Karışmayacaktım ama dayanamadım !
Bir noktayı özellikle öğrenmek istiyorum, şimdi şu çıplaklık(!) normal mi sence brakisefal? Hadi farz edelim ki başında ay yıldızlı şapkası yok. Fakat, Türkiye'yi ve Türk Milleti'ni sembolen orada bulunan bir kadının, adeta et pazarı gibi kendini ve kadınlığını aşşağılaması, ayrıca vücudunu teşhir ederek adeta pazarlaması çok mu normal sence? Hem de TÜRK???
Biz Türk'üz brakisefal ve avrupa'nın saçma modernizmini de istemiyoruz. Biz ne analarımızda, ne babaannelerimizde ne de nenelerimizde, karımızda, kızımızda böylesine bir çıplaklık görmedik şimdiye kadar ve hatta tarihde yazmadı bunu bugüne kadar ! ve sen şu kılıkta gezen birine Türk diyebiliyorsun öyle mi? ve bunun adı da modernlik mi oluyor şimdi?
Ben tarihleri tarih yapan bir millete sultanlık eden, yolbaşçılık eden, dünyanın en Asil Kadınlarının, Türk Kadının evladıyım... Ben Sevcen Sultanların, Banu Sultanların.... Ben NENE HATUNLARIN, KARA FATMA'LARIN torunuyum. ve sizin o ahlaksız modernliğinizi kabul etmiyorum ! Ne arabın türbanını, ne rumun kara çarşafını ne de avrupanın çıplaklığını... Çünkü ben Türk Evladıyım !
Ayrıca bir de erkek olarak düşüncelerimi öğrenmek istermisin birakisefal? Senin modernlik adına tepki gösterdiğin şu kadın bak benim gözümde nedir ; sadece ve sadece 1 günlük gönül eğlencem, soframda mezemdir... Hadi şimdi o kadını getirde bana Türk diye tanıt bakayım !
Evet benim de tepkim o eksik ya da mini eteğe ve çıplaklığa. Hadi şimdi bana da yobaz desene brakisefal !
Saygılarımla,
TTK