Bunları insan gibi göstermenin bir anlamı yok. Kürdolar daha ırk değildir.
Peki..
Bu insan fotokopilerinin finansman giderlerini daha ne kadar karşılayacağız..
Birkaç Örnek.. :
----------------------------------
1) YEŞİLKART : Tamamen sağlıklı üreme ortamı yaratılmaları için çıkartılmış sistem değilmi..? Hastahaneler İlaç herşey beleş.. Vergisiz kayıtdışı yaşadıklarından bizim vergilerimizle karşılanan bu finansmanları sırtımızda yük değilmi..?
2) Kaçak ELEKTRİK ve SU : TÜRKİYE'mizde kaçak ELEKTRİK ve SU kullanım oranlarını şehirlere göre bir karşılaştırmasını yaparsanız.. Doğu ve Güneydoğumuzda 5-6 Vilayetin adeta kanımızı emdiğini görürsünüz.. Biz ruslara dolar verip doğalgaz alıyoruz.. İthal ettiğimiz doğalgazla ELEKTRİK üretiyoruz.. Bu alt sınıf sünger gibi emiyor bütün olanaklarımızı..
3) VERGİSİZ YAŞAM : ÜLKEMİZİN bütün gelir kaynağı TÜRK IRKININ üzerinde bulunmakta.. Fakat vergisiz ve tamamen İLLEGAL işlerle meşgul olan bu alt sınıf.. Vergisiz TÜRK IRKINA nazaran daha rahat koşullarda yaşamakta değilmi..? Ben VERGİ ödüyorum.. Alt sınıf ÖDEMİYOR.. Ama benim vergilerimle OTOYOLLARI-HASTAHANELERİ-KAÇAK ELEKTRİK ve SULARI-EĞİTİM giderleri karşılanıyor..
Teşekkür olarakta BAYRAĞIMA hakaret.. ASKERİME küfür.. IRKIMA bomba olarak geri dönüyor..
4) ÜREME : yani her ailede 5 enik.. 5 enik diğer alt tabakanın 5 eniği ile evlenip tekrar 5X5 : 25 enik.. Ellerinde papuç kadar ekmek.. Sokaklarda sürtmekte.. Sonra Otobüslerle İSTANBULUMUZA kapkaç-Serseri-İllegal yollara sapmaları için göçen milyonlar.. Sonra köşe başlarında kapkara.. Şekilleri bozuk vara vara goro giri konuşan.. Abuk sabuk gözleri dönmüş çapulcu ve pislik sürüleri..
Artık kendi ülkemizde kendi semtimizde sokağa çıkamaz olduk..
Artık düzgün düzenli temiz yüzlü düzgün konuşan TÜRK IRKININ çocuklarını bile ezmeye başladılar..
Dağdan geldiler.. Şehirlerimizi sahiplandiler..
Anlatmak istediğim şudurki.. TÜRKÜN PARASI İLE kürt FİNANSMANI YAPILMAMALI..
Bizi inek gibi hem sağmaktalar..
Herşeyimizi paylaştık gene yetmedi.. İŞİMİZİ-OKULLARIMIZI-ŞEHİRLERİMİZİ her şeyimizi ama her şeyimizi paylaştık bu alt tabaka ile..
Ama yetmiyor..