Gönderen Konu: "Redhack" İçişleri Bakanlığı internet sitesini hackledi  (Okunma sayısı 3585 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339


Alıntı

İçişleri Bakanlığı'nın http://dosya.icisleri.gov.tr/dosyalar/ adresini kırarak kendi mesajını yerleştiren sosyalist hacker grubu Redhack'in açıklamasının hedefinde, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin yer alıyor. Kızıl hackerlar siteye koydukları, "İmamın yeşil ordusuna karşı kızıl direniş' başlıklı metinde, Erzurum'da beş TEDAŞ işçisinin yaşamını yitirdiği gölette yaptığı incelemenin ardından Mustafa Boğaçayır adlı vatandaşın, "Sayın Bakanm geldiğine çok sevindim" demesi üstüne, "Hadi bir takla at ya da oyna" sözlerine gönderme yaparak, "Oynama sırası sende İdris! Eğer yatlara, katlar bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın.. Hadi oyna, iki takla at inanalım.
Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmazsın umarız. İçişleri Bakanlığı 'dosya sistemi'ndeki tüm belge ve dosyaları yedekledik. Sen suçsuz insanlari RedHack diye almaya devam edersen yayınlarız! Bakalım sen mi oynayacaksın halk mı? Göreceğiz" diyor.

Haklarında yürütülen soruşturmayı da değerlendiren Redhack grubunun yayınladığı mesajda, "Polisinden de, özel savcısından da, Interpol'ün'den, MİT''ine CIA'sına kadar sinmiyoruz, korkmuyoruz!" ifadelerine yer veriliyor.

Not: Alıntıdır.

Komünistler boş durmuyor. Tabii belirtmek gerekir ki, medya destekleri var arkalarında; solcu ve aydın'ın medyası; böyle haberler gelince bayram ediyorlar resmen. Haberi duyurup, grubu över nitelikte haberler yapıyorlar. Bunlar yakalansa, tıpkı Hrant veya Pınar Selek mevzusundaki gibi, medya destekler ve kurtulurlar.

Türkçü, Turancı bir hacker grubu olsa... Linç eder aynı medya.

Evet, idris'ten hamle bekliyoruz... Buyursun...
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Evet, idris'ten hamle bekliyoruz... Buyursun...


Agasından feyz aldı ise.... :evil: :-D :evil: :-D :evil: yapar hamle. :evil:
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Türk hackerlarda genel olarak şudur ki; gov.tr vatan toğrağıdır saldırılamaz varsa açığı bildirilir sadece. Tabii ki bunlarlardan bnu beklemiyoruz. Sadece sunucu ya da site yöneticileri güvenlik konusunda dikkatli davranmaları gerek. Klasik şifreler vardır, 123456 1234 123 12344321 ya da qwerty asdf zxcv v.s ne yazık ki site yöneticileri şifreleri kolay tahmin edilebilecek şekilde yapıyorlar.

Redhack
yeni bir mevzu değil. Daha önce de çok defa saldırıları olmuştur. Ancak şimdi Anonymous gibi davranarak daha çok kitleye hitap eder duruma geldi.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !