Gönderen Konu: ATAM AFFET AFFET Kİ İHANET EDELİM  (Okunma sayısı 4261 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ferdikaraaslan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
Bu gün bir konferans nedeni ile Balıkesir Türk Ocağı'na gittim. Uzun süredir bazı nedenlerden dolayı gitmediğim Ocak hala aynı şekilde varlığını koruyor. Irkdaşım Adem ile kütüphanesine göz gezdirdik. Atsız Atam yine orada yerini alamamıştı. Kovulmuştu belki de. Ama onu kovan zihniyet onu kendilerine yediremeyen zihniyet Fethullah'ı gayet güzel yedirmişti. Kütüphane Fethullah'ın kitapları ile zehirlenmişti. Konu Nevruz kutlamaları. Meğer biz bu terimi Ergenekon'dan değil de İran'dan almışız. Türk'ün adını yüceltmek amacı ile kurulan Ocak Türk'e zehir satıyor da biz farkında değiliz. Fethullah oraları zapt-ı rapt etmiş. Konferansı saygı dolayısı ile dinlemek orunda kaldık neticede. Konuşma boyunca Atsız'ın resmini ardım. Kitaplarına tahammül etmeyen kişiler nasıl resmine tahammül etsinlerdi. Türk'ün Şanı göktürk ayrağı dahi yoktu.Yakında Arabistan bayrağı asılırsa şaşmamak gerekir. Burada Apo'nun yeni kitabı bile tartışılabilir.
Atsız Atam boşuna uğraşmışsın sana layık olamadığımız için Uçmağından bizi affet. Affet ki sana bir kere daha ihanet edebilelim.
Kazım Mirşan Hocam boşuna yazıp çiiyorsun. Türk tarihinin 20 BİN yıllık tarihini ispatlamaya çalışman boşuna. Sözde Türkçüler İslam'dan önceki zamanı çingeneler devri çapulcular devri barbar devri diye anıyorlar. Bunlara göre her Türk müslüman olmak zorundadır. Yoksa onu Türk saymazlar. Macaristan'da 70 Türk köyü varmış onlara ne onlar Hristo, Doğu Türkistan Şaman, Moldova Gagavuzları hala Türk 12 hayvanlı takvimini kullanadursunlar onlar İsa'nın çocukları. Onlar öz benliklerini kaybetmiş Türklerdir derler. Köpekten farkları yoktur bizdeki nasibi bol Türkçü geçinenlere  göre.
Affet atam affet ki ihanet edelim.
Fatih Atam İstanbbul'u fethetti de bize bunlar Bizans kahpelerinden mi geçti diyorum içimden. Türkte ihanet olmaz. bunlar nereden geldi.
Filistinli çocuklara ağıt yakarken Doğu Türkistan'daki kendi çocuklarımı unuttum. Kendi çocuklarım ateşte iken elalemin çocuklarına bakarım. Kahvelere en güzel yerlere Neskafe, Kola falan  içmemelerini söylerim Ama Çin mallarını evime sokarım.
Affet atam affet ki ihanet edelim.
Atsız atam, Tanrı Kut Mete Atam, Kursat Atam size layık olamadık. Affet affet de ihanet edelim...

GÖK TENGRİM AFFET AFFET Kİ İHANET EDELİM
TENGRİ TÜRK'Ü KORUYACAKTIR..
BUGÜN DEĞİLSE YARIN...
BELKİ YARINDAN DA YAKIN

Çevrimdışı adembeg

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 66
ATAM AFFET AFFET Kİ İHANET EDELİM
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2006 »
FERDİ'NİN YAZDIKLARI BİREBİR DOĞRUDUR. BALIKESİRDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA GİDEBİLİRLER. PASO İSLAM TARİHİ VE FETULLAH KİTAPLARI, BİR ADET YALNIZ BİR ADET ATSIZ YOK PEH BE. TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ SADECE TÜRKİYE ŞARTLARINDAN İBARET GÖRÜYORLAR ANLAŞILAN. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
ATAM AFFET AFFET Kİ İHANET EDELİM
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2006 »
Türk Ocağı yanlış hatırlamıyorsam 90lardan beri fettoşçulara hizmet etmektedir..

Türkçülükle milliyetçilikle alakaları kalmamıştır.. Şuan başkanlarıda tam fettoşçu..
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı CENGİZHAN83

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 103
ATAM AFFET AFFET Kİ İHANET EDELİM
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2006 »
KANDAŞLARIM ORADA OLANLAR OLMUŞ
BEN SİZİN YERİNİZDE OLACAM
ORAYI BOMBALARDIM YANLIŞ ANLAMAYIN
AMA BİZ BİR BİRLİK OLMASINI İSTEMEKLE HATAMI YAPIYORUZ GELİN KURALIM BİR DERNEK DİYORUZ AMA OLMAZSA KATILABİLECEĞİMİZ BAZI DERNEKLER VAR
ARTIK BİRLEŞMEK  LAZIM BUNU UNUTMAYIN SESİMİZİ DUYURMAMIZ LAZIM
LAFTA KALMAYACAK FAALİYET OLMASI LAZIM
KANDAŞLARIM ARTIK İNSANLARIN BEYİNLERİ ÖYLE YIKANMIŞ Kİ FETOŞ HOCA EFENDİ SAYESİNDE ARTIK RAHAT RAHAT HRİSTİYAN OLURLAR ONLAR YAKINDA
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
TÜRK DOĞDUK TÜRK ÖLÜRÜZ

Çevrimdışı GÖK BÖRTECİNE

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
  • TURAN'I BEKLİYOR,KIZIL ELMA'YI DÜŞLÜYOR...
Ynt: ATAM AFFET AFFET Kİ İHANET EDELİM
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2008 »
Değerli andalarım,burada ileti ekleyen andalarımın yazdıklarının hepsi de doğrudur..Ben Afyonkarahisar'lıyım ve buranın Türk Ocağı eski başkanı BBP'den zamanında milletvekili adayı olmuş fakat seçilememiş ve bunun için de ocağı basamak olarak kullanmaktan başka Türk Ocağı ismi altında Türk için hiçbir faaliyet yapmamış bir insandı..Geçen hafta başkanlık seçiminde göreve yeni bir isim ve yeni bir yönetim kadrosu geldi,umarım yararlı işler yaparlar.Çünkü geçen yönetimde Türk Ocağı'nın ne bir bürosu,ne bir toplantı salonu hiçbirşeyi yoktu..

Bir de şunu eklemek istiyorum.Ben Kütahya'da üniversite okuyorum ve oradaki ocağa ilk gittiğimde üniversite öğrencisi bir genç duruyordu.Gündüz gittiğim için başka da kimse yoktu.O gence ocağın ne gibi faaliyetler yaptığını,neler yapmayı planladığını sorduğumda bana verdiği cevapta kullandığı ilk cümle şu oldu sevgili andalar : "Biz kelleci değiliz.." O akşam ocağın toplantısına gittim.Başkan gelen öğrencilerle bir sohbet şeklinde oturum yapıyordu.Ve o toplantıda uygar(?!) batının uygarlığını övüp ülkemizin de bu durumuna ah vah çekmekten öteye geçememiş bir sohbet oldu.Ocağın kütüphanesini incelediğimde İslam İlmihalleri,Meydan Larousse seti,Hayat Ansiklopedisi seti ve bunun gibi ansiklopediler bulunuyordu.Gözlerim Atam Atsız'ı aradı ama bulamadı.Türk Devletleri bayrakları yerine duvarları T.C. Kültür Bakanlığı'nın resmi dairelere dağıttığı doğa fotoğrafları süslüyordu.Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türk Ocakları isminin hakkını verememektedirler.Bu da bir iddia değil birebir yaşadığım olaylardan sonra söylediğim sözdür andalar..Hepinize esenlikler....

Çevrimdışı İnançu Apa Yargan Tarkan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 40
Ynt: ATAM AFFET AFFET Kİ İHANET EDELİM
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2008 »
Said-i Kürdi'nin talebesi Fetoya ödüller veren bir yerden hayır beklemenin anlamı yok artık.Türk Ocakları adının anlamını ne yazıkki yitirmiştir.Biz yolumuza bakalım artık Türkçü-Turancı mücadeleye devam.