Gönderen Konu: SINIRÖTESI OPERASYON OLURSA,TÜRKMENLERI ÖLDÜRÜRÜZ  (Okunma sayısı 4589 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
PKK tehdit savurdu
'Sınırötesi operasyon olursa Türkmenleri öldürürüz'

14.11.2007 13:11

Sınır ötesi operasyondan ürken PKK, misilleme için hedef gösterdi, Kerkük'te bir bildiri yayınlayarak, Türkiye'nin Kuzey Irak'a askeri müdahalesi halinde, başta Irak Milli Türkmen Cephesi üyeleri olmak üzere Türkmenler'i öldürme tehdidinde bulundu.

Sözkonusu bildirinin bazı caddelerde dağıtıldığı, bazı evlere ise postalandığı kaydedilirken, Irak Milli Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sadettin Ergeç yaptığı açıklama ile, "Bu ilk tehditleri değil, tehditlerden korkmuyoruz" dedi.

Terör örgütü PKK tarafından dağıtılan bildirileri başta ABD'li muhatapları olmak üzere Iraklı yetkililere de ilettiklerini söylen ITC Başkanı Ergeç, "Amerikalı yetkililerin konudan haberleri var. Bu konuda sorumlulukları da var. Sorumluluk sahibi kişiler üzerine düşeni yapmalıdır. Terör örgütünün görevi terör yaratmaktır ve yapmaktır" diye konuştu.

PKK'lı teröristlerin bildiriyi peşmergelerin yardımı ile Erbil başta olmak üzere Telafer, Musul'un bazı bölgeleri, Tuz Hurmatı, Altınköprü ve diğer Türkmen bölgelerinde dağıttıkları öğrenildi. Durumdan haberdar olan ABD güçleri ile merkezi Irak Hükümeti'nin şuana kadar herhangi bir soruşturma başlatmadığı belirtildi.

"KORKMUYORUZ"

Terör örgütü PKK, Kerkük'te bir bildiri yayınlayarak, Türkiye'nin Kuzey Irak'a askeri müdahalesi halinde, başta Irak Milli Türkmen Cephesi üyeleri olmak üzere Türkmenler'i öldürme tehdidinde bulundu.

Sözkonusu bildirinin bazı caddelerde dağıtıldığı, bazı evlere ise postalandığı kaydedilirken, Irak Milli Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sadettin Ergeç yaptığı açıklama ile, "Bu ilk tehditleri değil, tehditlerden korkmuyoruz" dedi. Bölgedeki PKK'lı gruplara çağrı niteliği taşıyan bildiride, "İşgal edilen Kerkük'te bulunan gruplarımızın mücahitlerine: Mücahit Rahimava bölgesi savunucusu Şehit Nazım Hamet Süleyman grubuna, İmam Kasım bölgesi savunucusu Şehit İzzettin Kara Mehmet grubuna, Şorca bölgesi savunucusu Şehit Kamil Molla Veyis ve Şehit Arba Garip grubuna, Azadi bölgesi savunucusu Şehit Mustafa Azadi grubuna, milliyetçi, vefalı ve fedakar Kürtler'in dikkatine. Gerektiği zaman yukarıdaki gruplarla irtibata geçiniz. Çünkü Mutasam'ın torunları Kürdistan'da PKK'lıların olduğunu iddia ediyor. Dolayısıyla da Kürdistan'a saldıracaklardır. Osmanlı'dan kalan Kürtler'e karşı düşmanlıkları var. Kürtler'i yok etmeyi hedefliyorlar. Bütün Turancılar'ın bürolarına saldırmak için, bugünden itibaren kendimizi hazırlamak lazım. Her çeşit silah kullanarak, cesetlerini yakarak, gasp edilen haklarımızı geri almalıyız. Irak Türkmen Cephesi 'eşeklerine' diyoruz; İyi biliniz ki, Türkiye'nin Kürdistan'a saldırması halinde, sizlerden intikam alacağız" ifadeleri yer aldı.

Terör örgütü PKK tarafından dağıtılan bildirileri başta ABD'li muhatapları olmak üzere Iraklı yetkililere de ilettiklerini söylen ITC Başkanı Ergeç, "Amerikalı yetkililerin konudan haberleri var. Bu konuda sorumlulukları da var. Sorumluluk sahibi kişiler üzerine düşeni yapmalıdır. Terör örgütünün görevi terör yaratmaktır ve yapmaktır" diye konuştu.

