Gönderen Konu: Katil devlet diye bagirdilar.  (Okunma sayısı 7990 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2008 »
Bugün olayları televizyondan izledim. Kolluk kuvvetlerinin o it-köpek-maymun-eşkıyâ-kıro sürüsüne ateş açmamasına son derece üzüldüm.

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 81
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2008 »
Bugün olayları televizyondan izledim. Kolluk kuvvetlerinin o it-köpek-maymun-eşkıyâ-kıro sürüsüne ateş açmamasına son derece üzüldüm.
ben de halkın sessiz kalmasına çok üzüldüm..
hiç yok muydu orda vatanını biraz seven,biraz milliyetçi, biraz Türkçü insanlarımızdan?
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2008 »
Vardı ancak o vahşî güruh tarafından saldırıya uğradılar.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2008 »
Sevr dayatıldığında azan o azınlıklarbugünde AB VE BOP 'un oluşturduğu dayatılmalarla yine azıyorlar.Ermenisi,kürdü,dönmesi bir olmuş ağızlarından köpükler saçarak katil devlet diye bağırıyorlar.Tarih boyunca hep kendilerini kullandırdılar,hep piyon oldular olmayada devam ediyorlar.Biz TÜRKLER aman diyeni hep afettik bu bizim genlerimizde var ama artık bazı alışkanlıklarımızı değiştirme zamanı geldi.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2008 »
Gurturk kandaşıma katılıyorum.

Çevrimdışı KARA YAĞIZ TÜRK

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #15 : 21 Ocak 2008 »
YİĞİT ANDALARIM SON DÖNEMDE  GELİŞTİRİLEN ADIMIZI SOYUMUZU ÖRFÜMÜZÜ ADETİMİZİ IRKIMIZI KÖRELTME ÇABALARININ HAD SAFHASINI YAŞIYORUZ. NEREDE OLURSAK OLALIM HANGİ SAFTA YER TUTMUŞSAK TUTALIM BUNU YERLE BİR ETTİĞİMİZ 2007 YE KADAR DÜNYAYA KÜSTÜRDÜĞÜMÜZ KAN KUSTURDUĞUMUZ ÇİNLİ YAMYAMLARI YENDİĞİMİZ TALAS SAVAŞINDA ORDU SALDIRIYA GEÇMEDEN ÖNCE YÜZÜMÜZE ÇARPAN BİR RÜZGAR,AYRI AYRI BİRLİKLERDE DURAN HER BİRİ BİR ORDUYA BEDEL  YİĞİT BİRTÜRK NEFERİ GİBİ KARŞILAYIP ARAMIZDAKİ BU KÜÇÜK HESAPLARI BAŞKA ZAMANA BIRAKIP ZAFER İÇİN KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE GEÇME VAKTİDİR. ! ERMENİ,RUS,YUNAN KOLKOLA GİRMİŞ KALLEŞ HESAP PEŞİNDE NEFESİMİZLE BOĞACAĞIMIZ BU BU ÇAKAL BU SIRTLAN SÜRÜSÜNE ALLAH AŞKINA FIRSAT VERMEYELİM !
Aldanır beyhude ! taktığımız kravata giydiğimiz parlak pabuca ! Çatılmasın kaşımız, dönmesin nevrimiz, postalı ayağımıza çeker,yüzümüz er meydanına bir dönerse billahi tanımaz anası hemde öz oğlunu !  ÖLECEK İSEN ŞEHİT GİBİ YAŞAYACAK İSEN TÜRK GİBİ !!

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #16 : 21 Ocak 2008 »
Sayın Kara Yağız Türk, aramıza hoşgeldiniz.

Lütfen iletilerinizde sözcüklerin tamâmını büyük harflerle yazmayınız.

Teşekkürler, esen kalın.

Çevrimdışı yalnızreis

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #17 : 21 Ocak 2008 »
ilteriş8 yorumun için teşekkür ederim. Ancak benim söylemek istedğimi ile yazdıklarım sanırım yeterince açık değil. Ancak yine de açıksözlülükle belirtmek isterimki senin yorumlarına daha doğrusu açıklamalarına tamamen katılıyorum yazdıklarında çok haklısın.
Benim burada belirtmek istedğim bu yazarlar çok iyi çok doğru demek değil, insanların kafasını karıştırsalar bile yanlış şeyler de yazmış olsalar onların yazdıkları insanlara yeni geliyor benim istediğim inşallah Sayın Hallaçoğlu veya onun gibi bir tarihçi büyüğümüz bize ve tüm Türk milletine hiç korkmadan açık yüreklilikle osmanlı arşivlerini esas almak üzere kim kimdir? açıklar. Bugün benim başıma çok ilginç bir olay geldi sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim mensubu olduğum Dulkadiroğlu Beyliğini kuran Avşar, Bayat ve Beğdili boylarından dolayı Saidi Kürdi mensubu biri beni ve iç anadolu Türkmenlerini İran kökenli olmakla suçladı. Bende dedimki arkadaşa kabul ediyorum bizim atalarımız Oğuzlar Horasandan ve özellikle Hazar Denizi ile Aral Gölü arasındaki bölgeden Maverannehür üzerinden Anadolu'ya gelmişlerdir. Fırsatım olmadı aslında arkadaşımı kırmak istemedim çünkü cahil ve ümmetçi düşünceye sahip birisine Türk Tarihini ben mi öğreteceğim zaten onlar herşeyi o malum kırmızı kitaplarından öğreniyorlar. Bir damla Türk için Türklük için Türkiye için düşünmüyorlar. Arkadaşların varsa yoksa tasaları BOP 'u gerçekleştirecek düşünceler ve eylemler. Ben aslında onları biraz kızdırdım. Neyse konu başlığı uygun değil ve düşüncelerim din ile ilgili idi. Din ile ilgili olunca da çok ilginçtir hepsi akşama kadar namaz kılıp kırmızı kaplı kitaplarını okusalar bile onların en alimi bile samimi olarak birbiri ile çelişen düşünceleri kapsayan o saçma sapan vahhabi tarzı düşüncelerinin ehli sünnet ile alakasını açıklayamıyorlar. TANRI SADECE VE SADECE TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
Ey doğunun alnımı serinleten rüzgarı!
Ey karanlıkta bana arkadaşlık eden ay!
Arzularim bir oktur, aşar ulu dağları,
Düştüğü yer uzakta dilek adlı bir saray.

O sarayda bulunca Tanrı'laşan erleri
Artık gözüm arkaya bir daha dönmeyecek.
Hepsi sussa da "Kür Şad" uzatarak elini:
"Hoş geldin oğlu ATSIZ, kutlu olsun" diyecek.

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Katil devlet diye bagirdilar.
« Yanıtla #18 : 22 Ocak 2008 »
O kalabalığı oluşturanları biliyoruz gerçek ermeniler satılmış ermeni uşakları bölücü tayfası ve solculuk adına artık unutulmuş zottirik komünistler devşimeler vs. söz konusu düşmanlık ve hainlik olunca ortak müştereklerde ne güzel birleşiyorlar değil mi elele kolkola giriveriyorlar başımızda da şahane bir yönetim de var bunlar hep onların eseri o sayededirki bu kadar pervasızca fütursuzca davranıp ortalıkta böğürüyorlar o sayede bu kadar cüretkarlar 10 sene önce böyle şeyler göremezdiniz orda vatansever kişiler vardı ama o güruh karşısında 3-5 kişi bir şey yapamazdı çünkü organizeydiler o halde bizde bir dahakinde toplanıp organize olarak onlara yakın bir sayıda karşılarına dikilelim bunun için ben kendi hesabıma gönüllüyüm bakın o zaman nasıl pısacaklar o zaman görelim ne kadar cesurlar.