Gönderen Konu: bdp'nin soysuzluğu, odatv'nin aymazlığı, mankurtların rezaleti...  (Okunma sayısı 5012 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!

Alıntı yapılan: Odatv.com
Nihal Atsızcılar BDP'ye hem teşekkür ediyor hem de kızıyor.
BDP'nin bir siyaset akademisi var.

Akademide parti kendisiyle birlikte siyaset yapacakları eleştiriyor.

Bunun için elbette ders verecek akademisyenler ve katılımcıların eğitimine katkıda bulunacak notlar var.

Partinin siyaset akademisinin eğitim belge ve bilgileri "http://siyasetakademisi.bdp.org.tr" sitesinde yayınlanıyor. Eğitim dokümanları bölümünde "Kadın, Aydınlanma, Anarşizm, Modernite, Demokrasi, Konfederalizm, Din, Kuantum, İdeoloji, Siyaset, Sanat" alanları ve bu bölümlerin altında partinin görüşlerini anlatan makaleler var.

Örneğin Sanat başlığı altında Aydın Çubukçu'nun "Tutsak Dil, Yasak Sanat" başlıklı makalesi var.

Buraya kadar hiçbir sorun yok.

Ancak buradan sonra dikkat çekici bir ayrıntı var.

Demokrasi başlığı altında "ÜÇ REJİM: DEMOKRASİ, FAŞİZM, KOMÜNİZM" başlıklı bir makale var. Makale isimsiz. Yani kimin yazdığı belli değil.
(TIKLAYINIZ)


Makale "Bugün dünyada başlıca üç rejim var: Demokrasi, faşizm, komünizm. Bunları birer terim olarak kullanıyorum. Çünkü faşizm, nasyonal-sosyalizm ve falanjizm birbirinden biraz farklı ve milli sistemler olduğu halde ana prensipleri benzediği için hepsine birden faşizm diyorum." cümleleriyle başlıyor ve bu üç sistemin de bir eleştirisini içeriyor.

Yazarı olmayan BDP'nin bu eğitim makalesinin yazarı kim dersiniz?

Nihal Atsız...

Evet yanlış okumadınız, Türkiye'de ırkçılıkla suçlanan MHP'nin eski teorisyenlerinden Nihal Atsız.

Üstelik bu makalesinin tarihi 1941.

Yani Atsız'ın Türkiye'de faşizm taraftarlığı suçlamasıyla yargılandığı yıllar.

BDP'nin sitesinde Atsız'ın makalesini gören takipçileriyse hem mutlu hem kızgın.

Atsız'ın makalesinin BDP'nin siyaset akademisinde eğitim için okutulmasından memnun olsalar da BDP'nin bu makaleyi parti üyelerine Atsız'ın adını çıkararak okutmasını hem yanlış buluyorlar hem de bunun ayıp olduğunu söylüyorlar.

Nihal Atsız'ın makalesinin BDP siyaset akademisinde isimsiz olarak okutulmasıysa ilginç bir ironi olarak tarihe geçti.

İşte o makalenin Atsız'ın resmi sitesindeki hali:(TIKLAYINIZ)


Odatv.com


Gelelim yorumlara;

Alıntı
Misafir - fahrettin
Ne olmuş yani. Atsız vefat edeli 38 yıl olmuş. BDP'liler de onun makalesini almış, sitelerine koymuş. Bunda ne var. Keşke başka makalelerini de alıp koysalar. Atsız Türk milliyetçisiydi ama insandı, faşist değildi, nazist değildi. Size göre Atsız illa faşist ya da nazist olmalı, öyle değil mi? Bir Türk milliyetçisi asla faşist ve nazist olamaz. Atsız MHP teorisyeni değildir, yollarını 1969 yılında ayırmıştır. Ben Türkçüyüm ve Turancıyım ama, Sırrı Süreyya Önder'i her zaman desteklerim. Çünkü adamdır.

Misafir - Rojani
Ben Türkiye'de saygı duyduğum tek Türkçü atsızdır. Delikanlı ve sözü pek biridir. Sitesini takip ederim Atsız'ın... Kürdlere ve Kürdlüğe karşıt olamsı ise bence doğaldır. Kitaplarında ve yazılarında; Kürdleri ayrı ırk olarak değerlendirip düşman görüyor! Ben bir Kürd Yurtseveri olarak saygı duyacağım tek Türkçü olarak Atsız'ı tanırım.....

