolünü geçtikten sonra kalabalığın toplandığı yere kadar elimizde bayrakla yürüdük. Bu sırada Sayın Rakel Dink'in de konuşması başlamıştı. Konuşmayı dinlerken elimizde de bayrağımız dalgalanıyordu.

Bir süre sonra etrafımıza bazı insanlar toplanmaya başladı. Yanımıza önce Düzenleme Komitesi'nden olduğunu söyleyen genç bir bey geldi. Bize bayrağımızın rahatsızlık yarattığını ve provokasyona neden olabileceğini söyleyerek 'Bayrağınızı lütfen indirin' dedi.

Niyetimizin provokasyon değil, birlik bütünlük mesajı vermek olduğunu anlatmaya çalışırken etrafımız bir anda provokatör olduğumuzu söyleyen kişilerle çevrildi. Belli bir görüşü temsilen orada bulunuyor olmakla itham edildik . 'Burada sizin tarafınızdan kimse yok, dikkatli olun' şeklinde tehdit edildik. Bir cenaze töreninde gerginliğe yol açmamak için bayrağımızı indirerek tören yerinden ayrıldık.

Türkü, Kürdü, Ermenisi, Rumu, Alevisi, Sünnisi, Çerkezi, Lazı hepimizin birliğini simgeleyen, bir arada kardeşçe var olmanın en önemli sembolü olan bayrağımızdan duyulan bu rahatsızlık bizi derinden üzdü."

Düşünebiliyor musunuz mentaliteyi, nefreti ve düşmanlığı! Adamlar 'Burda sizden kimse yok!' diyorlar ve Türk bayrağı açtırmıyorlar! Bu insanlar Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorlar, o bayrağın altında ve o bayrağın sağladığı hukuki eşit haklara sahipler!

Yine aynı gün Tahran'ın kuzeyindeki bir Ermeni klisesinde yapılan bir 'Hrant Dink Türk Nefreti Töreninde' , Türk Bayrağı yakılıyordu. Bu 2007'de Ermeniler, Rumlar, Yahudiler, Kürtçüler ve PKK'lılar tarafından yakılacak olan tek bayrağımız olarak kalmayacaktı!

Yurtdışında görev başında Ermeni Teröristler tarafından şehit edilmiş olan diplomatlarımız ve görevlilerimiz, Mehmet Baydar, Bahadır Demir, Daniş Tunalıgil, İsmail Erez, Talip Yener, Taha Carım, Necla Kuneralp, Galip Özmen, Şarık Arıyak, Engin Sever, Reşat Moralı, Tecelli Arı, Kani Güngör, Erkut Akbay, Bora Sürelkan, Galip Balkar, Cahide Mıhçıoğlu, Çetin Görgü, Halük Sipahioğlu için 'Biz Türküz' diye yürüyen veya ' Türk Bayrağı' taşıyan olmuş muydu, bu Ermeni-Rum-DTP-AKP-PKK-DHKP-C cemaati içinde? Hiç bir cenaze böyle finanse edilip bir psikolojik harekat operasyonu haline getirilmiş miydi?

Peki katledilen Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Uğur Mumcu, Org. Eşref Bitlis, Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu ve diğer Ulusalcı ve Atatürkçü aydınlarımız için böylesi abartılı törenler yapılmış mıydı?

Nerdeydi demokrasi ve barış güvercinlerini destekleyen Batılı ülkeler o zaman!

Demokrasi, Barış ve Özgürlük, sadece Batılılar, Ermeniler, Kürtler için ve Türklere karşı mücadele eden Türk Düşmanları için mi vardı? Demokrasi'nin temel kuralı, Türkler'e karşı küfretmek, mücadele etmek ve Türkler'le savaşmak mıydı?

Tetikçilerini ve bombacılarını ülkemize gönderip bu aydınlarımızı katlederken, neden kimse bağırmıyordu, 'Biz Türküz' diye, neden o zaman DHKP-C-Ermeni-ÖDP-AKP-PKK-Rum tayfası , bir günlüğüne bile TÜRK olmadı?

Mütareke Medyamızın da başarıyla katıldığı, 'Hrant Dink, Kadife Devrim Provası ve Türk Nefret Günü' başarıyla bir psikolojik harekat olarak yabancı güçler tarafından pazarlanırken, herkese bir mesaj veriliyordu:

'Bakın dökeriz sokaklara binlerce insanı, dikkatli olun! Gerekirse Tankların önüne de çıkar, Rusya'da, Yugoslavya'da olduğu gibi Meclislerinizi de basarız!'

Kandırılan ve iyi niyetli, mazlumdan yana olan Türk halkı ise kendileri üzerinde oynanmakta olan oyunun ve yaratılmaya çalışılan kardeş kavgasının farkında bile olmadan, bu profesyonel psikolojik harp operasyonunun beyinlerinin derinliklerine kazınan motiflerini algılayamadan, bilinçsizce sokaklara dökülüyorlardı! Operasyon başarılıydı!

