Gönderen Konu: Bahceli: Türkiye kirilmanin esigine geldi  (Okunma sayısı 4115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Bahçeli: Türkiye kırılmanın eşiğine geldi
   18 Mayıs 2008
Bahçeli: Türkiye kırılmanın eşiğine geldi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekonomide çok kötü günler yaşandığına işaret ederek, "Türkiye kırılmanın eşiğine geldi" diye konuştu.

Bahçeli, Mersin'in Erdemli ilçesinde Erdemli Çamlığında, MHP ilçe örgütünce bu yıl 22'incisi düzenlenen “Türkmen Şöleni”nde halka hitap ederken, “yerel seçimlerin yaklaştığını, Türkiye'nin geleceği için halktan, 22 Temmuz seçimlerinden daha fazla destek istediklerini” bildirdi.(Daha fazla destek verinki meclisin kenefinde temizlikci olsun)

“Bugün Türkiye'de, (Basta cankaya olmak üzere) her alanda ağır bir tahribat yaşandığını, kredi kartları borçlarının dağ gibi biriktiğini, halkın pazardan alışveriş yapamaz duruma geldiğini” iddia eden Bahçeli, “Vatandaşlarımız, adeta bir darboğaza ( senin gibi bosbogazin yüzünden )doğru sürüklenmektedir” dedi.

“Birilerinin 'cehaletin' adına “istikrar' dediğini” savunan Devlet Bahçeli, “Bir yanda iktidar, diğer yanda da yandaşları ağız birliği ile istikrar demektedir. Şu an ülkemizin istikrar neresinde. Erdemli'de olmayan istikrar ülkemin neresindedir? İstikrar yoksulluktadır. 20 milyon kişi yoksuldur ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. istikrar açlıkta vardır, 1 milyon kişi açtır.(sen toksun ya bos ver gerisini) İşsizlikte, vurgun ve hortumculukta istikrar vardır” diye konuştu.

“ANLATACAK MASALLARI TÜKENDİ”

Devlet Bahçeli, “Hükümetin, anlatacak masallarının da tükendiğini” öne sürerek, “Başbakan,(MHPnin verdigi koltuk degnekligi destegine ragmen) tek başına iktidari  haliyle taşıyamadığı Türkiye'yi omuzlarından atmak için fırsat beklemektedir. Artık yolun sonu gelmiştir.( sadece yolun degil,MHPninde sonu gelmistir) Bu tükenmişlikten ne yanlı medya ne de Avrupa Birliği ne de yabancı sermaye merakı kurtaramayacaktır” dedi.

“MHP'nin, yetim hakkı yiyenlerin yakasını asla ve asla bırakmayacağını, bunun milliyetçi hareket için bir namus ve vicdan borcu” olduğunu belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

“Ekonomik darboğazın etkileri karanlık günlerin habercisidir. Türkiye şu an bir kırılmanın eşiğindedir.(AKPnin koltuk degnegimi kirilmis? Yedegi DTP var nasilsa) Huzur barış ve kardeşlik umuduyla sabırla beklediğimiz güzel gelişmeler bir türlü gerçekleştirilemedi, çektiğimiz sıkıntılar azalacağı yerde (Sayemizde) her geçen gün artmıştır. Kısır çekişmelerle geçen kayıp yılların aktörlerini ( Basta MHP) artık herkes yakından biliyor. Bir yandan inançlarımızı dilinden düşürmeyen bir yandan da milletimizin duygularını istismar eden samimiyetsiz iktidar zihniyeti (ve onun destekcisi MHP) vardır.
Bunların gerçek yüzünü üniversitelerde başörtüsü meselesini çözüm için yaptığımız hamleler esnasında gördük. Diğer yandan milleti ve laikliği savunma iddiasıyla ortaya çıkan dinamikleri bozanları yakından tanıyorsunuz. Türklüğe hakareti serbest hale getiren 301. maddesinin önünü açanlara (Cumhurbaskanligi yolunu actik) sahne olduk. Gerilim ve çatışmadan beslenen bu mihraklar, 6 yıla yakındır ülkemizi uçurumun kenarına kadar (orantisiz katkilarimizla) getirmiştir.”

MHP lideri Bahçeli, son 5,5 yıldan beri iç ve dış borçların arttığını belirterek, “Hükümet sata sata kamu kurumu bırakmadı. Helal kazancın peşindeki vatandaşımız her geçen gün yoksullaşıyor. Türkiye (Koltuk degnegi) kırılmanın eşiğindedir. Esnaf siftahsız kepenk kapatıyor, tarım çöktü, çiftçi zor durumda, sanayici sıkıntıda. İşsizlik büyüyor, çalışan ve üreten eziliyor. En kötüsü de vatandaşımız faizciye ve vurguncuya mecbur bırakılmıştır” diye konuştu.(Bahceli careyi,yoksulluk,yani kominist edebiyatinda buldu,yemezler!!)

