Gönderen Konu: En Buyuk Tehlike Hala Komunizmdir  (Okunma sayısı 2978 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı altinorda

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 23
En Buyuk Tehlike Hala Komunizmdir
« : 02 Şubat 2008 »
Esenlikler irkdaslarim.Burada guncel olarak hem Turkiyenin hem de Turk Dunyasinin en buyuk dusmaninin hala Komunizm oldugunun uzerinde israrla durmak istiyorum.Komunizm maalesef ki bitmedi.Bu illet ve menfur akim gunumuzde Alevilik sorunu;ve Kurtlerin varligi hususunda hala devam ediyor.Bunun yaninda Turkiye de yasal bir kisve altinda Cincilik;Rusculuk yapan bir Ulusal Sol akimi var di ki bunlarin hala varliklari devam ediyor.Gunumuzde Siyasal Islam denilen bir baska dusman akim cok tartisildigi icin komunistler bundan istifade ederek hem cumhuriyet degerlerinin hem de Turklugun icine sizdilar.Halbuki biz Turkculer icin Siyasal Islam kadar komunizm de bir dusmandir.Ulkemizde CIA ajanlariyla birlikte Rus ve Cin ajanlari da cirit atmaktadir.30 milyon Uygur irkdasimiz hala Mao ifritinin rejimine karsi bagimsizlik davalarini yurutmektedir.Ozellikle Alevilik;Kurt nufusunun techir edilmesi ve Gok Bayragin bagimsizlik kazanmasi gibi sorunlar cercevesinde bu komunizmin kokunu kurutmaliyiz.Cunku komunizm yeni bir bicime burundu.Halklarin kardesligi gitti yerine devsirmecilik tehlikesi geldi.Dolayisiyla komunizmin bir parcasi olarak Ulusal Solcu denen akimi da yok etmeliyiz.Irkimizin bekasi icin bunlari yapmamiz sarttir.

TANRI TURKU KORUSUN.
NE MUTLU TURK YARATILANA.NE MUTLU TURK YARATILANA.
KEREM ASLIYA FERHAD SIRINE KURBANSA
BEN DE TURKLUGUME KURBANIM.
TURKLUGUME KURBAN OLMAK ICIN DOGMUSUM
INANMAK ICIN DOGMUSUM
IRKIMIN EN USTUN IRK OLDUGUNA

TURK TURKTEN BASKASINI TANIMAZ.
TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU OLMAZ.
NE MUTLU TURK YARATILANA.
NE MUTLU TURK YARATILANA.

Çevrimdışı NTürk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 158
Ynt: En Buyuk Tehlike Hala Komunizmdir
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2008 »
Alevilik konusundaki fikirinizin özel bir sebebi var mıdır acaba?
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: En Buyuk Tehlike Hala Komunizmdir
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2008 »
 Komünizmin kalesi Sovyetler Birliği yıkılalı 17 yıl olmuş. Diğer Aşırı komunist ülkelerde serbest piyasa ekonomisine geçip, kapitalist düzende yerlerini alıyorlar(Çin vd.)

 Türkiye'deki tek komünist parti ve onun değişik fraksiyonlarının aldığı oy toplamları da %1'i bile bulmuyor. Kısacası Türkçülüğün önünde bugün komünizm ya da başka aşırı sol,marjinal sosyalist fikirler kesinlikle engel olamazlar.

 Elbetteki Komünizm bize düşman bir ideolojidir. Lakin şu an en büyük tehlike bir avuç marjinal komünistten ziyade, Amerika, A.B ülkeleri ve İsrail ile bunların uşağı olan siyasal islamcı, yobaz şeriatçı güruhtur. BAŞBUĞ ATATÜRK'e ve Laik Cumhuriyete düşman olan bir zihniyet iktidardadır. Her yere kollarını  uzatmakta ülkemizi Suudi Arabistan'a çevirmek istemektedir, Türk Milleti'ni de özünden koparıp Araplaştırmak peşindedir. Ve de bunların kuyruğuna takılan sahte bir milliyetçi parti de Türkçülüğün karşısına dikilmiştir.

 Şimdi bir avuç komünist mi tehdit? Yoksa İktidarı elinde tutup, ülkemizi yabancılara peşkeş çekenler ve onlara yardakçılık eden sahte milliyetçiler mi?. Hedef saptırmaya lüzum yok. Türk ve Türkçülük düşmanı her akımın karşısındayız, olmayada devam edeceğiz

 Altınordu ! Alevilerin çoğunluğu Öz Türk evlatlarıdır. Biz Türkçüler mezhep ayrımı yapıp Türkleri bölen kişileri burada istemeyiz.  Otağımız Türkçü ve Laik bir çizgidedir.  Ayrıca aramızda Alevi kökenli Türkçü kandaşlarımızda bulunuyor. Senin sakat mantığına göre onları da tehcir edelim. Bir daha böyle saçma sapan, iletiler ekleme !.

 Alevi Türklere düşmanlık eden, Türk Milletini inanacından dolayı bölmeye çalışan, BAŞBUĞ ATATÜRK'ün LAİKLİK buyruğunu çiğneyen yobazlara burada yer yok. Bilesin !
 
 KONU KİLİTLENMİŞTİR.