Bir taşla belki üç, belki yedi kuş vuran istihbarat servisleri memnundu! Çünkü, onlar bir koyup, on almasını çok severlerdi:

· Bir Turuncu Kadife Devrim Provasının sonuna gelinmiş ve Türk halkı kendi bayrağı ve kendi milli kimliğiyle karşı karşıya getirilmişti.

· Gerek milliyetçilere, gerek TSK'ya ve gerekse bu ülkenin temel niteliklerini koruyan milyonlarca kişiye bir mesaj verilmek istenmişti:

Soros Sizi Döver! Soros Herkesi Sokağa Döker! (Soros'u Batı emperyalizmin ve Turuncu Kadife Devrimlerin Sembolü olarak kullanıyoruz!)

· Yükselmekte olan ve tehlikeli bulunan milliyetçilik dalgasına ve dip dalgasına karşı ciddi bir halk desteği kazanılmıştı.

Ne de olsa, Türkler, Türkçüler ve Milliyetçiler 'KATİL' di!

· Türklük, Türk bayrağı, Türk milleti, milliyetçilik aşağılanmıştı! Türklük aleyhine herşeyi söylemek artık legal hale geliyordu!

· Amerikan ve Ermeni Kongrelerinde çıkacak olan kararların artık Ermeniler leyhine olacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Tarih, artık bir bilim ve sistematik araştırma yöntemi olmaktan çıkmış, bir psikolojik harp operasyonuna ve ' demokratik oylama totosuna' dönüşmüştü.

· Ermeni Diasporasının Türklere karşı zafer kazanmasına ve söylemlerini yoğunlaştırmasına kesin gözüyle bakılıyordu!

· Türkiye bu koşullarda Ermenistan sınırlarındaki kapılarını açmak zorunda kalacaktı. Ermenistan'a karşı dış politikasını değiştirecekti.

· Türkler ve Türkiye aleyhtarı propaganda yapan DHKP-C, PKK, TİKKO gibi NATO'nun ve Gladyonun Gizli Ordularına yeni malzeme doğmuştu!

· Irakta'ki pek çok Türkiye aleyhine gerçekleşmekte olan gelişme Türk kamuoyuna unutturulmuştu!

· Bu olayla 301. maddenin kalkmasına kesin gözüyle bakılıyordu!

· AKP, halkın gözünde büyük bir sempati toplamıştı. Ne de olsa, Demokratik (!) davranmıştı.

· Binlerce Türk'ün beynine 'Biz aslında Türk değiliz, Milliyetçilik kötü bir şey! Ermeni de olabiliriz, başka bir ulustan da, biz aslında bir Mozağiyiz' felsefesi sistemli olarak işlenmişti!

· Türk ulusu ikiye bölümüştü, ' Gerektiğinde biz Ermeniyiz, biz Kürdüz!' diyenler ve ' Biz Türküz! diyenler:

ALINTIDIR


“TÜRK'ler  Hiçbir milleti taklit etmeyecektir. TÜRK'ler ne Amerikanlaşacak ne batılılaşacak nede araplaşacaktır. O sadece özleşecektir.

tardu kağan

  • Ziyaretçi
Hadise  aynen belirtitğiniz gibi tasarlanıp perdeye dökülmüş bir tiyatro sahnesi di.Türk düşmanları her zaman ki gibi içlerindeki kini kustu.Amaç Türk dış politikasını zarara uğratmak,Türkiye yi globalizme ve küreselleşmeye bir adım daha yaklaştırabilmek için Emperyalist patronların isteği doğrultusunda ulus devletleri bölüp parçalamak,küçük ve amaçsız ,Kolay yönetilen devletçikler meydana getirmek.Tüm dünya milletleri içinde ırk ve dil muhafazasını en iyi koruyan Türk milleti bu savaşın tam ortasında bulunduğu için en önce kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bahsedilen yeni ortadoğu haritası da  Dağılan sovyet ler birliğinin ardından kurulan Türk devletleri ile bunların arasında Lider konumdaki Türkiye cumhuriyetinin arasında tampon devletler kurarak Yakın ilişkileri engellemek.Turan ı önlemek. Yoksa hrant dink kimdir ki bu dünya patronları için?hiç...Asıl düşünülmesi gereken konular,Türk birliğinin önündeki engellerin nasıl ve ne şekilde kaldırılabileceğidir.Çünkü, asya kıtasında ki Türk devletleri son derce verimli yer altı kaynaklarına sahip olmakla beraber,Türkiye Cumhuriyetiyle yek vücut oluşturduğunda Dünyanın ikinci büyük gücünü teşkil edecektir.Bizdeki avanak aydınlar da hala bütün bunları hasır altı edip,hümanist romantikvb. adnın koyamayacağımız bir ihanetin birebir içindedir.Asıl yok edilmesi gerekenler bizim içimizdeki Türk adı taşıyan hainlerdir

Çevrimdışı bayındır

  • İLTERİŞ
  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 100
HAKLISINIZ KANDAŞLARIM MALESEF ÜLKEMİZDE UZUN ZAMANDIR BİRİLERİNİN YAZDIĞI SENARYOLARDAN BAŞKA BİRŞEY YAŞANMIYOR.AMA BÜTÜNBUNLAR BİZLERİN VARLIK SEBEBİNİ GÖSTERİYOR.BÜTÜN OYUNLARI BOZACAK TEK ZEKA TEK GÜÇ VE TEK DİRAYET TÜRK IRKINDA TÜRK IRKÇILIĞINDADIR.SAYGILARIMLA
...Turán.....Turaniákat.......Attilá...

