Gönderen Konu: SHİNDLERİN DEĞİL, FETTOŞ’UN LİSTESİ ( BİR TESPİT)  (Okunma sayısı 2863 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
      PENSİLVANYA sakini, kukla FETTOŞ’un şürekası bir şeyin farkındadır. ABD ve İSRAİL lobisi, komuta-kontrolden çıkmış ve serseri mayın haline gelmiş RTE’den memnun değildir. Çünkü RTE olduğu müddetçe Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesinin kararlarına yeterince etkili olamamaktadır.

      Kısaca, ABD “Ucuz Kan”ı kullanmaktan gün geçtikçe uzaklaşmaktadır.
     
      EKÜRİLER yani ERDOĞAN-BAYKAL ve BAHÇELİ’yi yeterince kullanmak konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaktadır.

      Bu nedenle RTE defterden silinmiştir. Yerine iki kişi düşünülmektedir. BİNDAVİD yani DAVUTOĞLU ile halası Şule Yüksel ŞENLER olan Ali BABACAN düşünülmektedir. Ali BABACAN’ın uzun süredir sesi çıkmadığına göre, suya indirmeden önce bakıma alındığından söz etmek mümkün olabilir.

       Her ikisinin de ortak özelliği Kırım Bölgesi Karaimlerinden gelmeleridir. Yani kök olarak Yahudilikleri söz konusudur.

       RTE’den şikayetin pik noktası ise Türkiye’deki % 90’lara kadar tırmanan Anti-Amerikancılık ile Anti-Semitizm’dir. Bu eğilim, RTE ne yaparsa yapsın azalmamakta, tırmanmaktadır.

        Türkiye’yi tarikatlar ile kontrol altında tutmayı planlayan ve sürekli olarak “Cami Cemaati” ile ilgilenen emperyalist güçler bir şeyin farkındadırlar. Tarikatlar kontrolden çıkmaktadır ve radikalleşmektedirler.

        Çünkü İran İslam Cumhuriyeti’nin elindeki USD kalıpları kullanıla kullanıla şişmişlerdir. Dubai sermayesine katkı amacı ile T.C.Merkez Bankası tarafından da 100.000.000 USD basmak için kullanılan bu kalıplarla ABD Merkez Bankası’nın başa çıkması mümkün değildir.

         FBI başkanı’nın Türkiye’yi ziyaretine akıl sır erdiremeyenlere bu konuyu bir kez daha hatırlatmak isterim. Malum, FBI Başkanı’nın Türkiye ziyaretinden sonra Dubai Memorandum ilan edivermişti. Bu arada bu günlerde,Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne 55 milyar USD kredi açmaya hazırlanan İranlı para babasının trafiğinin medyamıza konu olmaması da dikkat çekici. Ki Ankara’da hemen herkes, hemen her bürokrat bu İranlı ile sık sık burun buruna gelmektedirler.

         Bu bağlamda son olarak FETTOŞ ekibi PENSİLVANYA’da bir liste hazırlamışlar bile, Türk Silahlı Kuvvetleri ve kurucu güç ile barışmak adına satacakları, deşifre edecekleri müridlerinin listesi yakında ortaya saçılacaktır.

         Listede general ve amirallerden tutun, yüksek yargıda ve üst düzey üniformalı-üniformasız bürokraside yer alan pek çok FETTOŞÇU’nun isimleri yer almaktadır.

         Bu listenin varlığı şimdiden FETTOŞ şürekasının amiral gemisi ZAMAN’ı karıştırmaya yetmiştir. Bu listenin adı, şimdiden SHİNDLER’in listesinin aksi olarak FETTOŞ’un Listesi olarak anılmaya başladı bile.

(Zeynep A. Aydınlıoğlu'ndan Alıntıdır.)


TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.