PKK'lı teröristlerin bildiriyi Kerkük'te bulunan Talabani'nin partisi Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) ve Barzani'nin Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) peşmergelerinin yardımı ile Erbil başta olmak üzere Telafer, Musul'un bazı bölgeleri, Tuz Hurmatı, Altınköprü ve diğer Türkmen bölgelerinde dağıttıkları bildirilirken; durumdan haberdar olan ABD güçleri ile merkezi Irak Hükümeti'nin şuana kadar herhangi bir soruşturma başlatmadığı belirtildi.


Vatan
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Pkk Büroları Hala Faaliyette
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2007 »
Bürolar faaliyete devam ediyor
14.11.2007 11:28
PKK´nın uzantısı PÇDK´ya ait büronun, Kerkük´ün Elmas Mahallesinde faaliyetini sürdürdüğü belirtildi.
Terör örgütü PKK´nın uzantısı Kürdistan Demokratik Çözüm Partisi´ne (PÇDK) ait büronun, Kerkük´ün Elmas Mahallesinde faaliyetini sürdürdüğü belirtildi.

Erbil ve Süleymaniye´deki bürolarının kapatıldığı, ancak Kerkük´ün Elmas Mahallesindeki PÇDK bürosunun kapatılmasına yönelik Irak Merkezi Hükümeti´nden resmi bir talimat gelmediğini ifade edildi.

Bağdat ve Musul´daki büroların da faaliyette olduğunu kaydedildi.


http://www.haberodasi.com/NewsDetail.Aspx?NewsID=34158


23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2157
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!

PKK tehdit savurdu
'Sınırötesi operasyon olursa Türkmenleri öldürürüz'



Birincisi: Isıracak it dişini göstermez.
İkincisi: Şeref yoksunu kürt sosuzları kendi canlarını kurtarabilecek mi ki, Türkmenleri katledebilsinler?
Üçüncüsü: Türkmenlerin eli armut mu topluyor, ya da koyun sürüsü mü ki, üç beş çapulcuya teslim olsunlar?
Dördüncüsü: Yiğit Türkmen soydaşlarımız, kürtlerin kökünü kurutmak için, Türkiyeden alacakları en küçük bir işarete bakıyor.

Basında çıkan haberlerin tamamı psikolojik savaş taktikleridir.
Caydırma, yıldırma ve blöften ibaret kuru sıkılardır.
Kuzey Irak'ta iş yapıp milyon dolarları ceplerine indirenler, sırf dümenleri bozulmasın diye, mütareke basını aracılığyla bu tür haberleri pompalayıp duruyorlar.
Bu saatten sonra bu numaraların hiç bir değeri yoktur.

Soysuz kürtler, Türkmenlere karşı yapacakları en küçük bir saldırıda, ölümlerini daha da şiddetli kılarlar.

Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana...

Saygılarımla.

Çağrıbey


Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2290
İt itin ayağına basmaz!..

Kuzey Irak'ta ki pkk temsilciliklerinin barzaniye bağlı peşmergelerce kaldırıldığı yalanı ortaya sürülmüş, bizim mütareke basını da hemen peşmergeleri Türkiyenin yanındaymışçasına lanse etmişti.
Bu gün aynı basın, kaldırıldığı söylenen pkk bürolarının olduğunu, üzerinde pkk paçavralarının sallandığı binaların görüntülerini verek, kendi kendisini tekzip etmiş oldu.
Yine tekrar ediyorum : İt itin ayağına basmaz!
Basmadı da...
Bunu hep birlikte gördük.
Bir iktidar ve iktidara yalakalık yarışındaki basın düşünün ki milleti yalanlarla kandırmaya çalışmaktadır.
Bu tavırlar elbetteki boşuna değildir. Zira Türk Ordusunun sınır ötesi operasyonunu; ne iktidar istiyor ne de basın ve diğer sermaye patronları...
Çünkü her birisinin barzani sermayesinden sağlanan büyük kazançları var.
Kimse kazancından mahrum olmak istemiyor.
Yani bunca yalan-dolanın altındaki şey, birilerinin karanlık işlerden sağladığı, kirli kazançlarıdır.

Akşam haberlerinde, Irak Türkmenlerine ait bazı binaların pkk tarafından basılıp, dağıtıldığına dair görüntüler verildi.
Bu baskınları yapan, pkk değil, bizzat barzani denen soyu kırık kürdün peşmergeleridir.
pkk lı itler Türk Ordusunun ölüm kusan namluları altında can derdine düştüler.

Türkiye sınır ötesi operasyon noktasında abd ye güvenmemelidir.
Hele peşmergeye hiç güvenmemelidir.