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
bu oyunların hepsini daha öncede yaşadık şimdide yaşıyoruz..Ne mutlu ki;TANRI BİZİMLE...Onlar kendi oyunlarında oynamaya devam etsinler...BİZ Kİ USTASIYIZ TÜRKLÜĞÜ SEVMENİN..BİZ Kİ; EFE 'YİZ...PADİŞAHLARA ORDULARA MEYDAN OKUYAN BİZDİK..VE BİZ BURDAYIZ ORDAYIZ HERYERDEYİZ..BİZİM İÇİN DÜĞÜN YERİ SAVAŞ MEYDANIDIR..

SAVAŞ MEYDANIN MEKANI FARK ETMEZ HER YERDEYİZ VARDIK VEDE VARIZ...SAVAŞTA HERŞEY MÜBAHTIR..MÜBAH OLMAYAN SAVAŞIN KENDİSİDİR...YARIN BİR GÜN GEBERDİĞİ SÖYLENEN KİŞİ ahmet kaya gibi ölmeden önce yazdığı yazılar diye ortaya çıkarsa da şaşırmam..çünkü ölen bana dilenci gibi geliyor...

Ve diyorum ki;bizim yazdıklarımızı takip  ettiklerini söyleyen çevreler..katillerin finansörlerini de açıklayın HALK GERÇEĞİ GÖRSÜN.......
   ESEN KALINIZ...TURAN GELMEKTE TUFAN VE YILDIRIMLARLA....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı Mete_

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
Selamlar..   konunuzu, asla sulandırmak istemem ama.. bende bir alıntıyı eklemek istiyorum:

"   ...... "

ciddi konunuza eklememi mazur görün..   ancak aktarmadan duramadım....  bir başka forumda  bahsi geçiyordu..

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
Sulandırmadın METE,,,konuyu geyiğe çevirdin...B e kardeşim o bahsini ettiğin konuyu geyik bölümünde ilk açan kişi benden özür diledi...ve aklınca bilmem ne ettiğini sanıyordu ,orda geyik yapanların hepsinin ağzının payı verildi..

       BİZ OYUN OYNAMIYORUZ METE...SENDE EDECEĞİN SÖZLERİNE DİKKAT ET...BİZ Kİ DEDİĞİN KONULAR DAHİL HERŞEYİ TAKİP ETMEYE ZATEN UĞRAŞ VERİYORUZ..BU TİP KELİMELERLE OTAĞI BİR DAHA KİRLETME....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Tanrıkut1964

  • Ziyaretçi
Hainlerin uzun süredir bekledikleri fırsat ellerine geçince nefret kusmaya başladılar..Sadece yürüyüş ile sınırlı kalmayıp;Medya tarafından devamlı pompalanmaya devam ediliyor...

Medya ve hükümetin başındakiler tarafından,bu cinayete azmettirenler belli olmasına rağmen,NEDENSE!!!!! arka planda olaylar Türkçülere mal edilmeye çalışılıyor...

Nefret kusanlara ve konuyu devamlı gündeme taşıyanlara baktığımız zaman;Bu kişilerin ,her zamanki gibi eski tüfek kızıl ve yeşil  komünistlerden oluştuğunu görüyoruz....

NETİCEDE!

Çok iyi bilmeniz gereken şey bundan sonraki  cümlemde gizlidir..

TÜRKÇÜLÜK ,TÜRK NEFES ALMAYA DEVAM ETTİĞİ SÜRECE YAŞAYACAK VE GELECEK NESİLLERE AKTARILACAKTIR...

KISACASI TÜRKÇÜLER HEP VAR İDİ;ŞU ANDA DA VAR VE GELECEKTEDE VAR OLACAKTIR...BU GERÇEKLE YAŞAYIN...

Çevrimdışı Mete_

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
yazdığım alıntıyı sildim irfan .  bu siteye  oyun maksatlı gelmiş değilim..    bahsi geçen kimseleri  ne seviyede gördüğümü anlamış olmalısın..  kanı bozuk kimseler, bana  ancak  öyle tipleri hatırlatıyor..

Otağ, sadece bu siteden ibaret değil..  Ve gerçek dünyada karşılaşabileceğin Türk milliyetçilerindenim..   

Selam ve saygılarımla..  Mete..