Gönderen Konu: Çelenk'e Gözaltı !  (Okunma sayısı 2781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Çelenk'e Gözaltı !
« : 23 Nisan 2013 »

Alıntı
Rize'de MHP çelengi gözaltına alındı

MHP Rize İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde Valilik izni ile partisinin çelengini koydu. Ancak, Milli Eğitim Müdürlüğü yetlkilileri çelengin konmasına karşı çıkarak şikayette bulundular. Atatürk Anıtına konan çelenk görevli polislerce gözaltına alınarak Rize Merkez karakoluna götürüldü. MHP Rize İl Başkanlığına ait çelengin savcılığa sevk edilip edilmeyeceği henüz bilinmiyor.
 
MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, İl Başkanlığı olarak T.C. Rize Valiliği'ne dilekçe verip izin almamıza rağmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tören alanına getirmiş oldukları çelenk, yetkililer tarafından "Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelengi konulacak sizin ne işiniz var'diyerek kaldırıldı.
 
Konuyla ilgili basın açıklaması yapan MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, olaya tepki gösterdi. Çelengi Valilik'e dilekçe ile müracaat ederek izin aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

" Bunun üzerine 'gerekli izinler alınmıştır'diye ifade edilince de bazı yerler ile telefon görüşmesi yapıp çelengi nasıl kaldırtırım telaşına düşmüştür.

Ancak görevli arkadaşlarımızca tören esnasında anons edilmeyen çelenk resmi tören biter bitmez Atatürk Anıtına konmuş daha sonra ise çelenk görevli polislerce gözaltına alınarak Rize Merkez karakoluna götürülmüştür. MHP Rize İl Başkanlığına ait çelenk savcılığa mı sevk edilecek çok merak ediyoruz.
 
Kuvayi Milliye hareketinin ruhunun şahlandığı böyle özel bir günde Mili bayramımızda Yüce Önder Atatürk'ün Anıtına çelenk bile koymamıza tahammül edemeyen bu AKP İktidarı Türk Milletinin gurur anlarına bile tahammül edemez hale gelmiş bulunmakta, son günlerini yaşamaktadır.

Diğer yandan tüm bu olaylar kahraman ecdadımızın kemiklerini sızlatmakta, onların ruhlarını en derinden yaralamaktadır. Ancak başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman atalarımızın yolundan Milliyetçi Hareket Partisi Mensuplarını ve Ülkücü Camiayı caydırmak, Milli değerleri, Türk Milliyetçiliğini unutturmak mümkün değildir.

Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına almaya kalkışan, ülkeyi bölme parçalama yolunda türlü hesaplara giren AKP İktidarına Türk Milleti İzmir, Bursa Meydanlarından cevap vermekte, gerekli dersi ise sandığa saklamaktadır. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Muhtemelen hükmün ertelenmesi kararı çıkar ve anılan çelenk beş yıl süre ile aynı suçu veya değişik bir suçu işleyemez. :twisted:

Yakında parti binasını da göz altına alıp, karakola götüreceğiz derler.. :kahkaha01: :kahkaha01: :kahkaha01:

Sinir ve zihinlerimiz allak bullak oldu yahu !....

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: Çelenk'e Gözaltı !
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2013 »
MHP nin İzmir Mitingini, dudakları çatlayıp bir yerleri üçbuçuk atmış olmalılar ki, canlı yayınlayan NTV televizyonuna yayın esnasında gözaltı yapıp yayını birden bire kestiren zihniyetin Atatürk'ü unutturma ve Türklüğün önemli günlerini sıradanlaştırma projesini tersyüz eden her eylem, söz ve davranışa buna benzer kısıtlamalar yapabileceğini bekliyordum ki, kendilerinin göya laik ve cumhuriyetçileri despot göstermek için yıllarca şikayet ettikleri şeyi yaptıklarını kara mizah konusu bir şekilde gördüm.
Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Çelenk'e Gözaltı !
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2013 »
Başına çekiçle vurulan çivi yerini sağlamlaştırır. Şahsi temennim devamının gelmesidir ki herkes anyayı konyayı iyi anlasın.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!