Gönderen Konu: Cübbeli Ahmet Cem'e rakip  (Okunma sayısı 8467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HanTengri

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 51
  • İL BASIMIS HÜLAGÜ HAN.
Cübbeli Ahmet Cem'e rakip
« : 25 Kasım 2007 »
 
Video paylaşım sitesi Youtube’da Cüppeli Ahmet çılgınlığı yaşanıyor. 450 bin kez izlenen vaazı var. Toplam 656 vaazı kayıtlı. Uzunlukları 30 saniyeden başlıyor 1 saate kadar değişiyor. İnternetteki genç takipçileri hocayı Cem Yılmaz’a rakip tutuyor.

Ahmet Mahmut Ünlü hakkında en çok kayıt cüppeli değil, cübbeli yazınca çıkıyor. Zaten hocanın karşıtlarıyla sık sık mesaj savaşına tutuşan yandaşları da onu cübbeli diye anıyor. Popülaritesi o kadar yüksek ki hocanın korsanı bile var.

KAFASIZLIK ETME! TELEFONUNA EZAN KOYMA
Allahü ekber kıçının arkasından mı çalacak?
Kuş koy, aha benim kuş ötüyor
(Kuş sesleri..) Bak şimdi benim telefonum çalıyor, nasıl çalıyor benim telefon? Kuş sesi. Demin namazda bir tane çaldı, müzik! Olmaz müzik! Sakın cep telefonlarına en ufak bir enstrüman koymayın. Bu ne iştir yaaa. Namaza duruyoruz oyun havası çalıyor. E peki hocaefendi Allahu ekber var? Koyma! Neden? Tuvalette rastlarsın! Allahu ekber der, tuvaletten zor çıkarsın. Bak kafasızlık yapma. Ezan da koyma. Kıçının arkasına koyarsın, allaahu ekber kıçının arkasından mı bağıracak? İşte horoz var. Ötsün. Horoz namazda da ötse bişey olur mu? Aha benim kuş ötüyor.

Bu video Ağustos ayında eklenmiş, 109604 kez izlenmiş, 128 yorum almış.

GENÇKEN İŞİM VAR, İHTİYARKEN ÇİŞİM VAR
Prostat oldu, camiye gelemedi. Gençken diyor işim var, ihtiyarken çişim var. E, ömür bittii. Gençken gelme, ihtiyarken gelme, ölünce geleceksin musallaya. Ondan sonra nasıl bilirsiniz? Nasıl bileceğiz, görmedik ki herifi!

Mayısta eklenmiş, 121 636 kez izlenmiş, 241 yorum bırakılmış.

HANIMIYLA KÜÇÜK LİVATAYA DÜŞEBİLİYOR
Esas tehlike şuradadır ki, nikahlı insanlar, evli insanlar, hanımıyla yaptığı muamelatta, cinsi ilişkide, küçük livataya düşebiliyorlar. Küçük livata nedir? Cemaatın hanımlarından şikayet geliyor: Hocam (kocam) filmde seyretmiş, bizi o şekilde zorluyor, boşayacağım diye tehdit ediyor. Bu ne iştir! Allah’ın da, peygamberin de kızdığı kötü amellerdendir. Şekiller müsaadelidir. Kaç şekil olursa, müsaadelidir. Ama nereden olacak? Ön cihetten, yani çocuk olan noktadan!

Mayısta gönderilmiş, 454 377 kez izlenmiş. 1437 yorum almış.

BU GECE PAKET EDİLEBİLİRSİNİZ
Adamın bilgisi ilmi idrakı şuuru ve hafızası nereye kadar gidiyor? Bilgisayar teknolojisine kadar. İnternette kalmış yani. Halbuki kabir var, mahşer var, sırat var, ahiret var, cennet var, cehennem var. Ama adamın ilmi bilgisayarda kaldı. Son teknolojide kaldı. Senin telefonda bülütüs (bluetooth) var mı? Seninkinde şu var mı? Benimkinde bu var mı? Yok aidisele (ADSL), bilmemnesele... konuşuyor. Cennetten bir şey sorsan, böyle bakıyor. Bak bu gece paket edilebilirsiniz! Sabaha mezarda olursunuz. Öğlende ikindide gömülürsünüz bak!