Misafir - Tomris Katun
Odatv, BDP'ye teşekkür falan etmiyoruz biz Atsızcılar olarak! Bunların yaptıkları bir hırsızlıktır, ahlaksızlıktır. Ancak namert olanlar düşmanı olduklarının yazdıklarını böyle kopyalayıp çalarlar, kaynak vermezler. Mert olan böyle bir şeye tenezzül etmez. Ee, kürt etiği bu olsa gerek. Tabii kürt bilgisi, siyaseti de ancak bu kadar olur. Bir tane bile sarılabilecekleri fikir adamları yok. BDP'nin Siyaset Akademisi'ne falan ihtiyacımız yok bizim! Ha, ama, yine de ahmak Müslüman Türkler bunu kendilerine sağlam bir kapak olarak alabilirler.

Tomris Katun
Odatv, zorlama haber yapmaya bu kadar uğraşmayın, zırvalık bu haberiniz!

Misafir - hakan
Kendi politik duruşlarını, dünya görüşlerini ortaya koyabilecek adamakıllı düşünürleri bile olmayan, ki zaten düşünemediklerini düşündüğümüz bu insanlar, kanını emmek istedikleri TÜRKlerin gök bilgesinin ışığına muhtaç kalmışlar. Kuşkusuz ATSIZ gibi ulu bir bilgenin yazılarının, BDPliler tarafından kullanılarak kirletilmesi bizler için üzücü bir durum.

Misafir - GÜNTÜLÜ
Yalan yanlış yorum yapıp haber yazıyorsunuz.hani hangi Atsızcı teşekkür etmiş.biz burdayız ve öyle birşey yok.element uydurmayın.takip ettiğim bir haber sitesiydiniz ama artık gözümde değeriniz sıfır

Misafir - GökBörü
odaTv saçma sapan haber bu ATSIZ'ın kendine düşman olan bir zihniyet niye yazılarını kulanıyor kendi fikirleri olmadığından çalıntı yazıları kendileri yazmış süsü vererek birde isimsiz..Hem teşekkür eden neyim yok olayı saptırma ATSIZ'IN TURAĞI OLAMAZ BU ZİHNİYET

Misafir - TONYUKLU
Demek ki, yıllardır sömürmeye ve suistimal etmeye alıştıkları maddi kaynak ve birikimlerimize, şimdi de fikir ve düşünce adamlarımızın yazılı kaynakları eklendi...

Misafir - HülagüKhan
Atsızcılar ya da Türkçüler böyle birşey için teşekkür etmez, etmeyecektir. Uydurma haber yapmayın!

Misafir - KürşadPusat
"Demokrasinin müsamahakarlığı, evvelce kuvvetini teşkil ettiği halde bugün içindeki düşmanlarının beslenmesine yarıyor. Faşizm ve komünizm demokrasinin bu müsamahakarlığı sayesinde büyüdüler. Demokrasi buhranının sebeblerinden biri de bir ağırlık ve yavaşlık rejimi olmasıdır. Halbuki bugünkü hayat, bilhassa bazı safhalarında, çabukluk istiyor. Demokrasinin en büyük kusuru ise istidat, zeka ve kalite yerine kalabalığı koymasıdır. Hüseyin Nihâl ATSIZ-Üç Rejim(29 İlkkanun 1941, Maltepe) Demokrat Düzeni Türkçü Gençlik Yıkacak

Tomris Katun
Fahrettin denilen zevat, ağzına Türkçülüğü Turancılığı alıp kirletme sen! Sana mı kaldı bu kavramlar! sen git adam saydığın sözde adam hain Sırrı Süreyya ile "biji apo, biji kürdistan, lilili" zılgıtını çekip, tepin. Senin gibi kürtçüler baş düşmanımız biz Türkçülerin! Odatv, sen de bu haberi düzeltmezsen Atsızcılar olarak bombardımana tutacağız sizi. Odatv davasında çok desteklemiştik sizi, bundan sonra çok beklersiniz, destek mestek yok. Takip de yok!

Misafir - YILDIRIM
Irkçı teorisyenlerin nedense hepsi YAHUDİ kökenli oluyor!

Misafir - ATSIZ
OdaTv hata bir yorum yapmış, Teşekkür etmek de ne demek? Kim teşekkür etmiş, Atsız Hoca'ya dokunmayın lütfen. O tarihçi, edebiyatçı ve bilim adamıdır. Görüşlerine atıf yapılması gayet normal bir durum.

Misafir - OMURGALI OLMAK
Bi zahmet edipte Nihal Atsızın atalarını araştırsanız.Bu konuda biraz bilgi sahibi olacaksınız.Ama nerdeee !