İtin, diğer itin ayağına basmayacağı akıldan çıkarılmamalıdır.
Bunu akıldan çıkaranlar, o itlerce ısırılacaktır.
Zaten ısırıyorlar da...

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Türkmenleri öldüreceklermiş sanki şimdi ABD askerleri ve peşmergeler arasına karışıp yapmıyorlar hep aynı kürt kafası ulan hiç mi değişmez güçsüzken mazlum güçlüyken zalim. AKP den başka herkes ama herkes özellikle de barzani Türk ordusunun gücünü çok iyi biliyor zaten bütün bu ortalığı toza dumana katmalar tehditler hep korkunun göstergesidir.ABD ye güvenerek saklamaya çalışıyor ama .çoğu zaman beceremiyor

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Değerli Kardeşlerim;

Üçoklu Börü kardeşime katılıyorum. İt itin ayağına basmaz, şöyle ki; en son yaşanan Kerkük'teki tapu dairesine yapılan baskında, şehire ait(tapu dairesinde bulunan) tüm kayıtlar yağmalanmış ve yok edilmiştir. Bu şehire silahlı kürtler doldurulmuş ve yerleştirilmiştir. Buradaki amaç olası bir referandumda kürt oylarının çokluğuyla kendilerine avantaj sağlamak ve şehir yönetimini ele geçirmektir. Şimdi it itin ayağına basmaz atasözümüz burada devreye giriyor. Tüm bu olaylar yaşanırken a.b.d. yaşananlara göz yumdu. Yani a.b.d. kürtlerin ayağına basmadı.

Orada bulunan Türkmenler, maalesef tepki verememişlerdir.(Şehir nüfusunun iki katı kürt, 2 gün içinde yerleştirilmişti.) Ve olayın daha da vahimi hükümetimiz, oradan yükselen çığlığı duymamayı tercih etmiş, olayı (uzaklık bakımından)bir afrika devleti hükümeti edasıyla izlemişti. Saygılarımla 

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Türkmen kardeşlerimizin işi gerçekten zor, ilk akla gelen soru tam olarak birbirlerine kenetlenmiş bir haldelermi, dış güçlerin ufak bir tahrikiyle  kendi aralarında mezhep vs ayrılığı yaşarlarmı.Diğer konu ise tayyip hükümeti onlara ne kadar güven veriyoryada tayyip hükümeti onları ne kadar önemsiyor.Eğer herhangi şiddete maruz kalırlarsa ordumuzun tavrı ne olur, bunlar irdelenmesi gerekenler.İt itin ayağına basmıyacağına göre kendi işimizi kendimizin görmesi en iyi yol olur ama bu iktidarla o da zor gözüküyor.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Tayyip hükümetinden Türkmenlere fayda olmıyacağı belli oldu,haber kanallarına düşen bir habere göre ,Türkmen çephesi genel bşk  Saadettin Ergeç havaalanında tam 1,5 saat ülkeye giriş yasağı olduğu gerekçesiyle  giriş işlemleri yapılmamış.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Havaalanında Türkmen Lider'e tavır
   16 Kasım 2007
Enver ALAS/İSTANBUL, (DHA)
IRAK Türkmen Cephesi Genel Başkanı Sadettin Ergeç, vize süresinin dolması nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndan giriş yapamadı. Burada yaklaşık bir buçuk saat bekleyen Ergeç, Cumhurbaşkanlığı yetkililerinin devreye girmesiyle ülkeye giriş yapabildi.

Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Sadettin Ergeç, bugün saat 19.20'de Erbil- İstanbul seferini yapan Tahran Towers Havayolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a Atatürk Havalimanı'na geldi. Burada, işlemlerini yaptırmak için kontrol noktasına geçen Türkmen Lidere yetkililer, vize süresinin dolduğunu, bu yüzden giriş yapamayacağını bildirdi. Bunun üzerine Sadettin Ergeç, durumu cep telefonuyla Cumhurbaşkanlığı yetkililerine aktardı. Yaklaşık bir buçuk saat VİP Salonu’nda bekletilen Ergeç, yetkililerin devreye girmesiyle birlikte ülkeye giriş yapabildi.
Türkmen Lider Ergeç'in, daha sonra başka bir uçakla, bazı temaslarda bulunmak için Ankara'ya hareket ettiği belirtildi.

                                          Nedir bu akp nin,Türklerden cektigi,Türkiyedeki Türkler yetmiyormus gibi,birde irakli, Türkmenlerlemi ugrassinlar,Türkiye güzelde,ah su Türkler olmasaydi.TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.