Gönderen Konu: PSİKOLOJİK HAREKÂT VAR..!! ( AŞK VE CEZÂ İSİMLİ DİZİYİ ŞİDDETLE KINIYORUM..!!!)  (Okunma sayısı 5524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı avar-hun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Hemen hemen hiç bir diziyi düzenli izlemediğim halde dizilere ara sıra, özellikle netten fragmanlarını şöyle bir izler,  bakalım ne inciler döküyorlar bir bakarım. Mercek altına aldığım dizilerden biriside konu başlığında yazdığım bu ucube aptalca dizi "Aşk ve Cezâ". Dayanabilirseniz denemesine bir izleyin bu diziyi.   Kafasını çalıştıranlar 2 ismin ön plana çıktığını görecektir. Birincisi dizideki takma ismiyle Savaş Baldar isimli Vanlı bir kürt aşiret reisi. İkincisi ise BORA NOYAN isminde ki reklamcı bir şahıs ki, işte şimdi burada sıkı durun. BORA NOYAN ismi altında bilinç altına işledikleri bu kişi, bu Dünyada ne kadar ahlaksızlık varsa BORA NOYAN ismindeki kişi bu dizide onu sergiliyor. Sahtekârlık Bora Noyan da, aldatma Bora Noyan da, puştluk yine Bora Noyan da. Peki BORA NOYAN ismi kimlerde bulunur, kim koyar çocuklarına bu ismi : TÜRKLER..!!!. Bahadır, Er kişi ismidir BORA NOYAN.  Dizideki Savaş Baldar isimli kürt ise, zengin , akıllı, vicdan sahibi, yiğit bir kişi....PEHH...Ulan siz bu martaval hikayeleri  beyni boktan , ruhu, namusu satılmış eniklere anlatın. Türkçüler'e sökmez bunlar. Sizin ruhunuzu biliriz biz. Bu ve bunun gibi olan dizilerin senaristlerine sesleniyorum : ENSENİZDE BOZA PİŞİRECEĞİMİZ GÜNLER ÇOKTA UZAK DEĞİL. BEKLEYİN BİZİ. ŞİMDİLİK BİRAZ EĞLENİN BAKALIM. SONRA NASIL KAN KUSTURACAĞIZ SİZE...
Anlamayız hayatı felsefeyle ilimle. Hayat çelik ellerle atılan zar olmalı. Rahat yatakta ölmek acep olmaz mı çile? Kanlı sınır boyları bize mezar olmalı.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Avar Hun kandaşım,

 Yıllardan beridir Türklüğe yönelik adice saldırılar sürmektedir. Televizyonlar da, Basında;  Türklüğü aşağılamak, Türk Milleti'ni benliğinden uzaklaştırarak soyu sopu belirsiz, tarihi kültürü olmayan sürülere özendirmek için düşmanlarımız var güçleriyle çalışmaktadırlar. Bunlar sizinde belirttiğiniz gibi Psikolojik Harbin safhalarıdır. Hala devam eden bu süreçte kısmen de başarılı olabilmişlerdir.

 Ancak bu bizim kesinlikle mücadeleden vazgeçeceğimiz manasına gelmemiştir ve de gelmeyecektir. Türklüğün korunması için ne gerekiyorsa yapılacaktır. 3 Mayıs'ta Türkçülerin birlik beraberlik içinde hareketleri sağlanmıştır, yıllardır Aziz Milletimizin beklediği bu an daha da kitleselleşerek büyüyecektir. Bunu hep birlikte çalışarak biz Türkçüler başaracağız. BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK, YOLBAŞÇIMIZ ATSIZ ATA ve AZİZ ŞEHİTLERİMİZ'in ruhlarının; bu kutlu mücadelemizde bizlerle birlikte olduklarına canı gönülden inanıyorum.

 TTK

 

 

 

 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2155
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Bu söylenen durum yıllardan beri, hemde aralıksız olarak, yapılagelmektedir.
Hatta TRT de yer alan dizilerde bile bu tür olumsuzluklara rastlanmaktadır.
Nerde bir mafya özentisi, çek-senet tahsilatçısı, onun bunun önünü çeviren, kadına-kıza sarkıntılık eden şehir magandası tipi varsa adı ya Kürşat'tır, ya Kül Tiğin'dir, ya Alper'dir, ya Alparslan'dır..vb.
Maalesef sanatsal alanda solun ciddi bir yeri var.
Yapımcısından yönetmenine, oyuncusundan senaristine kadar hemen hemen her alanda eski marksist artıklarına rastlamak mümkündür.
Atı alan Üsküdarı geçermiş. Bazı dizilerde alenen milliyetçiler kanunsuz ve hatta katil gibi lanse edilirken tescilli şehir eşkiyaları birer masum ve romantik halk kahramanları gibi gösterildi.
En etkili ve kalıcı fikir enjekte vasıtası olan görsel sanatlarda milli duyarlılık sahibi kişiler yok denecek kadar azdır.

Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana...

Saygılarımla.

Çağrıbey

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Bu diziler AKP iktidara geldikten sonra çıkmaya başlkadı. 8 yıl önce böyle birşey yoktu...
Ben de pek fazla dizi izlemiyorum; fakat ailem izliyor. Ben de salonda ailemle birlikte oturduğum vakit onların izledikleri dizilere kısa süreli bir göz atmış bulunuyorm. Bu tür haince ve kahpece diziler hemen hemen bütün televizyon kanallarında var. Sayıları azımsanmayacak kadar çok malesef! Bu kahpe diziler genellikle ahlaksızlık, batı özentiliği, Türk'ün öz değerlerine saldırma gibi bir takım konuları işliyorlar. Örnek verecek olursak, "Türk Malı" denen, güzel Türkçemizin içine sıçan dizi. Sonra Aşk-ı Memnu denen, Türk gençlerini ahlaksızlığa ve zevk düşkünlüğüne özendiren vs... Bu tarz diziler çok. Bence bunlardan daha önemlisi ve tehlikelisi, Güney Doğu'yu anlatan dizilerdir. Şalvarlı ve pos bıyıklı adamlar, keroca konuşmalar vs. Bu tarz kıro adamları genellikle yiğit, mert, ahlaklı, namuslu gibi gösteriyorlar.

Aslında yazacak çok şey varda, kahroluyorum işte!

Ne diyelim, Tanrı sonumuzu hayır etsin.
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2286
Görsel sanatlar (filim, video, müzik klibi, reklam, tanıtım gösterileri) kullanılarak izleyicinin bilinç altına gizli mesaj yerleştirme uygulamaları sıklıkla başvurulan bir yöntemdir.
İnsan gözü bir saniyelik zaman diliminde ancak yirmi dört kareyi algılayabilmektedir. Bu yirmi dört kare önce göz tarfından algılanmakta ve daha sonra da beyine iletilmektedir. Göz bir bakıma bu yirmi dört kareyi ilk şekillendirmeye tabii tutatarak bir nevi filitreleme vazifesi görmektedir.
İnsan algısının bu özelleğini farkeden reklamcılar bir saniyeye 24+1=yirmi beş kare koyarak bu eklenen son kareyle tanıtımını yapmak istedikleri ürünü gözün filitresinden geçmeden direkt beyine göndermeyi keşfetmişller ve bu uygulamlarıyla da amaçlarına ulaşmışlardır.
Kişi herhangi normal bir izleği izlerken araya sıkıştırılan ve 25. kare adı verilen "bilinç altını kodlama" tekniğiyle hiç farkında olmadan 25. karede verilen her neyse onunla ilgili, kendisinin bile mana veremediği, bir sempati veya istek olduğunu hissetmeye başlamaktadır.
Bu teknik profesyonel manada coca cola reklamında kullanılmış ve reklam filmini yapanlar 25. kareye "coca cola iç" şeklinde bir mesaj yerleştirerek izleyenleri doğrudan bilinçaltı dürtüsüyle  coca cola içmeye sevketmeyi başarmışlardır.
Aynı teknik siyasi, ideolojik, askeri, ticari, pornoğrafik vb. olmak üzere hemen her alanda kullanılmış ve hepsinde de umulan sonuç elde edilmiştir.
Son yıllarda başlayan marksist tandanslı ve kürt sempatisi oluşturmaya yönelik filim ve dizi furyasında da bahsi geçen 25. kare tekniği kullanılarak insanlarımızın bilinç altlarında kürt ve marksist sempatiler oluşturulmasında oldukça başarılı olunmuştur.
Daha önceleri gerçek hayatın verileriyle olay ve kişileri daha objektif bir biçimde değerlendiren bir çok kişi, izlediği filim ve dizilerden sonra önceki değerlendirmelerinden belirgin kaymalar yaparak, önceleri olumsuz baktığı kişi veya olaylara daha sempatik, en azından, toleranslı yaklaşmaya başlamışlardır.
Yani 25. kare etkisini göstermiş ve insanlar farkında bile olmadan bilinç altlarından kontrol edilerek düşünceleri yeni baştan dizayn edilmeye başlanmıştır.
Bu uygulama bir bakıma kalıcı hipnoz olarak da adlandırılabilir.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Kandaşlar parapsikolojide bunlara telkin denir .Telkin iki çeşittir .
Açıktan yapılan (propaganda)
-görsel
-işitsel
-metinsel
-sembolizm

