Gönderen Konu: Abant Platformu kimin vesayetinde?  (Okunma sayısı 2789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Abant Platformu kimin vesayetinde?
« : 24 Eylül 2011 »
"Vesayet ve Demokrasi" başlıklı bu yılki Abant Platformu oturumları ve oturumlarda ortaya konan görüşler, Platform'un kimin "vesayeti" altında olduğu açıkça gösterdi.
Türkiye'de başta siyaset olmak üzere tüm toplumsal yaşamın vesayet altında olduğunu ileri süren konuşmaların yapıldığı bu yılki Abant Platformu oturumlarında, hem siyasal hem de toplumsal yaşamda cemaat vesayetinin giderek arttığı ortaya çıktı. Fethullah Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından gerçekleştirilen Abant Platformu toplantıları, cemaatin önünü açan uygulamaları ve emperyalizmin tahakkümünü artırmaya dönük politikaları ile AKP hükümetine gönüllü danışmanlık faaliyetine dönüşürken, siyasetten, toplumsal yaşama, akademik hayattan kültüre yeni vesayet arayışlarının da adresi oluyor.
Bu yıl yirmincisi düzenlenen Abant Platformunda demokrasi ve vesayet bu kez açıktan tartışıldı. "Vesayetçiliğin Taşıyıcı Alt Aktörleri", "Vesayet ve Dış Güvenlik", "Vesayet ve Yargı", "Gündelik Hayatta siyasal ve Toplumsal Sorunlar Karşısında Vesayet" konulu oturumlar ilginç değerlendirmelere sahne oldu.

Bunlar cumhuriyetin kuruluş,felsefesine vesayet derler.Fakat kendileri amerikan güdümünde olmaktan gocunmazlar.
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2287
Ynt: Abant Platformu kimin vesayetinde?
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2011 »
Sayın SON ÇERİ kardeşimiz, öncelikle tekrardan hoşgeldiniz, esenlikler getirdiniz.
Sizi yeniden aramızda görmekten mutluyuz.
Açtığınız konu Türk Milleti, Türk Devleti ve Cumhuriyetimizin geleceği açısından birinci derecede öneme sahip olup Türklüğe karşı yürütülen en sinsi ve sistematik yıkıcı faaliyetlerin yapıldığı şer organizasyonudur.
Konuyla ilgili olarak Otağımızda aşağıdaki ilişimlerde de önemli bilgiler yer almaktadır. Bu vesileyle sizin sayenizde konu da güncellenmiş oldu. Katkılarınız için sağolun.

TTK.

Konuyla ilgili ilşimler:

MİSYONERLİK: HAÇLI BATI'NIN, TÜRKLÜĞE KARŞI, BİN YILLIK SİLAHI!!!

Siyasal İslamcılığın Beslendiği Kaynaklar!

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!