Gönderen Konu: Komünistler ve çelişkileri  (Okunma sayısı 2984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Komünistler ve çelişkileri
« : 23 Mayıs 2011 »
    * * Askeri İhtilal'e ''kanlı'' olduğu için lanet ederler; yoldaşlarının yaptığı ''bol kanlı'' ihtilallerden hiç bahsetmezler.

    * * Güçlünün karşısında zayıfı savunurlar; felsefesini benimsedikleri Karl Marx ise güçlünün zayıfı ezmesinin bir doğa kanunu ve değişmez olduğunu savunur.

    * * Teröre karşıdırlar; ''Yoldaş Deniz'' terör kamplarında eğitim görmüştür. Teröre kurban verilen vatan evlatları için de ''Şehitler Ölmez!'' demeyi çok görürler (ya da istemezler).

    * * Ülkenin bağımsızlığını savunurlar; gösteri ve protestolarda ise ülkenin bayrağını taşımazlar. Ülkeye ait kurumları taşlayarak bağımsızlık kazanacaklarını düşünürler.

    * * Irkçılıktan nefret ederler; ''yoldaş Çin'' 1940 yılında 40 milyon olan Doğu Türkistan nüfusunu 20 milyona indirmiş ve günümüzde de Uygur Türkleri'ni asimilasyon faaliyetlerini devam ettirmektedir.

    * * Atatürkçüdürler; ''Milliyetçilik'' ilkesini reddederler. Atatürk'ün sözünü ''Ne mutlu insanım diyene!'' şeklinde değiştirerek tepkilerini gösterirler. Prostesto ve gösterilerinde ise arkasına sığındıkları Atatürk yerine ''Che'', ''Lenin'' resimleri taşırlar.

 

    * * Özgürlükçüdürler; ''Yoldaş Lenin'' din adamlarını idam ettirmiştir, kendisine karşı söz söyleyenler hep öldürülmüştür, Stalin binlerce ilim adamını, sanatçıyı katlettirmiştir.

    * * Halkçıdırlar; savundukları rejimde ise devlet, halkın mallarına el koyar.
    * * İnsancıldırlar; ''Yoldaş Stalin'' 40 Milyon (yanlış okumadınız) insanı katletmiştir.
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı ayça

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 11
Ynt: Komünistler ve çelişkileri
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2011 »
çok beğendim ben bu yazıyı elinize sağlık.güzel bi tasnif