Dünyanin neresinde emperyal kan icici gecmisi olan devlet varsa ,bu serefsize devletlerinin en yüksek madalyasini takiyorlar . Ingiltereyi anliyoruz ! Nede olsa ingilizler exeter üniversitesinde yetistirdiler bu haini. Cikarlarinin bekciligini yaptigi icin bir dereceye kadar sahip köpek iliskisi olarak verdikleri sövalye bilmem neremin madalyasini anliyabiliriz ! Ya bu hollanda nereden cikti ? Yahu adamlarin wilders diye bir vekilleri var,yatip kalkip Türkiyeye küfür ediyor . Popomun kiralicesinin Wildersin söyldiklerinden haberi yokmu ? Bir yandan Wildersi Türkiyeye hakaret ettirip ,diger yandan bu köpege tasma yerine madalya tak. Nasil oluyor bu is ? Bu adam zaten ruh hastasi sefilin teki . Kimin temsil ediyorda buna tasma ,pardon madalya takiyorsunuz ? Yukarida verdigim baglantida herkes bu soruyu soruyor . Bende soruyorum . Benim siyasi bagim olmadigi icin , parlamenterler gibi nazik olmam gerekmez . Mesela bu köpegi Almanya adam yerine koymuyor . Bunu bildigi halde yüzsüzlük yapip buraya ziyarete geldi . Almanlar buna konusacagi kürsüde asilsiz bomba ihbari yaparak konusmasini engellediler ,itiraz edince baska bir yerde konusmasina müsade ettiler. Hic utanmadi serefsiz iyimi ? Yapilan hakareti asagilamayi bir güzel yedi yuttu , yetmemis gibi konusmami yaptim diyerek kahramanlikta tasladi. Almanlar birde Recep Tayyip bilmem anasinin neresinden dogan erdogana vermeyi düsündükleri yilin adami ödülünü iptal ettiler . Bu iki devlet adami kiligindaki Ingiltere ABD israil usagini almanya niye itin kicina sokup cikarirken ,digerleri madalya takiyor ? Varmi bu hususta bilgisi olan ?