Ağustosta eklenmiş, 11 300 kez seyredilmiş, 44 yorum gelmiş.

KASET ÇOĞALTANLARA HAKKIMIZI HELAL ETMEM
Yapmayın siz ahireti tercih edin bee. Onun için ahiret sohbeti çıkardık size geçen hafta. Kaç tane aldınız? (Küçümseyerek) Kimbilir 50 tane, 100 tane? Dinlemeniz lazım, dinletmeniz lazım. (Benzer bir konuşmada) 5 mark nedir, 5 mark? Kasetleri alalım. Ama kendiniz çoğaltmayın. Çoğaltanlara hakkımızı helal etmeyiz. Buradaki arkadaşların da masrafları var. 12 çeşit sohbet! Her biri ayet hadis dolu. Herkese dinletelim inşallah, hidayet Allah’tandır.

Nisanda gönderilmiş, 16 454 kez izlenmiş, 31 yorum bırakılmış.

Kaynak: Internet Haber

Andalar Ben yorum yapamadim sadece sinir krizleri geciriyorum Ama habere degil haberin altinda okuyuculardan gelen yorumlara...
Haber sitesinin Yorumlar kisiminda bu habere yapilan yorumlarda %80 oraninda bu cuppeliyi savunanlar vardi...

İL BASIMIZ HÜLAGÜ HAN, İLHANIMIS HÜLAGÜ HAN, JERDE AYITTI KÖKTE AYITTI, ŞIKIP KETTİ HÜLAGÜ HAN

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: Cübbeli Ahmet Cem'e rakip
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2007 »
Sentezci maymun cübbeli Ahmet. Sömürdüğü zavallı insanlardan aldığı paralarla  1.5 milyon dolarlık lüks villada hayatını yaşıyor. Acar site'sinde olan bu villanın içinde herşey var yüzme havuzu dahil. Kendisi teknolojini bütün imkanlarından faydalanıp  son model arabalarla gezerken, zavallı mürit'lerine her şeyi yasaklamaktadır... Behey ZINDIK !!! bu ne perhiz, ne lahana turşusu'' sende son model arabandan inde sünnet niyetine Hecin Devesine bin... Kılık kıyafet yasasına muhalefet edip, dine dayalı Şeriat düzeni getirmek isteyen bu sahtekarları, Yüce Türk Milleti çok iyi anlamalıdır. Bu adamlar bölücü kürt'lerden bile daha tehlikelidir. Çünkü eğitimsiz Türk gençlerini kandırıp kendilerine mürit yapıp mankurt'laştırmaktadırlar.  Atalarımızın bize miras bıraktığı bu kutsal topraklardan bu gibi  değersiz çakalların geri dönülmemesi şartı ile topraklarımızdan atılması zaruridir.     TTK        çepni

Çevrimdışı HanTengri

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 51
  • İL BASIMIS HÜLAGÜ HAN.
Ynt: Cübbeli Ahmet Cem'e rakip
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2007 »
Mustafa Kemal'in oluşturmak istediği eğitim ve öğretim sisteminin amacı; Türk insanını bu ve benzeri mahlukatlardan arındırmaktı. Ancak Ata'nın vafatından sonra bu mahlukatlar tekrar kuduz köpekler gibi hertarafa yayıldılar. Beni en çok üzende devletin eğitim sisteminin adeta bunlara hizmet ederhale dönüşmüş olmasıdır. Çünkü sistem bir şekilde lise öğrencilerini üniversite kazanma amacıyla bunların kucağına hatta kazandıktan sonrada yurt bahanesi ile yine bunların kucağına atmaktadır ve buna dur diyen cıkamamaktadır. Bugün ülkenin heryanı fetoş denen ahmağın dersanelerinden yetişip üniversitelerde okumuş ve devletin hemen hemen her kademesinde bulunan fetoş müridlerinin istilası ile karşı karşıyadır. İşte asıl vahim mesele budur.. Bu kıroların azmasına çanak tutanlar ve görmezden gelenlerde bunlardan başkası değildir. Çünkü düşmanları birdir oda modern Atatürk Cumhuriyetidir. Devletin Atatürk tarafından çizilmiş kaidelerinden rahatsız olan tüm kesimler şuanda kolkola vermiş adeta ağız birliği edercesine aleni bir şekilde devletin hassasiyetlerine saldırı halindedirler.
İL BASIMIZ HÜLAGÜ HAN, İLHANIMIS HÜLAGÜ HAN, JERDE AYITTI KÖKTE AYITTI, ŞIKIP KETTİ HÜLAGÜ HAN