Gizli telkin
-işitsel
-görsel   
-metinsel
-sembolizm

Bunların en tehlikelileri gizli telkindir.
Gizli telkin bir bilgisayara gönderilen virüs gibidir.Bilgisayarda olduğu gibi virüs tarayıcıdan bir şekilde kurtulur genelliklede gizlenerek .Gizli telkinde aktarılmak istenen bilgi kişiyi ikna etmeye gerek kalmadan aktarılır.Kişinin üst benliğinde bulunan doğru yanlış ayrımı yapan beynimizdeki merkeze truva atı gönderilir yani onun bu bilgiyi test etmesine izin verilmez diyerek otonom beyin bölümü dediğimiz istemsiz çalışan bölgeye sızdırılır bilgi ve oradanda  bilinç altı na.Yöntemi fiziksel işkence kullanılarak yapılan mankurtlaştırmaya çok benzer.Fakat gizli telkinde beynin itaatı için susuz bırakma ile beynin zayıflatılması yani bir nevi hardiskin yanması gibi bir işlem yerine beynini bilgiyi düşünmeden etüd etmeden alıp onaylaması tekniği kullanılır.Mankurt yapma yönteminden farkı budur ama sonuç aynıdır hatda daha tehlikelidir.Hareketli görüntü,resim,sembol,metin,ses dalgaları kullanılarak yapılır.İşitsel olanlar en tehlikelileridir.Çünki ses radyo dalgalalrı gibidir.şu an dünyada çok yoğun şekilde uygulanan bu yöntemler nedeniyle özellikle ülkemizde uygulanmaktalar ;

Türklük şuuru kaybı-Milli bilinç kaybı -Dini değer yargılarında saçmalama-Fikir ayrılıkları oluşturma-Hissizleştirme-İnsani tepkilerin azaltılması-Düşünsel anlamda çöküş-Kavrama eksikliği-Zeka geriliği-Kompozit şekilde düşünce yığınlarını kavrayamama -Kavrayamadığını balık beyinli hareket tarzıyla öteleme-Suç işlemeye meyil-daha bir çok amaç için kullanılmaktalar ve bütün topulm hedef alınmaktadır.özelliklede itaat ve tepkisizlik telkini verilmekte .Bu eski çağlardada karanlığa hizmet eden majik topluluklarca bilinen stateji şu anda çağımızda modern teknoloji ile birleştirilerek daha etkin ve daha tehlikeli hale getirildi.çeşitli şekillerde düşünsel komutlar frekansa dönüştürülüp hedefe aktarılmaktadır .Zihin kontrol başlığı altında araştırmalar yapıp bu konularda bilgileniniz ve bilgilendiriniz. Bu telkinler fiziksel etkilerde gösterebilmektedir .Bu fiziksel etkiler gerek yapılan telkinlerin yanlışlıkla yol açtığı fiziki hastalıklar gereksede bilinçli olarak fiziksel hastalık yaratmak şeklinde oluşmaktadır.İlk bakışda bir telkinin ve düşünce bloğunun insanda manevi dezenfermasyon yapabileceğini fakat fiziksel dezenformasyonu yapmasının mümkün olamıyacağını düşünebilirsiniz.Ama maalesef öyle değil.Beyninizin uygun bölümüne uygun komutlar gönderilebilirse felç olmanız kör olmanız sağır olmanız o kadar basittirki .insan vüudu bir pc tarafından yönetilen etden bir makinadır .Ruha gelince o ise pc deki elektirik akımına benzer pc de akım varsa çalışır yoksa çalışmaz  ama biri hard diskinize ve işlemcinize sızmayı başarmışsa doğru yazılımlar atarak pc nizi komut edebilir sizin üzerinizdede insiyatif sahibi olabilir hatda pc nizi kısa devre bile yapabilir.Tıpkı bu şekildedir.Kısaca ülkemizde bulunan son günlerde sıkça artan bir takım bedensel rahatsızlıklar örneğin nedeni açıklanamayan doktorları dahi düşünüdüren sağlıklı kimselerin bir anda kalp krizi geçirmesi ,beslenmeye bağlanan şeker hastalığın da artış gibi .Evet sorumlu şeker hastalığında beslenme ve obozitedir peki bu kadar şeker ve karbonhidrat  tüketme isteminin ardında ya beyine girilmiş bir komut yatmaktaysa elbetde ihtimal dahilindedir.herşey bir yana en çok düşünsel ve psikolojik harekat şeklinde yürütülmektedir.Açıktan bir şekilde dizilerle gizli şekildede ses ve ek kare yöntemi ile devam etmektedir.Açığın bilinci korumak elbetdeki şuurlu olmakla mümkündür .Gizli olana gelince bu da sağlam bir irade ve sağlam bir ruh gücüne bağlıdır.
Not :İnternetde yayınlanan Hayatım değişti com gibi işitsel ve görsel telkini daha iyi bir hayat için yapıldığını savunan ve neşreden yerlerden de uzak durun ve uzak tutun çevrenizi.İçinde neler barındırdığını bilseniz ve yakın zamanda dünyada neler olacağını bilseydiniz kandaşlarım emin olun gözünüze uyku girmezdi .Ben biliyorum fakat Tanrı bana dayanç verdi .Daha çok anlatmak isterdim bu ve bunun gibi bir çok şeyi ve olacakları ama burdan bunu yapmam aptallık olur.
Ben bir Türküm ve Türkler asla aptal olmazlar esen bolun ...
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !