Gönderen Konu: FIFA IT (ürt) futbol takımını resmen tanıdı  (Okunma sayısı 2528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
FIFA Kürt futbol takımını resmen tanıdı

Ferit ASLAN / DİYARBAKIR, (DHA)
FIFA Kürt futbol takımını resmen tanıdı ULUSLARARASI Futbol Federasyonları Birliği’nin (FİFA) Irak Bölgesel Kürt Yönetiminin ulusal futbol takımını resmi olarak kabul ettiği ileri sürüldü. Kürt Futbol Federasyonu Sekreteri Selam Hüseyin, FİFA’nın kendilerini resmi olarak kabul ettiğini ve Mayıs ayında Filistin’de yapılacak olan uluslararası futbol şampiyonasına katılacaklarını söyledi.


http://haber.gazetevatan.com/fifa-kurt-futbol-takimini-resmen-tanidi/443310/5/Spor#
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: FIFA IT (ürt) futbol takımını resmen tanıdı
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2012 »
FIFA, Kürdistan’ı resmen tanıdı
Irak’ın kuzeyinde temelleri atılan Kürt devletinin uluslararası tanınmada ilk adımı atıldı. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) Irak Bölgesel Kürt Yönetiminin ulusal futbol takımını resmi olarak kabul ettiği bildirildi. FIFA’nın bölgesel Kürt yönetiminin ulusal futbol takımını resmi olarak kabul ederek, Mayıs ayında Filistin’de yapılacak olan uluslararası şampiyonaya katılmasına izin verdiği belirtiliyor. Irak’ın Erbil kenti merkezli yayın yapan Aknews Haber Ajansı da bunun bağımsız Kürdistan için bir adım oluşturacağını yazdı.


            Rezalet diz boyu . Insanin ,daha dogrusu Türk´ün okuduklarina inanasi gelmiyor . Bu nedir yahu ? Adamin birinin dedigi gibi kagittan kaplanmiyiz ? Anlasilir gibi degil ! 75 Milyonluk bir devlet ,atacak tek bir mermisi olmasa bile ,bu kadar acziyet icinde olabilirmi ? Bu sorulari uzatmak mümkün . Adamin biri cikiyor, adi Hilmi Özkök ,yanina birde Aytac yalman isminde bir yalanci sahit tedarik edip ,en müskül durumda mucizler yaratmis ,yenilmez armadalara diz cöktürmüs Türk ordusunu tasfiye edip ,gününü gün ederken,namuslu serefli komutanlarimiz ,Malta adasinin ,Silivri versiyonunda kahrolarak cile dolduruyorlar . Nerde bu futbol takimlari icin stadyumlari dolduran on binler ? Ayiptir yahu ,insanda Türklüklerinden vaz gectik biraz hasiyet olur ! Yok olacaksakda vurusa vurusa serefimizle ölelim . Hani nerde o "hangi cilgin bana zincir vuracakmis sasarim " Sözümüz ? Zincirden vaz gectik ,tasma takiyorlar tasma ey millet . Siz hala ne is yaparsiniz ? Varmi öyle otuz senelik bir terörden yilipta teslim olmak ? Utanmiyormusunuz ? Türkceden vaz gectik ,sizin teslim oldugunuz lisandan söyliyelim Allahtandami korkunuz yok ? Vatanini savunamiyan namusunu savunabilirmi ? Biz namussuz bir milletmiyiz ? Degilsek niye bu zillete karsi cikip,yüz binlerce milyonlarca sokaklara dökülmüyoruz ? KImden korkuyoruz ? Bu topraklar bizim degilmi ? Hicbirsey yapamiyorsak UEFA dan cekilip ,Kuzey iraka ambargodami uygulayamiyoruz ? Irakin kuzeyinde köpekistan kurulursa Türkiyenin dogusunun bizden koparilacagini göremiyecek kadar körmü olduk ? Yaziklar olsun bize !
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.