Gönderen Konu: ÇALIŞAN KADIN ALDATIR???  (Okunma sayısı 9174 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NTürk

• Türkçü-Turancı
Ynt: ÇALIŞAN KADIN ALDATIR???
« Yanıtla #10 : 01 Ocak 2008 »
Hadi böyle densiz,kendini bilmez ucubeler çıkıyor,ırkı kırık diyoruz,yobaz diyoruz.Bizim halkımızın %47 si bunlara nasıl inanıyor benim aklımda onu almıyor...
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 01 Ocak 2008 »
Tanri (allah) bir ayetinde,kahrolasi insan,ne kadar nankörsün,diye sitem etmis.AKP müslümanlarina,bu dünyanin,nimetleri yetmedigi icin,doymaz gözlerini,öbür dünyanin nimetlerine dikmisler,bununda yolunun,akp ye oy vermekten gectigine,iman ettikleri icin,basta rüsvetin cazibesi,biraz hemsericilik milliyetciligi,(oysa adam ben gürcüyüm diye,bagirmaktan,kici yirtildi) Müslüman adam vatanina ihanet etmez saplantisi,sonuc yüzde 47,vatani,vatan hainlerinin,insafina terk ederek,kendi irklarina ihanet etmislerdir. Ne yazikki,bu hainlik,akp ile sinirli kalmamis,sözde milliyetci,mhp,ve diger muhalefet partileride,bu  ihanete,ortak olmaktan,utanmamislardir.TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı OLCAYTU

• Türkçü-Turancı
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
« Yanıtla #12 : 01 Ocak 2008 »
 Böyle itlerin sonu elbet bir gün tekrar dar ağacı olacak.,

TTK
Saraylarda süremem;
Dağlarda sürdüğümü.
Bin cihana değişmem;
Şu öksüz TÜRK'lüğümü.

Çevrimdışı delamet

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #13 : 01 Ocak 2008 »

Böyle ucubeler kimlerden cesaret alarak böyle vaazlar verebiliyorlar acaba?

kimden cesaret aldıkları gayet ayan beyan ortada çocuklarına çürük raporu alanlar ,devletın malını yakınlarına peşkeş çekenlerdır bunlar bazan boş  bakanlar olabilir
Türk milleti;

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #14 : 04 Ocak 2008 »
'Çalışan kadın aldatır' diyen imama ceza talebi
ÖNDER YILMAZ Ankara

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, "Çalışan kadınlar aldatır" diye vaaz verdiği için hakkında soruşturma başlatılan Fatih Sultan Mehmet Camii imamı Hasan Hakyemez'e en ağır cezanın verilmesini istedi. Üskül, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı'yı telefonla arayarak, "O imam artık o görevde kalmamalı" dedi.
Üskül, Hakyemez'in 21 Aralık'ta cuma namazı öncesindeki vaazında "çalışan kadınların kocalarını aldatacağına" ilişkin sözlerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. "Kadınlar adına öfkelendim" diyen Üskül, eşinin de 40 yıldır çalıştığını ve bu sözlerin en ağır hakaret olduğunu belirterek, "Bu anlayıştaki bir kişinin hala devlet memuru olabilmesi büyük bir çelişkidir. Bizim politikalarımıza tamamen ters" dedi.
Üskül, İstanbul Müftüsü Çağrıcı'nın, kendisine imam hakkında soruşturma başlatıldığını söylediğini ve gereken işlemin kamuoyunda tartışma yaratmayacak şekilde yapılacağı sözünü verdiğini vurguladı.

Burda önemli bir ayrinti,serefsiz imamin ceza almasini öneren,serefsizin tahsillisi zafer üskül olmasi,ne kadar ilginc.TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı 57nci_Alay

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #15 : 04 Ocak 2008 »
İmam ın söylediği cümleyi ben tercüme edeyim: `Aslında ben nefsime hakim olamıyorum, kadınları görünce aklım hep cinselliğe gidiyor, en iyisi siz kadınları eve kapatın`.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #16 : 04 Ocak 2008 »
Hepinize katılıyorum, olan şey şudur; Türk Milletinin kadınlarını evlere kapatıp, kara çarşaflar içinde kocalarını bekleyen nesneler haline getirmek. İşe yaramaz halde, hayattan ve ideallerinden koparmak, kendileri gibi asalak ucube haline getirmek.

Çevrimdışı kızıltamu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2008 »
Bu ve bunun gibi düşünenlerin karısı çalışmıyor sebil dağıtıyor.
Başbuğ ATATÜRK kongre salonuna girdiğinde oturanların haremlik selamlık olduğunu görür ve şu sözleri sarf eder
Beyler neden bayanlarla ayrı ayrısınız siz kendinizemi güvenmiyor yoksa Türk kadınının iffetinden şüphenizmi var!
Ya Susturacağız Ya kan kusturacağız