“Türklük değerlerine hakaretin önünü açacak 301. madde değişikliğinin önüne geçtiklerini,(Yalana bak,yalana tuh allah senin belani versin! Arabi kim secti) PKK'nın siyasi taleplerini karşılamak ve bölücülüğün önünü açmak için atılmak istenen adımlara da şiddetle karşı çıktıklarını” (Meclisteki PKKli vekillerin elini asla sikmamistir!Hangi serefsiz sikti o zaman?) ifade eden Devlet Bahçeli, “Bugün Türkiye bir ateş çemberinden geçmekte. Aziz milletimizin birliğine kasteden bir zihniyet sürüyor. Bin yıllık kardeşliğimize  tahribat sürüyor. Aziz evlatlarımız vatan için canlarını ( Bahcelide bugün elini yarinda baska bir yerini) vermeye devam etmekte” dedi.

Bahçeli, konuşmasının sonunda, “Gelin bir olalım diri olalım. Türkiye'nin geleceğini hep birlikte inşa edelim” diyerek, topluluktan 3 kez “Ne Mutlu  kürd'üm” diye seslenmelerini istedi.


                Konusuyor iste,yine vermisler eline,(Metni) Torba degilki büzesin.TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı delamet

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 20
Ynt: Bahceli: Türkiye kirilmanin esigine geldi
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2008 »
Alıntı
Bahçeli: Türkiye kırılmanın eşiğine geldi

 İste Şu Yalanci`nin mumuna bakin ( Devlet Bahceli Takma adiyla anilsada  Devlet BAHCİVAN)... :x Türkiye hep senin yuzunden kirilma noktasinda...




 
Alıntı
'cehaletin' adına “istikrar' dediğini” savunan Devlet Bahçeli, “Bir yanda iktidar, diğer yanda da yandaşları ağız birliği ile istikrar demektedir. Şu an ülkemizin istikrar neresinde. Erdemli'de olmayan istikrar ülkemin neresindedir?"
Maşallah, Maşallah !   Sen  (Devlet Bahçıvan) Çok Zor soru  sordun GALİBA !

Alıntı
"MHP'nin, yetim hakkı yiyenlerin yakasını asla ve asla bırakmayacağını, bunun milliyetçi hareket için bir namus ve vicdan borcu"

Nazici Hareket Partisi olan (Mhp ile) vicdan borcu asla olamaz !..

Alıntı
Gelin bir olalım diri olalım. Türkiye'nin geleceğini hep birlikte inşa edelim” diyerek, topluluktan 3 kez “Ne Mutlu  kürd'üm” diye seslenmelerini istedi.


Allahın Olmuş Kürd ile  Laz, vatan bayrak diyen sen sahtekar adam !  Kürtler biz Gerçek  Türklerin düşmanıdır.  Sen dersin Kürdüm diye...

Bu Laflarımın hepsi Sn.Bahçeli'ye.
Türk milleti;

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: Bahceli: Türkiye kirilmanin esigine geldi
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2008 »
 Bahçeli'nin en yakın kankası Ahmet Keko'nun 16 Mayıs 2008 tarihli açıklaması:

" KÜRTLER CHP’YE OY VERMEZ

Bütün ekonomik ve siyasi olumsuzluklara rağmen halk şu anda da sarılabilecek bir parti görmüyor. AK Parti yıpransa da CHP yükselmiyor. İddia ediyorum bölgeye gidin CHP ile MHP arasında tercih yapın dediğiniz zaman, 'bile bile MHP'ye veririm ama CHP'ye vermem' der, çünkü CHP'den sosyal demokrat parti beklentisi var. Onu görmeyince daha fazla öfkeleniyor. CHP'nin tavrını hazmedemiyor. Dava oylarımızı artırdı DTP hakkındaki kapatma davasının ardından oylarımız 22 Temmuz seçimine göre bölgede yüzde 30 artmış durumda. Bölgedeki halkın beklentisinin en önemli ayağını, siyasi beklentiler oluşturuyor. Bölge halkı AK Parti'yi diğer statükocu partilerden farklı görüyordu. DTP misyon partisi. AK Parti, Kürt sorununun barışçı yöntemlerle çözülmesini esas alan mesajlar verdiler. Halk, sığınacak liman gibi gördü. Ancak bu şimdi sarsıldı."


