Gönderen Konu: iş bayrağın şeklini değiştirmeye kadar vardı  (Okunma sayısı 2988 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TATARTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
  • ATIN İRİSİNE DORU,YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER
AKP milletvekili Aziz Akgül´ün beğenmediği Türk bayrağının şeklini degiştirmek için kanun teklifi verdiği ortaya çıktı.
Teklifi veren AKP Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül.
Aziz Gül´ün verdiği yasa teklifinin dönemi 22/4  Esas no: 2/772  Başkanlığa geliş tarihi 20.04. 2006 günü olarak TBMM Kayıtlarına giriyor.

Teklif AKP´lilerin hiç bir direnciyle ve protestosu ile karşılaşmadan olagan bir yasa teklifi gibi ilgili komisyona gönderiliyor.
Aziz Gül´ün verediği yasa teklifinde Türk bayrağının şeklinin değiştirilmesi için şu öneri getiriliyor: Türk Bayrağı dışında ay-yıldız kullanımında ayın saga olan açıklığının sol yöne çevrilmesi öngörülmektedir.

******************************

Kendilerinden o kadar eminlerki yüzsüzlükte sınırda tanımıyorlar.Bayrak; anayasanın ilk dört maddesi arasında yer alan değiştirilemeyecek ve değiştirilmesi bile teklif edilemeyecek herşeyin üstünde olması gereken en yüce değer.

Bu ve buna benzer daha pek çok örnek var yaptıkları vatan hainliği ile ilgili...

Ama medyadaki yüksek(!) şahsiyetler (ki ben onlara satılmış serefsizler diyorum) kendi çıkarları için bu konunun üstüne gitmiyorlar.

Halkımız zaten malum!
Gözümüzün önünde hainlikler,düzenbazlıklar,hortumculuk cirit atıyor ama biz görmezden geliyoruz.Hülya Avşar'ın selilütleriyle ilgilenildiği kadar veya Hüsnü Şenlendirici'nin aşk hayatıyla ilgilenildiği kadar ülke sorunlarıyla ilgilenilmez oldu...Ama sorsanız kendilerine; vatanseverlerin en önde gidenleri arasında kendilerini gösterirler.

Hele hele son yıllarda bu ülkede gurur duyulan kişilerde büyük değişiklik oldu.Önceleri tüm hayatını bu ülkeye adayanların ardından bağırılırdı "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye.

Ya şimdi?

"Türkün pis kanı" diyenden tutunda "düz ovada siyaset yapsınlar" ; "sayın öcalan şimdi almış olduğu kellelerin hesabını veriyor" hatta "Türkler bir milyon ermeniyi ve otuzbin kürdü katletti" diyene kadar hekesin ardından gurur duyar olduk.Vatan hainliğiyle nobel alanı her akşam haberlerle evimize konuk ettik.Hatta daha da ileri gidip 301.maddeyi (özellikle bu maddedeki Türklük kavramını) bile onlar için tartıştık.

Peki ne oldu? Aslında keybeden olmadıkmı?

Tartışılmayacask şeyler vardır.Vatanda Bayrakta bu tartışılmayacakların içindedir.

Halk olarak bunların bile tartışılmasına ses çıkarılmadığına göre Allah sonumuzu hayreylesin...

Ayrıca o akpkklı milletvekiline şunu soruyorum.Binlerce şehidin kanıyla oluşan bayrağımız için sen ve ataların ne yaptınız? (Hainlikleriniz hariç)
BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR