Gönderen Konu: Kosova'nın Bağımsızlığı Hakkında....  (Okunma sayısı 9861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALperen Sencer

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
  • Büyük Turan İmparatorluğu
Ynt: Kosova'nın Bağımsızlığı Hakkında....
« Yanıtla #20 : 21 Şubat 2008 »
Bir ihtimal Amerika'nın Kosova'yı tanıması İlerde Kuzey ırak ta bir oluşum olduğunda orayıda tanıyacakdır.
Türkiye,Amerika'ya niye,neden tanıyorsun derse, Amerika diyecek biz tarafsızız.Kosova'yı tanımamızı Türklerde istiyordu,tanıdık.Şimdide K.ırak daki oluşumu tanıyoruz der.
Hiç Kimse Kardeşimiz Değildir.Sadece Zamanında Sizlerin Çıkarınız İçin Yaptığınız Geçici Dostuzdur.Yalnız Ben Atalarımdan Düşkün Milletlere Yardım Etmeyi Öğrendim.Her Ne Kadar İyilik Yapıp Karşılığında Sırtımızdan Hançerlensekde.Benim Atalarım ''İyilik Yap,Denize At''dedi. Onların Bu davranışını ve Bu sözünü Reddetmek,Atalarımı Ve Cihana Nam Salan Osmanlıyı Reddetmek demektir.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Kosova'nın Bağımsızlığı Hakkında....
« Yanıtla #21 : 21 Şubat 2008 »
Degerli Irkdaslar,

Bir seyi dogru olarak algilamamiz gerekir.Degisik Irk,Kültür ve Dinlere ait Halklardan olusturulmus  zorlama Devletler,Günümüzde birer birer dagiliyorlar veya dagilmak istiyorlar.

Eski Yugoslavya icindeki Halklardan olan Arnavutlar,hem Sirp hemde diger Halklar tarafindan dislandilar,hakir görüldüler.Orada Arnavutlarin lakabi Siptar dir.Bizdeki Maganda ve Kiro karsiligina denk geliyor.Arnavutlar,yapilari,Genetikleri geregi siddeti seven bir halktirlar.Arnavutlar Müslümandirlar ve Türklerle Din birliginden dolayi dayanisma icindedirler.

Türkiyenin Kosovayi ikinci Ülke olarak tanimasi bence cok yerinde olmustur.Balkanlar ve Avrupa icinde,Kosova,Makedonya,Bosna Hersek gibi Tarihi baglarimizin güclü oldugu yeni Ülkelerin bulunmasi Türkiyenin yararinadir. Bu yeni Devletlerinde Türkiyeye gereksinimleri vardir.Bati Avrupaya ulasimda Sirbistanin önemi azalmistir.

Kuzey Irakta bir Kürt Devletinin kurulma asamasinda oldugunu biliyoruz.Sartlarin Müsait olmasi durumunda,oldu bittiye getirilip,Kürt Devletinin kurdurulup hemen taninacaginida hesap etmeliyiz.Kuzey Irak ve Türkiyedeki Kürtler bizim yumusak karnimizdirlar.Düsmanlarimizin bizim yumusak karnimiza ikidebir vuracaginida hesap etmeli,Kavgada ona göre kendimizi korumaliyiz.Karnimiz yumusak diye kavgadan kacmamaliyiz.

Eski Yugoslavya icinde bagimsiz olmak isteyen iki Eyalet daha var.Birincisi Batidaki Voyvoydina,ikincisi Dogudaki Sancaktir.Sancakta önemli ölcüde Türk Nüfus bulunmaktadir,Baskentleri Nis Ilidir.

Bizlerde baskalarinin yumusak karinlarina bakmali,Firsatini buluncada oraya vurmaliyiz.Yunanistanin Yumusak Karni Bati Trakya ve Girittir.Bati trakya Türk Devleti belkide yeniden kurulabilir.Iranin yumusak Karni Güney Azerbaycandir,Irakin Yumusak Karni,Musul-Kerkük dür.Bulgaristaninki Türk Nüfus yogunlugudur.Rusyaninki,Kirimdan,Kazandan,Kafkaslardan,Sibiryaya kadar olan bir sürü bölgesidir.

Yani,Bunlari yan yana getirice,Turan ülküsünün hicte zor olmadigini,disimizda gelisen olaylarin bizlere yardimci oldugunu görebiliriz.Adriyatikten Cin Seddine kadarki Cografyada,Turan Devletinin  Kurulabilcegine olan güvenimiz,bu olusumlarla dahada güclenmekte diye düsünüyorum.

Tanri Türkü Korusun






Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Kosova'nın Bağımsızlığı Hakkında....
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2008 »
Kosova Arnavutlarının amacı  Kosovanın bağımsızlığını ilan edip Arnavutluğa bağlanmaktır.Bu durumun orada yaşayan ırkdaşlarımızın lehine olmayacağı düşüncesindeyim. Bağımsızlık gerçekleşti,diğer aşamada yakında oluşmaya başlar.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Kosova'nın Bağımsızlığı Hakkında....
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2008 »
Benim mantigim bana sunu söylüyor, AB-D nin lehine olan bir olusumun,asla bizim lehimize olmasi imkansizdir,bati enkaz yikar gibi,devlet yikmaya,tursu kurar gibi devlet kurmaya basladi,büyük bir ihtimalle,sira bizede gelecek,tabii biz cerez devlet olmadigimiz icin,yikilmamizda kolay degil,o nedenle topyekün mevcut iktidari destekleyip iktidara getirdiler,gecmis zamanlardaki,hicbir iktidarin,bati tarafindan,bu denli desteklenip,millete dikte ettirildigine,sahit olmadim,öyleki,ABDnin has adami,mason, morrison süleyman bile isyanlardaysa,durumun vehametini siz tahmin edin TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.