Gönderen Konu: TÜRKÇÜ FELSEFEDE GENÇLİGİN KONUMU VE YAPILANDIRILMASI  (Okunma sayısı 4216 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216
TÜRKÇÜ FELSEFEDE GENÇLİGİN KONUMU VE YAPILANDIRILMASI

 

A Temel ilkeler ve hedeflerimiz

 

Gençlik ülkeleri hedeflerine götürebilecek tek kitledir! Devletin geleceği gençliğin avuçlarındadır. Kültür düzeyini ve medeniyeti daha yükseklere taşıma hırsı, gençliğin bilinç altında yatan temel dinamiklerdir. Gençliğin özünde olan ve yaşam tarzında şekil bulan espri ?her zaman daha iyisini isteme!? prensibidir.

Milliyetçi devlet bu prensibi kendisine yönlendirmeyi bilmelidir! milliyetçi devletin vatandaşlarının fikir sistemini ve kişilik yapıları doğumundan itibaren yapılandırmalıdır.

Yüksek medeniyeti yaratacak tek gücün Arı kan olduğu bilinci eğitimi şekillendiren çekirdektir. Arı kanı taşıyan toplumdaki bu yeteneği uyandırmak Milliyetçi devletin eğitim sistemiyle mümkündür... Milliyetçi devlet genç kitleye fikir üstünlüğü yanında bedensel olarakta zirveye çıkmanın yollarını gösterir

Bedensel üstünlük tanrının Arı kan taşıyan ırklara bir lütfudur ! Yüzyıllardır unutulan bu lütuf devletin ayrıca eğileceği eğitim politikalarındandır

Milliyetçi toplumcu devlet tüm kandaşlarini tek bayrak altinda toplayarak yüksek medeniyeti yaratma ülküsünü taşir. Bu ülküyü gerçekleştire bilecek ve bu ülküye sonsuz iman edecek tek topluluk geçliktir !

Bu yapıya geçişin en önemli aşaması Türkçü partinin tek başına dikta kurmasıdır. Bu diktadan amaç Türk boylarını tek bayrak altında birleştirmek değildir ! Tek kan tabi ki tek devlete ait olmalıdır! Yüksek medeniyet yaratılmasının yegane şartı budur .

 

Yüksek medeniyet yolundaki ara hedef olarak gördüğümüz Turan birliğine ulaşmanın izlenecek ana strateji; ekonomik ve jeopolitik konum olarak en önemli konumu teşkil eden Anadolu Türklerinin bu ara hedefte öncü rolünü oynamasıdır.

Öncü olarak Türk dünyasında Türkçü felsefeyi gündeme getirecek olan Anadolu Türkleri kendi ülkelerinde de iç hedef olarak ilk önce ?TÜRKÜN ÇELİK DİSİPLİNİ? anlayışıyla ordulaşmalıdır. Bu ordulaşmanın ve devleşmenin öz kitlesi Türk gençleri olacaktır.

Kavganın kanlı sonuçlarını alıncaya kadar mücadele etme azmine yalnızca onlar sahiptirler.

 

Peki tüm bu ana ve ara hedeflere varmak için kuracak olduğumuz teşkilat yapısını nasıl oluştururuz ?

Yapılandırmaya önce günümüzü eleştirerek başlamalıyız . Çünkü yarın için doğru olan politika dünün ve bugünün muhasebesinden çıkar.

Kendimizi acımasızca eleştirmeli ve ideolojimizi mükemmelleştirmeliyiz

B Öz eleştiri

 

Günümüzde varlığını sürdüren yapıların en önemli ve diğer tüm eksiklerinde özü olan hata ideolojik birliğin olmamasıdır.

Türkçü felsefeyi hayat pratiğine dökecek olan doktrinin oluşturulamaması ideolojik kargaşalığı oluşturmuş ve gençlerimizi kendileriyle çeliştirmiştir

Türkçü politika iktisadi yönden yönlendirilememiştir ?politikanin iktisadin yogunlaştirilmiş şekli? oldugu temel ilkesi unutturulmuştur

Türkçü dünya görüşü içinde dini motifler katilmış, Türk e yabanci din dişi arap adetleri ideolojimizi bulandirmıştır

Türkçü davanın büyük önderleri Atsız ın Gaspıralı nın da savunduğu temiz kanın korunması hususu adeta dışlanmıştır

Irkçı bilinci bizlere öğreten Önder Atsız ın ilkeleri dinin etkisiyle pasifize edilmiştir

Teşkilat lider doktrin altin üçgeni adi altinda teşkilat içi öz eleştiri mekanizmasi yok edilmiştir. Böylelikle hür fikirli Türkçükler fikrini ifade edemeyen koyunlar olmuşlardir

Şekilci sifatlarla davayi modernize ettigini sananlar ?takim elbise giymekle? ülkücü olmayi ayni şey zannetmeye başlamişlardir

Tüm bu ideolojik karmaşa içerisinde teşkilat adi verilen kiraathanelerde kütüphaneler yerine mescitler açilmiştir. Teşkilatlardaki yanlişlari eleştiremeyen ve kararlara katkida bulunamayan gençler davadan sogumuş fakat tam manasiyla baski ile susturulmuşlardir.

Teşkilat lar 15 yaşindaki çocuklarin ?kiz? kavgalarina alet edilmiştir Ülkücü davaya sempati duyanlarin yerine kişisel egolarini tatmin edememiş, kişiliklerini bulamayan insanlar harekette yer alir olmuştur.

Hür tartışma ortamının olmayışı , dinin davayı sınırlandırması pratiğin gelişmesini engellemiş, 9 ışık adı verilen maddeler silsilesi aşılamamıştır

Tüm bu çerçevenin içerisinde büyük çoğunluğu tekbir getirmekten başka slogan atamayan argo tabirle ?kro? sıfatına yakışır, kurt resimli anahtarlık taşımayı ülkücülük sayan bir imaj davanın gençleriyle bütünleşmiştir

 

Olması gereken asla bunlar değildir ama olanlar maalesef budur !!


C Nasıl olmalı

 
Oluşturacagimiz yapi Tanri Kut Mete nin ordusuyla ayni disiplin anlayişina sahip olmalidir

Hatasız olmayı emreden bir yapı kurmalıyız! Bu yapıya girenler ilk önce hangi ideoloji ye inandıklarını bilmelidir. Bu ideal Türkçü felsefenin hayat pratiği olan Milliyetçi Toplumculuktur. Kan esasına dayanan bu doktrinin iktisadi yönünde ise devletçi esaslar ağır basar. Dini hükümler kesinlikle yer almaz . Bu sayede doktrinin değişen toplumsal koşullara göre kendini sürekli yeniliyerek aşar.

İslam ahlak ve fazileti hükmünün saçmalığı tüm gerçekliği ile ortaya konmalıdır. İslam öncesi Türklerin ahlaktan ve faziletten yoksun olmadığı,aksine daha asil ve daha çağdaş (2000 yıl önce günümüz insan ilişkilerinin yaşandığı bir toplum yalnızca üstün ırkın eseridir ve bunda islamın etkisi yoktur !) olduğu delillerle ve bilimle sabittir . Kaldı ki ırkımız içindeki Hıristiyan ve şaman unsurlar asla dişlanamaz.

Bu temel esaslar gençlerimize öğretilmeli ve buna iman etmeleri sağlanmalıdır

Baskıyla teşkilat yönlendirmekten vazgeçilmelidir. Davaya katılan gençler bilinçli ve kültür düzeyi yüksek insanlarla muhat tap edilmelidir .

Hiçbir tabu tanınmadan her türlü fikir gençler tarafından tartışılmalı ve ideolojik gelişim saglanmalidir. Kurulacak olan yapıda gençlere maksimum seviyede eğitim verilmelidir. Ve ülkücü gençler yapılacak olan ülkü devrimine hazırlanmalıdır.

Teşkilat gençlerin fiziksel gelişimleri ile de ilgilenmeli onlari üstün irkin gerçek birer bireyi haline getirmelidir.

Bu teşkilat gerektiği yerde bağlı temsil ettiği partiye karşıda tavır koymalıdır. Parti alınacak her kararda tabanının yani gençlerinin sesine kulak vermelidir.

Hareket kesinlikle kişilere mal edilmemelidir. Davanin sorumlulugunu gençler omuzlarında hissetmelidir. Teşkilat başkanlari kesinlikle seçim ile iş başina gelmelidir. Hareketin içine genç kızlarında çekilmesi gerekmektedir. Bayanların aktif rol aldığı bir hareket kuşkusuz daha çabuk hedefine ulaşır.

Manevi bir temele dayanmayan hareket yok olmaya mahkumdur.! Davamızın dayandığı maneviyat Türk tarihinin ruhu ve üstün ırk olma bilinci olmalıdır

Bu bilinç ışığıyla kurulan yapı muhakkak zafere yürüyecektir !!!!

TANRI TÜRKÜ KORUSUN
ATSIZIN ÇERİSİ

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
kandas cok güzel anlatmıssın, helal.
TTK

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216
saol kandaşım
ATSIZIN ÇERİSİ

Çevrimdışı Afsar Beyi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 146
Ağzına sağlık Andamın. Altına imzamı atıyorum.

Esenlikler dilerim

Afşar Beyi
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Yüreğine kalemine sağlık, fikirlerine biat ediyorum. Sağolasın Anda.

Çevrimdışı kızıltamu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 210
Anda yüreğine sağlık.
Ya Susturacağız Ya kan kusturacağız