Çevrimdışı HanTengri

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 51
  • İL BASIMIS HÜLAGÜ HAN.
An geçmiyorki bu şerefsizler bir olay yapmasın
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2007 »

Alıntı
Vakit'in şaşırtan şifresi
25 Kasım 2007 Pazar 14:55
Vakit gazetesinin, bulmacasını çözenler çıkan şifreli sözcük karşısında şaşırdı...
Yaptığı birçok haberle “tartışma konusu” olan ve en son Danıştay üyelerine yapılan saldırıda “hedef gösterdiği” iddia edilen Anadolu’da Vakit gazetesi, bugün yayınladığı sayısındaki bulmacayla dikkat çekti.

Bulmacada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ve Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun fotoğraflarına yer verdi. Gazetenin 14. sayfasında yer alan bulmacanın soruları yanıtlandığında şifre sözcük olarak “Siz Kral Değilsiniz” kelimesinin çıkması bulmacayı çözenleri şaşırttı.

Bulmacada, soldan sağa 2. soru olarak “Genelkurmay Başkanı” ve 4.soruda Kara Kuvvetleri Komutanı, 23. soruda “Emekli Tümgeneral” soruları soruldu. Soruların yanıtlanması için verilen fotoğraflarda ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ve emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun üniformalı fotoğraflarına yer verildi.
 

Ben yukarıdada belirtmiştim düşmanları aynı bu kişilik ırk yoksunu mahlukların.. Birileri dağda birileri gazete köşelerinden saldırıyor Şerefli Türk ordusuna....
İL BASIMIZ HÜLAGÜ HAN, İLHANIMIS HÜLAGÜ HAN, JERDE AYITTI KÖKTE AYITTI, ŞIKIP KETTİ HÜLAGÜ HAN

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2289
Ynt: Cübbeli Ahmet Cem'e rakip
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2007 »







Cüppeli Hoca lakaplı Ahmet Mahmut ÜNLÜ denen bu din bezirganı, kan emici ve istismarcı soysuz bir insanda olabilecek her türlü kepazelik, riya, hilekarlık ve bilcümle utanç verici şeylerin hepsini birden şahsında toplamış bir şeytandır.

Bir zamanlar yakınında bulunan kişilerce verilen bilgilere göre aşırı derece seks ve para hırsı olan bu soytarı "muta nikahı" yoluyla bir geceliğine Moldavyalı fahişeleri yatağına alıp, ertesi gün, işi bitince, bu kızı beğenmedim "boşuyorum" diyerek güya yaptığı zinayı İslamileştirerek (!) Allah'a, peygambere ve İslam'a ihanet eden bir şarlatandır.
Para ilişkileri de son derece karmaşık ve karanlık olan bu soysuz dolandırıcı; sahibi olduğu vakıf tarafından basımı ve dağıtımı yapılan Kur'an tefsirinden, her ay düzenli olarak beş ila on bin YTL para alırken, gelirleri bununla da kalmamaktadır.
Özellikle sahibi olduğu külliyenin elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarını, imkan olduğu halde ödetmeyip elektrik, su, doğalgaz ve telefonların kesildiğini cemaate, daha doğrusu sağılan koyun sürülerine, fark ettirerek bu vesile ile makbuzsuz yardımlar toplayıp, küçük meblağlardaki faturalar için, fatura bedellerinin onlarca katı parayı cebine indirmektedir.
Aynı şekilde hazırladığı mizansenlerle, belli aralıklarla bir fakir aileyi, vaaz sırasında cemaatin huzuruna getirerek, bu fakir kişi üzerinden de yüz binlerce lirayı cukkalamaktadır.
Cemaatine münzevi bir hayat sürmesini tavsiye ederken kendisi, yüzme havuzlu, İtalyan mobilyalı, uydu yayını alan plazma tv'li,  özel güvenlik donanımlı trilyonluk villalarda, zevk-i sefa içerisinde, lüks bir hayat sürmektedir.
Aile boyu dolandırıcı olan Ünlü'ler, ortaklarına bankalardan kredi kullandırıp, sonra da ödemeyerek bu kişilerin varlarını yoklarını kaybederek, iflaslarına ve ailelerin dağılmasına yol açtıkları, adli ve resmi kurumlar nezdinde tescil edilmiştir. Hatta kelek attıkları ortaklarından bir tanesi cüppelinin babasını silahla yaralamış ve mahkum olmuştur.

Cüppeli denen bu soysuz aynı zamanda, askere gitmemek için sahte çürük raporu almış, tescilli bir haindir de.

Açık bir Cumhuriyet ve laiklik karşıtı olan cüppeli Türk Silahlı Kuvvetlerini her fırsatta karalamaya çalışan, hemen her şeyi karalama vesilesi yapan alçağın birisidir.
Körfez depremi sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alarak yaptığı vaazında(!) "bu musibetin Türk Silahlı Kuvvetlerinin sapkınlığı nedeniyle, Allah tarafından gönderildiğini" söyleyecek kadar şerefsiz bir yaratıktır.
Bu vaazından sonra tutuklanan bu soysuz, ilgili kişi ve kurumlarca çok hürmetkar bir şekilde(!) muameleye tabii tutularak, bir nebzecik de olsa, yaptıklarının bedelini ödemiştir.
Verdiği vaazlarında(!) cinsellikten çokça söz etmektedir. Kendi vakfına yapılan yardımların cennetten arsa satın almak olduğunu açık açık dile getiren bu din bezirganının bu davranışının, cennetin anahtarını satan Hıristiyan papazlarından, bir farkı yoktur.
Yine aynı şekilde, Allah yolunda varlıklarını harcamayanları- ki bu harcamanın adresi kendi vakfıdır- yine Hıristiyan papazları gibi cennetten mahrum edip, cehenneme müstahak kılarak, bir nevi aforoz etmektedir.
Yine vaazlarında peygamber zamanında yaşayan kişilerin bazılarının peygamberin terini, aptes aldığı ve yıkandığı suyu ve hatta idrarını içtiği şeklinde İslam’ın asla onay vermediği ve hatta peygamberin kesinlikle izin vermeyeceği bu tür iğrençlikleri dile getirerek, "alimler peygamberin varisleridir" anlayışı gereği kendisine de peygambere yapılan hürmet ve tazimlerin yapılmasını, bilinç altlarına işlemektedir.
Yukarıda verdiğim resimler üzerine korkunç bir yalan ve tevile başvuran bu sapık ruhlu soytarı kemik erimesi hastalığını ve yüzmenin sünnet olduğunu ileri sürüp, çok sıkışınca da yaptıklarım "takvaya aykırı ama, fetvaya uygundur" şeklinde bir pişkinlikle, olayı geçiştirmeye çalışmıştır.
Maalesef ülkemiz insanı, bu ve benzeri binler, hatta on binlercesinin, tasallutu altındadır.
Ali Kalkancı, Müslim Gündüz gibi sapıkların bile prim yaptığı bu memlekette cüppeli şeytanın prim yapması işten bile değildir.
Ne diyelim? Bunların arkasından gidip hem mesailerini, hem paralarını ve hem de güzel eş ve kızlarını bu soysuz sapıklara peşkeş çekenlere, Tanrı akıl ve fikir versin.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Ynt: Cübbeli Ahmet Cem'e rakip
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2007 »
Bu fotoğraflar bir kaç sene öncesine ait. O dönemde haber programına çıkmıştı ve yanılmıyorsam memur çocuğu olduğunu servetinin hanımı tarafından kaynaklandığını söylemişti. Programda çok sıkıştırılınca bayağı bir zor durumda kalıp konuyu değiştirmek için çırpınışlarını izlemiştim. Fotoğraftaki bikinili bayanları görmediğini falan iddia etmişti. Sonuç olarak Ele verir talkını, kendi yutar salkımı. Vaazlarında yardım istediğinde kadın bileziklerinin havada uçuştuğu söyleniyor. Neye verdiğini bilmeden yardım yapanlara yazık. 

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: Cübbeli Ahmet Cem'e rakip
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2007 »
Allah bunun ve bunun benzeri olanların topunun bin türlü belâsını versin!!!


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!