Gönderen Konu: Kürt Dölleri  (Okunma sayısı 3114 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Altaylıhan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
Kürt Dölleri
« : 09 Kasım 2012 »
Merhaba Irkdaşları
Foruma yeni katıldım, ve size kürtlerin ülkemizin birçok yerine taşınarak ve bunların ürüyerek  birçok şehrimizin etnik yapısını bozduklarını anlatacağım.
Antalyamız her sene Kürtlerin geldiği bir yer oldugunu gormuyor musunuz? Mersinde ise anamur ve merkez bölgesi dışında kürt dölleri her yerde.Tatil yörelerine işçi olarak gelip turistlere askıntılık yaparak bizlerin yurtdisinda namussuz olarak anılmamiza sagliyor.İstanbulda ise iyice azıttılar.Bazı yerlerde kucuk kürt çeteleri birleşip polisleri tartaklayabiliyor farkinda misiniz?Ülkemizde esir olması gerekenler bizim polisimizi ve askerimizi şehit edebiliyor.Ayrıca Dogu şehirlermizdeki fen liselerin ve Ankara'daki İstanbul'daki ve diger illerdeki merkezi liselerin(bunlar az buz puanla alinan yerler degildir.) kürt nufusuyla doluyor ve oralara geçmesi gereken Türk çocuklarinin onune geciliyor.Bu kurtlerin de cogu kominist ve kurtcudur.
Peki bunlari yok etmek icin bizim yapmamiz gereken nedir?
Ümmiyetçi *** (%13luk kisim) her kurt kotu degildir sozleriyle insanlari etkilemeye çalismalari bize yapilan en buyuk ihanet ve saldiridir.Bunların melez düşüncelerini yıkmak için Ülkucu ocaklarinda bunlarin anlayacagi sekilde anlatmaya calismaliyiz.
Sadece bu degil, medyada solcu dizilerin yükselmesi bu kürtlere gösterilen sempatidd artiyor.Hayatinda kürr gormemis insanlar kurtlerin haklari icin ugrasiyor.Bunlarla anlatmak icin bizde medya gostermeliyiz.
 :asker: Şöyle dusunelim Türkculuk bir din ve hepimiz birer yalavaciz.Bizde her gittigimizde dusuncelerimiz anlatmaliyiz.Yoksa simdilik binlerle sayilan bu fikir milyonlara ugrasimaz,  Kürşad nasıl fedakarlik gosterip ugrastiysa bizde ona yarasir sekilde Türkçülugu insanlara ulastirmaliyiz:-)

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Ynt: Kürt Dölleri
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2012 »
Öncelikle otağımıza hoş geldiniz.

Doğru söylediklerinizi yanlış dille anlatıyorsunuz. Türkçemize dikkat edelim. Otağımızda argo veya küfürlerle kirletmeyelim.

Bizde sizin söylediklerinizi devamlı söylüyoruz. Önemli olan farkındalık zaten. Milletimizin damarına biraz basmak gerek sanırım. Ancak bunu doğru bir şekilde dile getirelim ki karşımızdakilerin anlaması kolaylaşsın.

Saygılar
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412
Ynt: Kürt Dölleri
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2012 »
Kök Tenğri'nin esenliği üzerine olsun Altaylıhan anda!
Hoşgeldin.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.