Gönderen Konu: Yolcu otobüsüne molotoflu saldırı  (Okunma sayısı 2461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Yolcu otobüsüne molotoflu saldırı
« : 21 Mayıs 2012 »
 Yolcu otobüsüne molotoflu saldırı   Yolcu otobüsüne molotoflu saldırı     
[size=1px ! important]in[/size]
Sha   
  Şişli'de yüzü maskeli bir grup, yolcu otobüsüne Molotof kokteyli ve taşlı saldırı düzenledi. Otobüste maddi hasar meydana gelirken yolculardan yaralanan olmadığı öğrenildi.
       
Olay akşam saatlerinde Okmeydanı Darülaceze Caddesi üzerinde meydana geldi.  Görgü tanıklarının ifadesine göre, yüzleri maskeli yaklaşık 10 kişilik terör örgütü yandaşı, seyir halindeki içi yolcu dolu otobüse saldırdı.

Osmanbey-Taksim seferi yapan halk otobüsüne önce taşlı saldırı yapan kimliği belirsiz kişiler daha sonra içinde yolcu bulunan otobüse Molotof kokteyli attı. Otobüs şoförünün çabalarıyla yolcular alevlerden zarar görmeden araçtan indi. Otobüsü yanan şoför yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. Yapılan saldırıda otobüsün koltuklarının bir kısmı yanarken atılan taşlardan dolayı aracın camları kırıldı.

Terör örgütü sempatizanları daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Yolcu otobüsüne molotoflu saldırı
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2012 »
 Her zamanki gibi eylemi gerceklestiren teröristler hizla uzaklasmis oluyor . Ne hikmetse Fenerbahce taraftarina kahramanca gaz bombasi yagdirip 50 sini gözaltina alan emniyet güclerimizde bi numara yok . Farzedelim yolculardan biri kendini savunmak icin cekti silahini basti mermiyi birkac haini öldürdü . Emniyet güclerimiz gizlendikleri delikten cikip teröristleri öldüren failleri birkac saat gecmeden yakalamazmi ? Peki bu on teröristi niye yakalayip vazifesini yerine getirmiyor ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.