 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=74811&cat=110&dt=2008/05/16

 Bahçeli ve Mhp'si için başka bir şey yazmaya gerek yok. 

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Bahceli: Türkiye kirilmanin esigine geldi
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2008 »
Degerli andam,müsade edersen,bir iki satir daha yazmak isterim.Kürtler isteselerde CHPye oy veremezler,bir iki hafta önce,imrali demirbas köpegi,avukatlari araciligiyla,DTPnin MHPile isbirligi yapmasini emretmisti.Düsünebiliyormusunuz? Türk milliyetcisi gecinen partinin,kimler tarafindan desteklendigini? TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: Bahceli: Türkiye kirilmanin esigine geldi
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2008 »
Degerli andam,müsade edersen,bir iki satir daha yazmak isterim.Kürtler isteselerde CHPye oy veremezler,bir iki hafta önce,imrali demirbas köpegi,avukatlari araciligiyla,DTPnin MHPile isbirligi yapmasini emretmisti.Düsünebiliyormusunuz? Türk milliyetcisi gecinen partinin,kimler tarafindan desteklendigini? TTK

 Andam,

 Ben kendi adıma yazmıştım. Ama şu aşağıya ekleyeceğim son açıklama; bana sözümü geri aldıracak, TÜRK'ün ULU TANRI'sı beni affetsin... Birbirlerine çok yakışıyorlar, gelecek seçimde bunlar koalisyon kurarlar ve Bahçeli'de grup konuşmalarını poşu takarak yaparsa kimse şaşırmasın.
 
 DTP’li Kaplan: Bahçeli diyalogdan yana tavırlı

 Bahçeli’nin 23 Nisan törenlerinde elinden tutup yanına oturttuğu DTP’li Kaplan, “Bahçeli en sert eleştirilerine rağmen, her karşılaştığımızda uzlaşı, diyalogdan yana tavır göstermiştir” dedi.

 NTV-MSNBC VE AJANSLAR
 Güncelleme: 22:38 TSİ 24 Nisan 2008 Perşembe

 ANKARA - DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin partisine gösterdiği yakınlıktan iktidar ve anamuhalefet partilerinin ders çıkarması gerektiğini söyledi.

 Kaplan, gazetecilerin soruları üzerine, 23 Nisan törenlerinde MHP ile partisi arasındaki yakınlık için şunları söyledi:

 “Amacımız bir partiyle değil tüm partilerle diyalog ve uzlaşı içinde Türkiye’nin en önemli sorunlarına çözüm aramaktır. Bu sorunların başında Kürt sorunu gelmektedir. Devletin zirvesinde, iktidar ve muhalefetin farklı, askerin farklı bir konumda olmasıyla ilgili düşen fotoğraflar, Cumhuriyetin, Meclisin kuruluşuna, milletin egemenliğine ve iradesine gölge düşürmüştür. Tepedeki krizler, zirvedeki bu gerginlik, toplumun diğer kesimlerine de yansır. Bugün, her zamankinden çok, birliğe, beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Bunu hayata geçirmekte, 23. Dönem Meclisi tarihi sorumlulukla karşı karşıyadır. Kimki bunu kan davasına dönüştürür ve inada devam ederse, sadece Türkiye değil kendileri de kaybetmiş olur.”

Kaplan, Bahçeli’nin tavrı için de “Grup toplantılarında en sert eleştirmesine rağmen, Mecliste her karşılaştığımızda uzlaşı, diyalogdan yana tavır göstermiştir. Bundan anamuhalefet ve iktidar partileri de ders çıkarmalıdır” dedi.


http://www.ntvmsnbc.com/news/444030.asp
 
 
 El ele, diz dize, Allah muhabbetiniz arttırsın...

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Bahceli: Türkiye kirilmanin esigine geldi
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2008 »
Ihanet batakligina saplanmisligin resmi gibi.Bu fotograf´da,milletmiz´in gözü´nü acmiyorsa,tükenmisiz demektir,yaziklar olsun"!TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Ynt: Bahceli: Türkiye kirilmanin esigine geldi
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2008 »
Kandaşlarım Türk siyaseti kalmadı ki...Siyaset var ama adı var içi farklı.Siyaset yalan, dolan olmadı mı?Belki bana kızabilirsiniz ama ben de Milliyetçi Hareket Partisini destekleyenlerdendim.Fakat liderlik özelliklerine sahip olmayan insanları başa getiripte millyetçiliği rezil ettikleri için çok kızgınım.dtp ile olan her tavırları beni rahatsız ediyor.Yakışmadı hiç biri...
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!