Gönderen Konu: Ermenilerin yeni oynuna izin vermeyelim  (Okunma sayısı 2523 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Budun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 27
salam herkese.Buda ermenilerin yeni oyunu.Bizim xalq mahnilarimizi eurovisionda oxumaq fikrindediler.Buna icaze vermeyek.Xahis edirem asagidaki linkden herseyi ozunuz gorun ve o sehifeni yayin bacardiginiz qeder.

Asagidaki linke tiklayin ermenilerin yeni oyununu gorun ve lutfen buna izin vermeyin. Sayfayi elinizden geldigi kadar forumlara sitelere yaymaya calisin. Unutmayin onlar bizi soykırımcı diye lanse etmeye çalışıyorlar ve bi azeri sarkisiyla avrupada kendilerini tanitmaya calisiolar.

Please click the link and you can see the new meannes of armenians. They are our enemies please dont forget that. They want to sing our folk music in eurovision. we dont have allow them to do that.Please spread this link in sites , forums.

www.eurovision2008-act.tk
Hiç bir acımızı ne unuttuk nede yüreğimize gömdük.Kin yaptık ve kinimizin ateşiyle yüreğimizi kovurduk...

ilteris8

  • Ziyaretçi
Ynt: Ermenilerin yeni oynuna izin vermeyelim
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2008 »
Şarkıdan,Türküden daha önemli işlerimiz olduğunu düşünüyorum.

Bu arada;otağımıza hoşgeldiniz.

Esen kalınız.

Çevrimdışı Altaikai

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 22
Ynt: Ermenilerin yeni oynuna izin vermeyelim
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2008 »
"Eurovision" denen yarışma, alçak avrupa sürülerinin çeşitli maymunluklarını sergiledikleri ve içimizdeki işbirlikçi haysiyetsizlerinde modern olma çabaları adına düşüncesizce içinde süründüğü sözde medeniyet foseptiğidir. "eurovision" da kazanılan alkışlar puanlar sıralamalar, ülkelerin elinden alınmaya çalışılan özgüvenlerinin yerine verilen elma şekerleridir. gün gelir o elma şekeri biter SAP kalır elinde. EYYY  TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN!!!. TTK
Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür. Bu ülkü, geçmişte, birkaç kere gerçekleşmişti. Büyük Türkçülük ülküsü ve inancı ile yetişen gençlik sayesinde yarın yeniden gerçek olacaktır.