Konuya baktım kürtçülüğün esasları, ben sandımki kin, nefret ve ihanetten başka esası olmayan kürtçülüğün hangi esasından bahsediyorlar, ancak başlık altındaki tartışma platformu Türkçü-Irkçı fikir savaşına dönüşmüş, sitede bulunanların ve üyelerin fikirlerini bulandırmaya gerek olmadığını düşünüyorum, ayrıca fikirler beğenilmeyebilir, Hun, ayyıldız gibi üyeler düşüncelerinden dolayı eleştiriliyor ve siteden atılması isteniyer, benimde düşüncelerine katıldığım noktalar, katılmadığım noktalar var, ama önce Türk diyorum, ırkımla övünüyorum, dünyanın neresinde olursa olsun, inancı ne olursa olsun fark etmez yeter ki TÜRK olsun.
birbirimizi dinlemek istemez isek nasıl iletişim nasıl iletişim kuracağız, Türk adını duymak istemeyen ve her platformda karalamaya çalışan itlere katşı nasıl mücadele vereceğiz, şu iyi Türk, şu kötü Türk diye bir kavram kabul edilemez, atalarımızın genlerini taşıdığımızdan kuşkusu olan mı var? arkadaşlar, ben TÜRK'üm diyen hiç bir üye siteden atılmasın düşünceler paylaşıldıkça ufuk genişler, saygılar. NE MUTLU TÜRK OLANA