2005 nevruz kutlamaların kürtler Türk bayrağı yakmışlardı!
Bu konuda ise en güzel açıklamayı bir Türkçü ağabey yapmıştı. Bu kısa yazıyı olduğu gibi aşağı tarafa yapıştırıyorum.
Bu yazıyı uzun zamandan sonra tekrar okudum ve sizinle paylaşmaya karar verdim.
Türkiye, her yıl olduğu gibi bu yıl da kürtlerin "Nevruz Kutlaması" adı altında sergiledikleri gövde gösterisine sahne oldu.
Ve her yıl olduğu gibi, bu yıl da Türk Yurdu'nda Türk'ün bayrağı kürtler tarafından yerlerde sürüklendi, çiğnendi, yakıldı.
Kürt aşığı, kürt işbirlikçisi etnik özürlülerin, devşirmelerin iniltilerini duyar gibi oluyoruz: "Bölücülerin provakasyonlarına kapılmayın. Türk ile kürt kardeştir. Kürt kardeşlerimizi kötüleyenler masondur, yahudi uşağıdır."
Madem Türk ile kürt kardeşmiş; kürt kardeşlerimizin(!) Türk Bayrağı'nın yakılmasına tepki göstermelerini, bu iğrenç olayı yapanları kınamalarını bekliyoruz.
Fakat kürt kardeşlerimiz(!) bu rezalet karşısında sessiz ve tepkisiz kalmayı tercih ederlerse, yani diğer bir deyişle "Türk Bayrağı'nın yakılmasına aldırış etmezlerse"; kürtleri canla başla savunan kişilere bir çift sözümüz olacak!
YAZARIN NOTU:
1) Kürdü koruyan, destekleyen, savunan olmazsa; kürt bir hiçtir. Kolayca etkisiz hâle getirilebilir... Kürtlerin bu kadar azmalarının sebebi, içten ve dıştan destek görmeleridir. Dış desteği verenler Avrupa Birliği ülkeleri, Amerika ve İsrail; iç desteği verenler ise AKP iktidarı ve "Türk ile kürt kardeştir" diyen kürdofillerdir.
2) Kendileri kürt olmadıkları hâlde; büyük bir tehlike hâline gelen kürtleri masum, zararsız ve kardeş gibi lanse etmek suretiyle Türklerin bu tehlikeye karşı bilinçlenmelerini ve dolayısıyla savunmaya geçmelerini engelleyen kürdofiller (kürt aşıkları), kürtlerden çok daha zararlıdırlar.