Gönderen Konu: ATATÜRK'ÇÜ HAREKET'E SESLENİŞİMDİR  (Okunma sayısı 2585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZ_KURT

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
301 elden gidiyor. Ülkenin cumhurbaşkanı onun için gereksiz diyor. Ses çıkarılmayacak mı?

Cumhurbaşkanı bile oldular. Meclisin 1/4 ünü tekil ediyorlar. Ama ısrarla haklarının gaspedildiğini söylüyorlar. Neyiniz gaspedildi diyordunuz. Anadilde eğitim mesela diyorlar. Adamların 400 lehçesi var. Zaza dersimliyi, buriki bilmemkimi anlamıyor konuşurken. Hangi anadilde eğitimmiş bu. Ses çıkarmayacakmıyız daha?

Bu ülkenin en temel dayanağı çiftçisi ve esnafıdır. İkiside vuruldu sırtından. Artık ölmek üzere. Peki biz kime parya olacağız. Ses çıkarılmayacak mı?

Atamızın kurduğu kaleler tek tek yıkılıyor. En son tartışma merkez bankasının İstanbul anadolu yakasına taşınması. Finansın merkezi avrupa yakasında olduğu halde hem de. Ses çıkarılmayacak mı?

Başbakan İspanya'dan bir küçük atış daha yaptı. Tam da anayasa tartışmalarının başladığı zamanda. Koca bir anayasa yine türban maddesinin tartışılması ve diğerlerinin kaçırılması usulü  ile geçirilecek gözlerimizin önünden. Sinekten yağ çıkarılacak yine. Ses çıkarılmayacak mı?

Aşağıdaki resim Talim Terbiye Kurulunca tavsiye edilmiş bir ilköğretim yardımcı ders kitabında Türkiye'nin bölgeleri adı altında yayınlandı. Ses çıkarmayacakmıyız?





Atatürk'çü Hareket Mensubu arkadaşlar. Bizler aranızda fiilen varolmasak da sizlerin görüşlerini yansıtan ve sizlerin sesi olan bu sitede üye olarak size desteğimizi verdik. Hareket sizsiniz. Destekçiniz biz. Mitingler mi düzenlersiniz, yürüyüşler mi yaparsınız, protesto mektupları mı hazırlatırsınız bilmiyorum. Ama artık hareket için bizi yönlendirmenizi bekliyoruz. Arkanızdayız. İsyanımızın sesi olun.


"Dünyada Her Millet İcraatına Tahammül Ettiği Hükümetin Mesuliyetine Ortak Sayılır!"

Mustafa Kemal ATATÜRK
“Hep kabul ettiğimiz esaslardan birisi ve belki birincisi olan hudut meselesi tayin ve tespit edilirken, hudud-u millîmiz, İskenderun’un cenubundan (güneyinden) geçer, şarka doğru uzanarak Musul’u, Süleymaniye’yi, Kerkük’ü ihtiva eder.
İşte hudud-u millîmiz budur dedik!”


Mustafa Kemal ATATÜRK