Misafir - sol_gerek
yazida bir yanlis var. Nihal Atsiz irkcilikla suclanmiyor. irkciydi. yazilarindan belli olmuyor mu? kemalist milliyetcilik anlayisini elestiriyordu. neden? "safkan olmayanlari" Türk yurttasi sayiyor diye. bir baska deyimle tüm etnisitelere ayni yurttaslik haklari taniyor diye. Atsiz'a kalsaydi Türkiye'de Laz, Kürt, Roman vs hic kalmayacakti. zaten Riza Nur yetistirmesiydi. onu birakin Yagmur Atsiz'a yazdigi o ünlü mektubuda mi okumadiniz?

Misafir - demarkaj
Odatv'yi tebrik etmek lazım. BDP ve MHP'nin ilkel bir ırkçılık üstünden yaptıkları rant kavgası ancak bu kadar ayyuka çıkabilirdi.

Misafir - fahrettin
Tomris Katun, böyle süslü müslü isimler alıp da kendini kağan katunu mu sandın? Sizin gibi psikopatlar ülkeyi bu hale getirdi. Atsız'ın yazısını çalan kimse yok. Çalsalardı Atsız'ın adıyla yayınlamaz, başka birinin adıyla yayınlarlardı. Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? Benim mahlasım Kul Ozan'dı. Türkçü-Turancı geçinen biri kalktı, bu mahlası 1986 yılı başında çaldı, kendi adına "Bir dane bir dane" diye şiir kitabı da yayınladı. Oysa benim 1973 yılından beri Kul Ozan mahlaslı şiirlerim, 1973'te Türk Edebiyatı Dergisinde, 1974-1976 yıllarında da Sivas folkloru dergisinde yayınlanmıştı. Meğer işin aslı o kişiyi 1985-1986 yıllarında Kul Ozan diye Özbekistan'a göndermekmiş, birileri bunu planlamış ama, tabi ki gidemedi. Bu örnekten belli olduğu gibi, hırsızlık size yakışır, başkasına değil.

Misafir - tuncay
Demokrasi,faşizm,komünizm kavram kargaşası yaratmakta. Şöyle ki yeryüzünde farklı siyasi akımlar vardır. Bunlar liberalizm, faşizm, komünizm, kapitalizm vb. Demokrasi ise her sistemin kendi demokrasisi vardır diyerek geçmek istiyorum. Demek ki demokrasi ayrı bir siyasi akım değildir.

Misafir - Nihal Atsız
Misafir - fahrettin Sen; biz Türk-çüleri eski tüfek ağababaların gibi mi sandın, bütün mesnetsiz ithamları sana geri iade ediyor ve hırsızların Turanit Soya dahil olmayıp başkalarının ülkelerini çalmağa çalıştıklarını söylüyorum. Ayrıca oda tv her daim yaptığını yapmıştır, sorun değil hak eden f tipini gene boylar. Anlıyan anladı T.T.K



MEVZU BÜYÜK...!



 
:testere :testere :testere

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Üstteki iki yorum (ilk ikisi) bayağı dikkat çekici.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Kurtler  in Nihal Atsiz in gorus ve fikirlerine basvurmalari yeni degildir.Ozellikle 69 larda Dogu mitinglerinde Atsiz Ata nin kurtler uzerine makalelerini bastirip yore halkina dagitip tel in mitingleri duzenlemislerdi bunlarin basinda Leyla Zana nin kocasi eski Diyarbakir belediye baskani Mehdi Zana gelmekteydi.Kurt Irkcisi Mehdi Zana hala isvec te yasamakta ve Barzani ile Kemal Burkay in Psk sie ile temaslarda bulundurmaktadir kendisi de ayni zamanda bir kurt irkcisi olan Kemal Burkay i hatirlarsaniz bizim Tayyip davul zurna ile memlekete kabul etmisti.Bugun Tayyip ve akp nin cevresinde kumelenen kurtler hep bu barzanici eski ddko cu kurtcu cizgide olanlardir.Akp icin bosuna arap kurt partisi demiyoruz.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Masa Tv ve onun şefi olan şahsın geçmişte Türkçülüğe yaptıkları saldırıların haddi hesabı yoktur. Kürt teröristler için dergiler çıkarıp onları mazlum gösteren "Efendi"leri ve onların hempalarını biz unutmadık.

 Bu alçaklara gereken yanıtı; her zaman olduğu gibi biz vermiştik. Bunların ne mal olduklarını daha iyi görülmesi açısından masa tv'cilerin şefine verdiğimiz cevap ve onunla ilgili önemli bilgiler içeren konunun bağlantısını yeniden veriyorum.

https://www.hunturk.net/forum/mossad-ajani-soner-yalcindan-atsiz-ataya-ve-turkculuge-saldiri-2579.html
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!