Gönderen Konu: Leylaya özerklik sözümü verildi?  (Okunma sayısı 2502 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Leylaya özerklik sözümü verildi?
« : 30 Haziran 2012 »
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Erdoğana, ABDden, ABden ve NATOdan destek gelmediğini belirterek, Bunların hepsi yan çizdi. Başbakana diyoruz ki; attan düştüğün günleri özleyeceksin. Gözden düştün, dikkat et deliğe süpürüleceksin. O günler iyi günlerindi. Attan düşmesi önemli değil, gözden düştü artık” dedi.

İnce, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, "Başbakan Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ile görüşebilirler. Fakat bu sorun adına ne derseniz deyin, kişilerin özel istekleriyle, girişimleriyle çözülmez. Bu ortak akılla çözülür. Sayın Zana geçmişte özerklik yetmez demişti, sonra Başbakan bu işi çözer dedi. Acaba Başbakan özerklik konusunda kendisine bir söz mü verdi? Bunu da sormadan edemeyeceğim" dedi.

TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Leylaya özerklik sözümü verildi?
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2012 »
 Özerklik sözü Leyladan önce ABD ye verildi . Belediyelere yerel yönetimin verilmesini takip eden 4 sene zarfinda federasyona gecilmesini öngören imza ,cumhurbaskani Abdullah Güllüyan tarafindan atildi . Iste gicir gicir,acenta ,daha önce hic kullanilmamis, yeni Türkiye diye dedikleri bu. Gürcünün Leyla ile görüsmeleri formalite icabi malumun ilanindan ibaret . Itce egitimin secmeli ders olarak kabul edilmesi ile persembenin gelisi carsambadan belli olmustu . ABD Lozan anlasmasini tanimadiginin geregini ,AKP de cumhuriyet rejimini ve Atatürkü yok etmenin temelini atiyor . Basarili olup olmayacaklari anayasa referandumunda belli olur . Sahsi kanaatim basarili olurlar . Cünkü AKP ebedi iktidar olmanin formülünü bulmus . Hala kamuoyu arastirmalarinda oylari yüzde 53 ün üzerindeyse ,referandumdan evet cikmamasi icin bir neden görülmüyor . Aziz milletimizin sagduyulu , onayi ile Türkiyenin parcalanma anayasasini kabul ediyorsa kim ne diyebilir ? Toprak bütünlügümüz artik mucizelere kaldi .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.